Laba
QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 06, 10:50)
Prisiminiau, vis noriu paklausti, ar kuri nors esate skaičiusi rusų rašytojo knygą
"Mažoji Vera"? Pagal ją ir filmas yra pastatytas. Nekaip nebepamenu knygos autoriaus pavadinimo

Ir per google neradau.
Aš esu ją skaičiusi paauglystėje, tuomet išties labai patiko. Nežinau, kaip pasirodytų dabar.
Bandžiau paieškot tos knygos, bet kad rusų Vikipedijoj, kur rašo apie filmą, apie knygą net neužsimenama... O kur apie knygą kažkas rašo, tai sako, kad jos pavadinimas kaip ir filmo. Bet tokiu pavadinimu knygos išvis neradau... Gal dar ką pameni?
QUOTE(Finna @ 2011 01 06, 12:26)
Aš ją skaičiau, tiesa, neverkiau nė karto. Bet jei žmogus gyvenime susidūręs su panašia situacija arba turi vaikų, tai turbūt viskas žiūrisi visai kitom akim

Aprašyta tema knygoje skaudi- šeimai gimsta kūdikis, sergantis Dauno sindromu ir visas gyvenimas pasikeičia, prasideda nesutarimai, skaudūs išbandymai, išgyvenimai. Bet šitoj knygoj man vėlgi labai didelis minusas buvo daugybė nubodžių ir ilgų intarpų- pokalbių su Aukščiausiuoju, kurie skaitėsi sunkiai ir, asmeniškai man, buvo tikras išbandymas

Kai kuriuos labai ilgus netgi praleisdavau vietom, kitaip turbūt būčiau visai tą knygą numetus į šoną

Šiaip pati knyga įdomi, kai iš arti pamatai, kaip kartais gyvena žmonės, turėdami neįgalų vaiką, kaip viskas pasikeičia, kaip gyvenimas aukštyn kojom apsiverčia per vieną dieną...
Tai aš jos gal neskaitysiu
QUOTE(Moxe @ 2011 01 06, 14:01)
Sveikutės

Kadangi skaitymas - vienas didžiausių malonumų, mielai prisijungčiau prie Jūsų

Gal kuri skaitėte Torgny Lindgren ""BETSABĖJA"? Ruošiuosi pradėti, bet dar draugė davė Jurgos Ivanauskaitės "Viršvalandžius", tai neapsisprendžiu

Bijau, kad "viršvalandžiai" nebūtų perliūdna..
Labas

Deja, nei vienos neskaičiau