Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 46 namučiai

QUOTE(katilina @ 2011 01 03, 18:32)
[b]Claire Goll "Vaikantis vėją"

apie šitą ir aš galvoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 01 03, 19:44)
va kraunu fotika 4u.gif eina sau..  doh.gif tai kad pas mus tu mugiu ner doh.gif  doh.gif o kada kokia vln bus ar kur..? gal jei kuri eis paimtu..  unsure.gif as ir ka nors is kur nors galiu paimt, tik ne is jotemos, nes niekad nebuvau ir nearsiu doh.gif  lotuliukas.gif be masinos ten sudetinga.. ir patamsei po darbo..

Knygų mugėj gal bus. g.gif Aš irgi bijau patamsių vasarą gerai,bet žiemą gali ir nebe viena pareit. blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 01 03, 18:47)
apie šitą ir aš galvoju smile.gif

Aš irgi smile.gif Bet atidėjau ją vėlesniems laikams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 01 03, 19:48)
Knygų mugėj gal bus. g.gif Aš irgi bijau patamsių vasarą gerai,bet žiemą gali ir nebe viena pareit.  blink.gif  lotuliukas.gif

Tai kaune tai nebus.. nes matai kaunas nedomina leidyklu atstovu kaip issireiske muges organizatoriai..
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 01 03, 19:37)
swoon.gif Mums nieko neužduoda atostogoms  rolleyes.gif

čia tik matematika doh.gif lietuvių ligi soties irgi yra, bet aišku ne tiek daug biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 01 03, 19:53)
Tai kaune tai nebus.. nes matai kaunas nedomina leidyklu atstovu kaip issireiske muges organizatoriai..

Žinau,kad nebus,bet juk klausei ir apie Vilnių. biggrin.gif
Atsakyti
Adzani, sudejau knygas.. nekas ten ir pasikeite, tik iki virsaus uzgriozdinau nuo pask foto lotuliukas.gif isimsiu poto, kad vietos neuzimt albume, cia nemoku idet doh.gif p.s tik vienoj toj pusej, dar uz knygu abejose aukstuose yra knygos.. bet ten tokios smulkios.. tingejau kraustyt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 03 sausio 2011 - 19:09
QUOTE(laTulipe @ 2011 01 03, 19:05)
čia tik matematika  doh.gif lietuvių ligi soties irgi yra, bet aišku ne tiek daug  biggrin.gif  doh.gif

Man kančia prisiverst padaryt šiaip kasdien kai užduoda, o čia 100 uždavinių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 03, 19:48)
Aš irgi smile.gif  Bet atidėjau ją vėlesniems laikams smile.gif

Bet kad dabar labai nebloga kaina, tai ir galvoju, ar pirkti. smile.gif

O dėl "Kelionių viruso"- ech, būčiau žinojusi, būčiau dar daugiau tada papirkusi, tik nemaniau, kad dar kam nors jos reikia. Be to, gal be reikalo jos taip norim- juk gali būti, kad ji visai neįdomi. g.gif smile.gif

Adžani, ko tu mane sveikini- nepagailėk kelių litų ir pati nusipirk. smile.gif Galėsim tada palyginti savo nuomones. O gal jau nusipirkai?
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 01 03, 20:10)
Adžani, ko tu mane sveikini- nepagailėk kelių litų ir pati nusipirk.  smile.gif  Galėsim tada palyginti savo nuomones. O gal jau nusipirkai?

Neprisiruošiu nuvažiuot iki knygyno. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 01 03, 20:10)
O dėl "Kelionių viruso"- ech, būčiau žinojusi, būčiau dar daugiau tada papirkusi, tik nemaniau, kad dar kam nors jos reikia. Be to, gal be reikalo jos taip norim- juk gali būti, kad ji visai neįdomi.  g.gif  smile.gif

nu va.. biggrin.gif 4u.gif zinai ka, kai perskaitysi tai ciur as pirma, jei nepatiks bigsmile.gif
Atsakyti
Amber fainos lentynos. 4u.gif
Atsakyti