Įkraunama...
Įkraunama...

Motinos prakeiksmas

Sveikos mielosios damos.Man 27metai,nuo vaikystes mane nuolat prakeikinejo motina,linkejo man mirties ir nesekmes gyvenime.Ir mano gyvenimas is ties yra nevykes.Buvau labai simpatishka bet niekados nesulaukdavau vyru demesio,nesiseka darbe,su pinigais,vyras paliko ir nuejo pas geriausia drauge,zmones su manim nesiskaito,manes nepastebi arba tik skaudina,nuolat problemos su sveikata,neseniai pasigavau infekcija kuri sudarke man veida,gyvenimas yra kanchia,nuolat galvoju apie savizhudybe tik tai mano vienintele laime mano mazhoji princese stabdo mane nuo sito.Skaiciau daug indormacijos apie motinos prakeiksma,kaip supratau ji gali nuimt tik pati motina,bet mano atveju tai neimanoma,suzinojau jog gali padeti tik magas.Zmones,labai Jusu prashau,padekite,gal kas nors zino koki maga,ar ragana,rashtelkite man i privata,nes kuo toliau tuo man sunkiau,jegos jau blesta:( verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nelaimingoji27 @ 2010 12 29, 07:38)
Sveikos mielosios damos.Man 27metai,nuo vaikystes mane nuolat prakeikinejo motina,linkejo man mirties ir nesekmes gyvenime.Ir mano gyvenimas is ties yra nevykes.Buvau labai simpatishka bet niekados nesulaukdavau vyru demesio,nesiseka darbe,su pinigais,vyras paliko ir nuejo pas geriausia drauge,zmones su manim nesiskaito,manes nepastebi arba tik skaudina,nuolat problemos su sveikata,neseniai pasigavau infekcija kuri sudarke man veida,gyvenimas yra kanchia,nuolat galvoju apie savizhudybe tik tai mano vienintele laime mano mazhoji princese stabdo mane nuo sito.Skaiciau daug indormacijos apie motinos prakeiksma,kaip supratau ji gali nuimt tik pati motina,bet mano atveju tai neimanoma,suzinojau jog gali padeti tik magas.Zmones,labai Jusu prashau,padekite,gal kas nors zino koki maga,ar ragana,rashtelkite man i privata,nes kuo toliau tuo man sunkiau,jegos jau blesta:(  verysad.gif

Tu gali gyventi savo gyvenimą ir be motinos programų, tik reikia pačiai to panorėti ir padirbėti su savimi. Žinoma tai nėra lengva. Kodėl tu tęsi tas programas, kurias motina prikabino tau? Net tavo nikas rodo, kad ir pati save programuoji būti nelaiminga. doh.gif
Patikėk gali būti laiminga ir turi tam teisę. Juk tavo gyvenimą įtakoja ne tik mama, o pirmiausia tu pati jį kuri ir lipdai.

Atsakyti
drinks_cheers.gif reik dideliu brūkšniu užbraukt praeitį ir daugiau į ją nesidairyt,tuolabiau,kad yra dėl ko gyvent mirksiukas.gif

jei manoji motina būtų kreipus dėmesį į prakeiksmus ,kai skyrėsi su savo vyru doh.gifo jis liejo pamazgas kibirais,o ir tėvo palinkėjimas nei šioks,nei toks buvo-būtų seniai jau po žeme.bet ji gyveno savo gyvenimą kaip jai atrodė teisinga,ir....nepralošė mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaudukes: 29 gruodžio 2010 - 11:19
Viskas tau klojasi butent taip, tik todel, kad tiki jog motinos prakeiksmai turi itakos tavo gyvenimui. Atleisk kvailai moteriai uz viska , skaityk konstruktyvaus mastymo knygas, uzsiimk kurybine vizualizacija (apie tai info gali rast sitam forume) ir gyvenimas ims pamazu keistis. Musu gyvenimai yra tik musu rankose.

Pradziai kai ka labai noriu parekomenduoti

Rhonda Byrne "The seceret"
Sinelnikovas "Ketinimo galia"
Peter Kummer "Konstruktyvaus mastymo vadovas"

Perskaityk bent viena is ju ir pazadu kad ne tik nuotaika, bet ir gyvenimas pageres 4u.gif Bent pabandyk, net jei ir nesi knygu myletoja, nemazai suprasi kodel tavo gyvenimas butent toks...
Laikykis mergyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 29 gruodžio 2010 - 12:03
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 12 29, 12:00)
Viskas tau klojasi butent taip, tik todel, kad tiki jog motinos prakeiksmai turi itakos tavo gyvenimui. Atleisk kvailai moteriai uz viska , skaityk konstruktyvaus mastymo knygas, uzsiimk kurybine vizualizacija (apie tai info gali rast sitam forume) ir gyvenimas ims pamazu keistis. Musu gyvenimai yra tik musu rankose.

Pradziai kai ka labai noriu parekomenduoti

Rhonda Byrne "The seceret"
Sinelnikovas "Ketinimo galia"
Peter Kummer "Konstruktyvaus mastymo vadovas"

Perskaityk bent viena is ju ir pazadu kad ne tik nuotaika, bet ir gyvenimas pageres  4u.gif  Bent pabandyk, net jei ir nesi knygu myletoja, nemazai suprasi kodel tavo gyvenimas butent toks...
Laikykis mergyt.

Ps. Tau nei mago nei pranaso, nei raganos tikrai nereikia schmoll.gif Melskis, prasyk dievo, kad tave globotu, kad visi blogi mamos zodziai netektu prasmes ir svorio tavo gyvenim ir tai ivyks.
Gali pakabint kryzeli ant kryziu kalno su malda ir prasymu, kad viskas pradetu gereti (tau bus tavo asmeninis, o ne mago ritualas, kuris tau gali padeti daug labiau nei svaistomi pinigai (magai uz dyka nedirba)).
Ir dar vienas dalykas. Perskaityk ka pati sakai "man nesiseka, i mane vyrai neziurejo, man tas, man anas). Ismesk is savo zodyno zodi ne. Ir kartok sau kasdien "Kiekviena diena visoses srityse mano gyvenimas vis gereja ir gereja". Patikek visatai nera skirtumo tarp tikroves ir to ka tu sneki. Ivyksta taip, kaip tu tiki ir sneki...
Atsakyti
Dekui labai Jums uz palaikyma ir informacija smile.gif esu girdejusi apie konstruktyvu mastyma,beto ziurejau filma The Secret,zinau jog mintys materializuojasi,jei galvoji jog kazka padaryt bus lengva arba sunku,bet kokiu atveju busi teisus,kaip save uzprogramuosi taip ir bus.Ir pati pastebejau jog nusiteikus nesekmei visad ji ir atsitinka,tai patvirtina tai jog esi nevykelis ir uzprogramuoja tolesnem nelaimem,kurios ir vykta viena po kitos-beda viena ne vaiksto,xe-xex:)) bet kartais puikia zinant teorija neiseina taip pat pukiai ja pritaikyt gyvenime unsure.gif Kaip besistengciau pozityviai galvoti,jauciu jog save apgudineju ir viskas iseina labai dirbtinai,pries jega ir rezultatu nedaug.Na bet gal taip tik pradzioje?negali per viena diena gyvenimas nushvysti ryshkiausiom spalvom kai iki tol tiek metu skendo tamsoje.Arba parinkau netinkama technika,todel dabar butinai perksaitysiu Jusu patartas knygas smile.gif.Na o toki nerima del mamos prakeiksmo man kelia tai jog sakoma jog jis yra pats baisiausias,sunkiausias,stipriausias is visu,jis lygus su tuo kuri uzdeda stipriausi magai,tai muilzhiniska negatyvo doze,zinant tai turbut net nelabai priestringas siek tiek sunerimtu.Na o gal as istikruju esu perdaug priestaringa..
Atsakyti
QUOTE(nelaimingoji27 @ 2010 12 29, 15:34)
Dekui labai Jums uz palaikyma ir informacija smile.gif esu girdejusi apie konstruktyvu mastyma,beto ziurejau filma The Secret,zinau jog mintys materializuojasi,jei galvoji jog kazka padaryt bus lengva arba sunku,bet kokiu atveju busi teisus,kaip save uzprogramuosi taip ir bus.Ir pati pastebejau jog nusiteikus nesekmei visad ji ir atsitinka,tai patvirtina tai jog esi nevykelis ir uzprogramuoja tolesnem nelaimem,kurios ir vykta viena po kitos-beda viena ne vaiksto,xe-xex:)) bet kartais puikia zinant teorija neiseina taip pat pukiai ja pritaikyt gyvenime unsure.gif Kaip besistengciau pozityviai galvoti,jauciu jog save apgudineju ir viskas iseina labai dirbtinai,pries jega ir rezultatu nedaug.Na bet gal taip tik pradzioje?negali per viena diena gyvenimas nushvysti ryshkiausiom spalvom kai iki tol tiek metu skendo tamsoje.Arba parinkau netinkama technika,todel dabar butinai perksaitysiu Jusu patartas knygas smile.gif.Na o toki nerima del mamos prakeiksmo man kelia tai jog sakoma jog jis yra pats baisiausias,sunkiausias,stipriausias is visu,jis lygus su tuo kuri uzdeda stipriausi magai,tai muilzhiniska negatyvo doze,zinant tai turbut net nelabai priestringas siek tiek sunerimtu.Na o gal as istikruju esu perdaug priestaringa..

Taip, stiprus ir baisus prakeiksmas, nes jis gautas iš artimiausio žmogaus. Dėl to ir kovoti su juo sunku, bet to tą prakeiksmą girdėjote ne vieną kartą. Bet jūs esate teisi, tam reikia daugiau laiko, daugiau kantrybės, daugiau pasiryžimo ir daugiau darbo. Nepasiduokite, tik pati sau galite padėti, todėl dirbkite su savimi ir visa tai pasiteisins. Išgyvendinkite šiuos neigiamus žodžius iš savęs, atleiskite ir viską darykite, kad juos užblokuotumėte, nebeleistumėte sau apie juos galvoti. Pasakykite sau, kad jais nebetikite. Jums turi pavykti. Ne kartą teko su prakeiksmais kovoti, jie veikė tik dėl to, kad aš pati apie juos galvojau, pati juos prisimindavau ir be jų nė žingsnio, o kiekvieną nesėkmę jiems suversdavau. Viskas pasikeitė, kai pasikeitė mano mąstymas. Stiprybės! Kaip persilaušite, pamatysite kaip viskas pasikeis ir tai įvyks tik dėl jūsų pačios.
Atsakyti
O kaip jūs dabar vertinate savo motiną? Kokie santykiai? Kokius jausmus jaučiate?
Kur tėvas?
Atsakyti
QUOTE(Pareigyte @ 2010 12 29, 16:08)
O kaip jūs dabar vertinate savo motiną? Kokie santykiai? Kokius jausmus jaučiate?
Kur tėvas?

Uzaugau be tevo.Santykius su mama palaikau,bet pykstames del smulkmenu,ji nuolat man primena apie tai kaip mano amziaus jos kaimyne vazhyneja dzhipu ir turi prestizini o darba o as tik paskutinis zmogus.Va tokie ir santykiai
Atsakyti
QUOTE(nelaimingoji27 @ 2010 12 29, 16:14)
Uzaugau be tevo.Santykius su mama palaikau,bet pykstames del smulkmenu,ji nuolat man primena apie tai kaip mano amziaus jos kaimyne vazhyneja dzhipu ir turi prestizini o darba o as tik paskutinis zmogus.Va tokie ir santykiai

Tik nesiųskite atgal neigiamų minčių ir pykčio. Nuoširdžiai atleiskite jai, supraskite, kad ji pati nesupranta, kaip klysta. Atleiskite ne tik savo mintyse, galite nueiti ir mamai tai į akis pasakyti, kad ant jos nepykstate ir jai atleidžiate, nes ji nesupranta, ką šneka. Pasimelskite ir paprašykite Dievo malonės ir ramybės savo mamai. Kai tikrai atleisite, esu tikra, kad jums daug lengviau ir geriau pasidarys.
Atsakyti
Sveika,
Tavo vietoj stengciaus kiek imanoma maziau bendraut su mama,kam gadintis sau nervus.Mane paauglystej irgi mama prakeike,galima sakyt nei uz ka,nors as jai stengiausi visada itikti.Siai dienai turiu seima ir dziaugiuos gyvenimu,o su mama santykiai nera labai artimi,mano vaikus ji myli,bet as jai visa gyvenima buvau ir busiu treciaruse,bet as jai atleidau ir priimu ja tokia kokia ji yra.Tavo atveju gal reiketu i ja ziuret kaip i ligoni,ir per daug neimti i galva jos zodziu.Stiprybes tau
Atsakyti
QUOTE(nelaimingoji27 @ 2010 12 29, 15:34)
Kaip besistengciau pozityviai galvoti,jauciu jog save apgudineju ir viskas iseina labai dirbtinai,pries jega ir rezultatu nedaug.Na bet gal taip tik pradzioje?tu sknegali per viena diena gyvenimas nushvysti ryshkiausiom spalvom kai iki tol tiek metu skendo tamsoje.Arba parinkau netinkama technika,todel dabar butinai perksaitysiu Jusu patartas knygas smile.gif.
Na o gal as istikruju esu perdaug priestaringa..

Pati paklausite ir pati atsakete. Tai reiskia, kad daugiau zinot, negu galvojat mirksiukas.gif Nei maskva nei roma per nakti nepasistate. Gyvenimo keitimas irgi didingas dalykas kuriam reikia laiko ir nuolatiniu pozityviu minciu + pozityviu veiksmu. Kita vertus zodi "negali" keiskite i gali... per viena diena pokyciu nepamatysit, bet savaiciu, menesiu begyje -taip, tik reikia tvirtai apsispresti, kad keiciate savo gyvenima.
Ne toks jau stiprus tas mamos prakeiksmas - juk nesate nei po velena ir kaip supratau dukryte turite ir vyra turejote (o kad jis isejo tai anokia cia naujiena, milijonai vyru palieka savo zmonas be jokiu prakeiksmu mirksiukas.gif )
Atsakyti