QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 02, 18:07)
Sveikos, knygės
Su Naujais metais jus
linkiu daug daug perskaityti įdomių knygų ir dar daugiau nuostabių akimirkų, praleistų skaitant
Su Naujais metais jus
QUOTE(amber123 @ 2011 01 02, 12:44)
Visgi pradėjau J.Austen.Protas ir jausmai.
Sveikos,o aš šiandien baigiau skaityti Gėlių kraują ,kokia puiki knyga
QUOTE(Aguonytė @ 2011 01 02, 21:59)
Išties nuostabi knyga.
QUOTE(*IsaDora* @ 2011 01 02, 21:18)
aha aš ir per vakar ir šiandien perskaičiau
Aš naujus metus pradėjau su vampyrais.
Annette Curtis Klause "The silver kiss/ Sidabrinis bučinys" (lietuvių kalba šios knygos nėra, bet pagal kitą Klause knygą pastatytas filmas "Kraujas ir šokoladas" žinomas ir Lietuvoj).
Visų pirma, tikėjausi kažko panašaus į "Saulėlydį", nes yra nemažai panašumų (tačiau knyga parašyta anksčiau- 1990m.). Knygos herojė- graži (liesa, šviesios odos ir tamsių plaukų), bet labai vieniša paauglė, kurios mama miršta nuo vėžio, o vienintelė draugė išsikelia gyventi kitur, o herojus- dar vienišesnis jaunas (tiksliau, jaunai atrodantis) ir, aišku, labai gražus vampyras. Bet didelės meilės tikėtis nereikia, nes abu susitinka tik trumpam, abu vienas kitam kai kuo padeda, o tada- neišvengiamai liūdna pabaiga (nors, kai pagalvoju, gi nežinau- gal ir "Saulėlydžio" serija panašiai baigiasi).
Manau, paaugliams knyga turėtų patikti- begalinės meilės joje nėra, tačiau kalbama apie kitas gyvenimiškas problemas- vienišumą, santykius su tėvais, draugystę ir pan. Bet man didelio įspūdžio nepaliko. Nors filmas pagal tokią knygą gautųsi visai neblogas.
Dabar suku galvą, kokią kitą knygą skaityti. Labai sunku išsirinkti, kai pasirinkimas didžiulis. Noriu kokių dešimt vienu metu, jei ne daugiau.
Visų pirma, tikėjausi kažko panašaus į "Saulėlydį", nes yra nemažai panašumų (tačiau knyga parašyta anksčiau- 1990m.). Knygos herojė- graži (liesa, šviesios odos ir tamsių plaukų), bet labai vieniša paauglė, kurios mama miršta nuo vėžio, o vienintelė draugė išsikelia gyventi kitur, o herojus- dar vienišesnis jaunas (tiksliau, jaunai atrodantis) ir, aišku, labai gražus vampyras. Bet didelės meilės tikėtis nereikia, nes abu susitinka tik trumpam, abu vienas kitam kai kuo padeda, o tada- neišvengiamai liūdna pabaiga (nors, kai pagalvoju, gi nežinau- gal ir "Saulėlydžio" serija panašiai baigiasi).
Manau, paaugliams knyga turėtų patikti- begalinės meilės joje nėra, tačiau kalbama apie kitas gyvenimiškas problemas- vienišumą, santykius su tėvais, draugystę ir pan. Bet man didelio įspūdžio nepaliko. Nors filmas pagal tokią knygą gautųsi visai neblogas.
Dabar suku galvą, kokią kitą knygą skaityti. Labai sunku išsirinkti, kai pasirinkimas didžiulis. Noriu kokių dešimt vienu metu, jei ne daugiau.
Laba
Labai pažįstamas jausmas
QUOTE(katilina @ 2011 01 02, 21:38)
Labai pažįstamas jausmas
QUOTE(katilina @ 2011 01 02, 21:38)
Labai sunku išsirinkti, kai pasirinkimas didžiulis. Noriu kokių dešimt vienu metu, jei ne daugiau.
QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 02, 22:44)
Labai pažįstamas jausmas
Sveikos
Nors nesirasau, kiek kokiu knygu perskaiciau ar isigijau,bet, kadangi nemiga uzpuole
,tai pagalvojau ir sudeliojau savo kuklia metine ataskaita
Tik nominaciju bus nedaug
Metu atradimas ir pati paciausia tai S.Larsson Millennium serija
perskaiciau jau abi ir ne viena karta,dabar laukiu nesulaukiu treciosios
Metu geriausios eiles tvarka nieko nereiskia, visos labai patiko
L.Lokko "Kartusis sokoladas"
N.Evans "Vilku ratas"
N.Evans "Takoskyra"
N.Evans "Suolis i ugni"
M.Binchy "Vakariniai kursai"
M.Binchy "Raudonlapis bukas"
A.Marinina "Tas kuris zino" abi knygos
J.Nesbo "Pentagrama"
J.Nesbo "Raudongurkle"
C.McCullough "Prisilietimas"
T.Gerritsen "Pameistrys"
ir dar daug kitu knygu
Metu grauztukai,nebaigtos skaityti ir man nepatikusios (mano subjektyvia nuomone)
C.M.Mancini "Mafijos romanas"
H.Wassmo "Stikline pieno"
S.Oksanen "Valymas"
Ch.Frazier "Saltasis kalnas"
M.Binchy "Alyvinis autobusiukas"
Nors nesirasau, kiek kokiu knygu perskaiciau ar isigijau,bet, kadangi nemiga uzpuole
Metu geriausios eiles tvarka nieko nereiskia, visos labai patiko
L.Lokko "Kartusis sokoladas"
N.Evans "Vilku ratas"
N.Evans "Takoskyra"
N.Evans "Suolis i ugni"
M.Binchy "Vakariniai kursai"
M.Binchy "Raudonlapis bukas"
A.Marinina "Tas kuris zino" abi knygos
J.Nesbo "Pentagrama"
J.Nesbo "Raudongurkle"
C.McCullough "Prisilietimas"
T.Gerritsen "Pameistrys"
ir dar daug kitu knygu
Metu grauztukai,nebaigtos skaityti ir man nepatikusios (mano subjektyvia nuomone)
C.M.Mancini "Mafijos romanas"
H.Wassmo "Stikline pieno"
S.Oksanen "Valymas"
Ch.Frazier "Saltasis kalnas"
M.Binchy "Alyvinis autobusiukas"
QUOTE(Creed @ 2011 01 03, 01:47)
perskaiciau jau abi ir ne viena karta,dabar laukiu nesulaukiu treciosios
Kaip aš noriu šitų knygų
PS.Labas rytas.
Papildyta:
Matėt kas išrinkta delfi metų knyga
Metų knygos titulo sulaukė žurnalisto ir keliautojo Martyno Starkaus knyga Tuk tuk Indija.