QUOTE(vasareja @ 2011 01 22, 12:08)
teko bendrauti su keletu vedeju stai kokie atsiliepimai 
1 vieta:
Egidijus Stancikas -
....
2 vieta:
Rytis Kuzmenka
.....
p.s. cia tik mano asmenine nuomone

1 vieta:
Egidijus Stancikas -
....
2 vieta:
Rytis Kuzmenka
.....
p.s. cia tik mano asmenine nuomone

Kai rinkausi vedėją, atsižvelgiau ir į šią žinutę

Kadangi iš kelių šaltinių buvau gavus labai gerus atsiliepimus apie Egidijų Stanciką, todėl turbūt jam pirmam ir skambinau, bet pokalbis buvo trumpas, nes kaina buvo pasakyta dvigubai didesnė, nei minėjo jo pslaugomis naudojęsi žmonės. Kadangi mūsų šventinis vakaras buvo numatytas dar ir trumpesnis, tai kaina net nelogiškai didelė (suprantu, kad vedėjui visai nesvarbu, kiek laiko, bet vakaras jau išnaudotas, bet pagal situaciją kaina man netiko). Taip pat teko bendrauti tiek telefonu, tiek susitikus su Andriumi Sabaliausku - pasirodė dėmesingas, įsiklausantis, punktualus, tikrai asakingai į užduotis reaguojantis vedėjas. Susitikimui kaip nedaugelis iš vedėjų, buvo pasiruošęs, įsiklausantis į pageidavimus, lengvai bendraujantis, pasirodė gerai prie situacijų prisiderinantis vedėjas. Netiko, nes paslaugą siūlė su savu DJ ir dėl to kaina buvo didoka. Dar viena priežastis - konkrečiai tą dieną renginį butų galėjęs pravesti tik jo kolega.
Gerą įspūdį paliko ir Nerijus (pavardės nežinau), bet jo kontaktai yra http://www.sventems....o...7&Itemid=27. Į jį kreipiausi, nes taip pat daug gerų atsiliepimų iš konkrečių žmonių buvo tekę girdėti. Paliko tikrai gerą įspūdį ir kaina tiko, bet nepasirinkom todėl, kad prieš tai kalbėjau su kitu vedėju, kurio pasiūlyta konkreti programa pagal mano pateiktas gaires man labai patiko ir jau buvo sunku galvoti apie kažką kito ir nors kaina skyrėsi mūsų nenaudai