Gal kazkur praleidau-tai pasikartosiu
Ziuriu, pagyru temose vis pasirodo darbeliu is YarnArt Wool. Kaip nesiojasi mezginiai is situ siulu? Skalbiant netysta?

QUOTE(vincis @ 2011 03 11, 19:55)
Tikrai nepasakyčiau
Šilainių Maximos II aukšte prekiauja 100% bambuko siūlu. Labai minkštas ir malonus prie kūno 

Nu vat ir man panasiai pasirode

o konkreciai koks pav. siulo sito su bambuku ir koks efektas su juo:) ir ar jis duoda siluma, ar tysta, ar issisedi -issitampo ar nesiburbuliuoja.
su silku praktokos neturejau tik kiek domejejausi tai mergaites neria su silku tada kai ima machera, tai silkas del tvirtumo ir kad netystu mezginys
tai galvojau kad panasiai bus ir su medvilne, nes viena medvilne tysta ir labai tamposi.

Aš turėjau bambukinius "Panda". Tai švelnūs, bet sunkūs, šalikui suėjo 300g
Bet netįso, nesibumbuliuoja
http://public.fotki....0376.html#media

http://public.fotki....0376.html#media

QUOTE(vincis @ 2011 03 11, 18:55)
Tikrai nepasakyčiau
Šilainių Maximos II aukšte prekiauja 100% bambuko siūlu. Labai minkštas ir malonus prie kūno 

Tikrai švelnus ir malonus, bet reikia raštą jam pritaikyt. Mezgiau perliniu- išsitampė kaip maišas

QUOTE(Sissta @ 2011 03 09, 14:49)
O gal kas zino kur Klaipedoj Vernito medvilne galima isigyti?
Dangute tikrai pigu.. o kur radai kiek siuntimas kainuos?
Aš į krepšelį pabandžiau įsidėt. Išėjo, kad kiek kainuoja siūlai, tai tiek ir siuntimas. Man siūlų kaina susidarė apie 32 lt, o siuntimas- 31 lt su centais. Kol buvau vienus įsidėjusi, siuntimas buvo dar daugiau už siūlų kainą. Siūlai apie 17 lt, siuntimas beveik 20 lt.
Tiesą sakant, užsakinėjant tiesiai iš turkų skirtumo nėra. Paskaičiavo beveik taip pat, kadangi nežinau, koks dabar tikslus dolerio kursas, nežinau, gal kokiu litu ar dviem ir pigiau. Susidėjau į krepšį už 12 $, siuntimas 11,75 $.

na siandien nusipirkau alize-bambukiniu siulu -400m, 100proc. bambukas tokie svelnuciai ziuresiu kas gausis, bandysiu gabaliuka maza , galiu ideti rastuka kas gausis
QUOTE(super voverė @ 2011 03 10, 21:41)
Aš mezgiau kojines, bet daugiau nieko nekilo noras megzti, kai jas panešiojau. Su burbuliavimusi pusė bėdos ( burbuliuojasi, bet nėra visai baisiai), bet vat tamposi - kaip velnias, porą kartų apsimaunu ir jau galiu dėti skalbti, nes pradeda labai smukti. Tuo tarpu su kojinėmis iš Regijos tokia bėda nekyla

Aš dvyniams kojinės iš Panda Print mezgiau ir baktusiukus - gal kad tankiai mezgu, tai tikrai nė trupučio neišsitampė

QUOTE(amelija28 @ 2011 03 11, 19:14)
Prasau patarimo zinoviu: koks siulas butu tinkamiausias neperstoriausiam paltukui numegzti, ir maziausiai burbuliuosis
Apie siulus ir mezgima ne bum bum, tai busiu labai 

Tokiems mezginiams aš renkuos lietuviškus siūlus - Teksrenos, Vernito. Pagal mane geriausias kokybės ir kainos santykis.
Gal žinote kur Klaipėdoje prekiauja Red Heart Miami siūlais. Pirmais užsisakynėdavau iš auksaranke.net , dabar nebeturi

QUOTE(Restar @ 2011 03 12, 17:02)
Aš dvyniams kojinės iš Panda Print mezgiau ir baktusiukus - gal kad tankiai mezgu, tai tikrai nė trupučio neišsitampė
. Na, kojinės veliasi labiau, baktusai - visai ne. Regia irgi patinka kojinėms
.

Aš iš tų, kurios sumezga labai kietai, bet man tamposi, iš kitų siūlų praktikos man kilo mintis, kad tas tampymasis ir burbuliavimasis dar priklauso ir nuo siūlo spalvos - dažymo...
QUOTE(Sissta @ 2011 03 09, 15:49)
Klaipedoje budavo Debreceno gatveje, Grustes / Vaiku pasaulio pastate, tokioj mazutej parduotuvej.
Papildyta:
QUOTE(Sissta @ 2011 03 09, 15:49)
Klaipedoje budavo Debreceno gatveje, Grustes / Vaiku pasaulio pastate, tokioj mazutej parduotuvej.