Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 46 namučiai

QUOTE(adžani @ 2010 12 30, 14:48)
Sielos Sparnai žiūrėk tau knygą radau  biggrin.gif
user posted image
biggrin.gif Cha cha biggrin.gif Vieną dieną net su Dori kalbėjom, o gal imti ir pradėti man kolekcionuoti knygas, kurių viršeliuose yra plunksnos biggrin.gif Dvi jau turiu biggrin.gif Nes knygos, kurių pavadinimuose yra žodžiai Sielos arba Sparnai dažniausiai būna labai keistos ir paplaukusios biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 30 gruodžio 2010 - 14:53
QUOTE(luiziana @ 2010 12 30, 15:41)
As skaiciau,man patiko,paprasta,gan gyvenimiska knyga.Cia jei bus idomu,daugiau atsiliepimu ir mano bent keli sukrauti yra  smile.gif http://smknyguklubas...=...i&Itemid=54

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 30, 15:51)
biggrin.gif Cha cha biggrin.gif Vieną dieną net su Dori kalbėjom, o gal imti ir pradėti man kolekcionuoti knygas, kurių viršeliuose yra plunksnos biggrin.gif Dvi jau turiu biggrin.gif Nes knygos, kurių pavadinimuose yra žodžiai Sielos arba Sparnai dažniausiai būna labai keistos ir paplaukusios biggrin.gif

Nepyk,bet tik rytoj važiuosiu pirkti tau knygų šiandien nebeišeina. doh.gif
Atsakyti

QUOTE(adžani @ 2010 12 30, 15:04)
Nepyk,bet tik rytoj važiuosiu pirkti tau knygų šiandien nebeišeina. doh.gif
A pablūdai biggrin.gif Ko man pykt biggrin.gif Aš tik džiaugiuos, kad iš vis man knygas perki biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 30, 16:06)
A pablūdai biggrin.gif Ko man pykt biggrin.gif Aš tik džiaugiuos, kad iš vis man knygas perki biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Gerai,nes kai vakar labai skaudžiai dribau ranką vieną labai skauda. doh.gif
Gal galit surašyti visas musulmoniškas knygas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 12 30, 14:48)
Sielos Sparnai žiūrėk tau knygą radau  biggrin.gif
user posted image

Aš labai noriu šios knygos, čia ne grožinė yra, o psichologinė. Mano viena laukiamiausių šiemet knygų buvo. Planuoju nusipirkt.
SS, rimtai pradėk kolekcionuot knygas su plunksnom biggrin.gif Aš tau padėsiu ax.gif
Atsakyti

QUOTE(adžani @ 2010 12 30, 15:08)
Gerai,nes kai vakar labai skaudžiai dribau ranką vieną labai skauda.  doh.gif
Vargšiuks console.gif Akšie apkabinsiu, kad mažiau skaudėtų user posted image O dėl musulmoniškų knygų, kadangi tai jau nebe pirmas toks prašymas, manau reik sudaryti galutinį sąrašą ir kelti jį į blog'ą biggrin.gif kad nebereiktų kartotis biggrin.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 12 30, 15:10)
SS, rimtai pradėk kolekcionuot knygas su plunksnom  biggrin.gif  Aš tau padėsiu  ax.gif
Kaži ar jų būtų daug g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 30 gruodžio 2010 - 15:12
[quote=Sielos Sparnai,2010 12 30, 16:11]
Vargšiuks console.gif Akšie apkabinsiu, kad mažiau skaudėtų user posted image O dėl musulmoniškų knygų, kadangi tai jau nebe pirmas toks prašymas, manau reik sudaryti galutinį sąrašą ir kelti jį į blog'ą biggrin.gif kad nebereiktų kartotis biggrin.gif
Tai tikrai,kad reiktų,reikia laukti Amber. biggrin.gif O dėl apkabinimo ačiū. thumbup.gif
Atsakyti

Beje, dėl knygų su plunksnomis ant viršelio, tai ne taip senai Knygų Klube buvau užtikusi knygą su juodomis plunksnomis ar tai sparnais, nebepamenu, ant viršelio wub.gif Tai vien dėl to viršelio vos knygos nenusipirkau, bet paskaičius aprašymą kažkaip noras praėjo biggrin.gif Nors viršelis vis dar stovi akyse wub.gif Bet neberandu, kad parodyčiau doh.gif Gal kas dar matė ir bent atsimena kaip knyga vadinasi? biggrin.gif
Atsakyti
Su praėjusiomis ir ateinančiais bigsmile.gif

kažkokie neskaitadieniai man... atseit skaitau IŠ AFRIKOS, bet realiai šią savaitę neatsiverčiau doh.gif
Atsakyti
Vakar per kelias valandas perskaičiau "Sudužusiu širdžių diena".Nebloga knyga,gyvenimiška,gal šiek tiek liūdnoka,pasakojanti apie paliktą vyro moterį,šeimos išsaugojimą.
Nežinau,ką dabar imt skaityt g.gif Gal Harris "Džentelmenai ir žaidėjai",kažko lengvo ,greitai skaitomo noris smile.gif
Beje,gal kas perskaitėt "Pietų karalienė"?Kažkuri rašėt,kad turi,tai įdomu ar verta?
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 30, 15:20)
Beje, dėl knygų su plunksnomis ant viršelio, tai ne taip senai Knygų Klube buvau užtikusi knygą su juodomis plunksnomis ar tai sparnais, nebepamenu, ant viršelio wub.gif Tai vien dėl to viršelio vos knygos nenusipirkau, bet paskaičius aprašymą kažkaip noras praėjo biggrin.gif Nors viršelis vis dar stovi akyse wub.gif Bet neberandu, kad parodyčiau doh.gif Gal kas dar matė ir bent atsimena kaip knyga vadinasi? biggrin.gif

Ne šita?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sphinx: 30 gruodžio 2010 - 15:28