Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 46 namučiai

QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 12 29, 18:25)
o kur tas Parmos vienuolynas taip pigiai- aš tai norėčiau g.gif  bigsmile.gif

Tikriausiai,kad vagoj,nes ta pati zaltvyksle isleidus. biggrin.gif
Atsakyti
Perskaičiau "Apie angelus ir kitus demonus",labai įdomi knyga.Tik pabaiga liūdna.Bet "100 metų vienatvės" man patiko labiau.Norėčiau dar filmą pamatyt,neįsivaizduoju ką ten galima išmąstyt g.gif

Iš bibliotekos parsinešiau Saules Sakalauskaitės"Sudužusių širdžių diena",tikiuosi nebus kažkoks saldus romaniūkštis.

Dabar jau gailiuosi,kad nepirkau"Mano pussesere Reičel",taip jum visom patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 12 29, 17:27)
Va cia paziurek kelios yra.
http://www.manoknyga...zaltvyksle.html

bet čia jos be nuolaidos? o kur su nuolaida gaut? Vagoj? kažkaip nesusigaudau?

Kokia šita gerulė wub.gif mano vaikystės mėgstamiausia
user posted image
Atsakyti
Ir Vagoj mačiau, ir Pegase. Nes leido Žaltvykslė, bet sakė, kad tiekėjas yra Manoknyga.lt Vienos knygos kainuoja 8.40lt, kitos apie 15lt.
Atsakyti

QUOTE(adžani @ 2010 12 29, 17:27)
Va cia paziurek kelios yra.
http://www.manoknyga...zaltvyksle.html
Noriu "Lamermuro sužadėtinė" jeigu kartais būtų bigsmile.gif ir ponios Bovari 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 29, 15:08)
Barbara Ewing "Mesmeristė, arba ponia Preston iš Blumsberio"[/b]

įdomu kaip tau patiks,man tai labai labai smile.gif
Atsakyti

QUOTE(eliss @ 2010 12 29, 17:33)
įdomu kaip tau patiks,man tai labai labai smile.gif
O man įdomu, kada aš iki jos dasikasiu per tokią gausą knygų doh.gif Siaubas doh.gif Esu visiškai nebepagydoma ir nebesuvaldoma doh.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

SS, kaip juokinga, perskaičiau šitą eilutę „Ką tik prie mano durų išdygo labai dailus siuntų tarnybos vaikinukas“, galvoju dėl vaikinuko džiaugiesi lotuliukas.gif ir tos šokinėjančios šypsenėlės nerealios thumbup.gif kur radai? g.gif

Skaitanti, kokio čia darbo pokalbiai, kad vis tokių dalykų tavęs klausinėja? g.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 12 29, 18:31)
bet čia jos be nuolaidos? o kur su nuolaida gaut? Vagoj? kažkaip nesusigaudau?

Nuolaidu niekur internete nerasi,jos tik knygynuose.Pagrinde vienos kainuoja 8.40lt kitos 15lt.
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 29, 18:33)
Noriu "Lamermuro sužadėtinė" jeigu kartais būtų bigsmile.gif ir ponios Bovari 4u.gif

Gerai paziuresiu,o tu sakei,kad nenori Ponio Bovari. biggrin.gif Gal dar kam ko reikia? biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 29, 17:41)
*SS, kaip juokinga, perskaičiau šitą eilutę „Ką tik prie mano durų išdygo labai dailus siuntų tarnybos vaikinukas“, galvoju dėl vaikinuko džiaugiesi  lotuliukas.gif  ir tos šokinėjančios šypsenėlės nerealios  thumbup.gif

**kur radai?  g.gif
lotuliukas.gif Dėl knygų šokinėjau, dėl knygų biggrin.gif Nors, kad jas atnešė toks dailus bernužėlis irgi smagu biggrin.gif

**Čia mes vis dar apie tą vaikinuką? lotuliukas.gif Jei taip, tai aš jo neieškojau, jis pats atėjo lotuliukas.gif Mirsiu iš juoko tuoj lotuliukas.gif

QUOTE(adžani @ 2010 12 29, 17:42)
Gerai paziuresiu,o tu sakei,kad nenori Ponio Bovari.  biggrin.gif Gal dar kam ko reikia? biggrin.gif
Paskaičiau aprašymą ir persigalvojau kažkaip biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 29 gruodžio 2010 - 17:45
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 29, 18:45)
Paskaičiau aprašymą ir persigalvojau kažkaip biggrin.gif

O ta Lamemurto suzadetine pirkt jei kainuos 8.40lt? blush2.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif SS, jeigu nori, gali nepirkt "Ponia Bovary", galiu gi paskolinti paskaityt
Atsakyti