QUOTE(jurkita @ 2011 02 12, 22:28)
Buvau susitikus su Mindaugu Krasausku, ji rekomenduociau didesnio biudzeto siuolaikinems vestuvems (su Dj kainuotu 3700 Lt). Man jis visai patiko, tik reikia galvoti ar verta uz vedeja su Dj tiek moketi, nes nemazai pigesniu yra, tik dar neissiaiskinau ar geresni jie
Gal ka nors girdejot apie Aureliju Gedvila?

Domina mane ar tiktu jis siuolaikinems vestuvems vesti?
Pries tai raset, kad norit NE kaimisku vestuviu, galvoju jums reikia rekomenduoti Mindauga, bet skaitau toliau ir ziuriu, kad jis jums per brangus...

Tuomet sekmes paieskose! Geresnio nerasit!!! Jis vede musu vestuves pries 2 metus... Buvo.. kazkas neapsakomo... Ar skaitet jo psl padekas zmoniu, kuriems jis vede rengini? Jis nerealus, as kai prisimenu tai net siurpuliukai per kuna laksto, atrodo viskas paprasta, bet taip gerai pateikta... Dieviska!!! Pasisamdzius ji jums butu garantas, kad jusu vestuves liks visu atmintyje dar ilgai, kaip kad musu. Musu artimieji ir draugai dar dabar kalba apie jas. Mindaugo deka.
Papildyta:
QUOTE(jurkita @ 2011 02 17, 19:20)
Rasiau, kad brangu, bet irgi uzsisakiau ta pati. Bet tik del to, kad su visais pernekejus, man pasirode, kad lengviausiai su juo man sneketis ir moka jis save parduoti

tikiuosi taip pat mokes ir vesti
Perskaiciau, kad jau ji uzsisaket!!! Garantuoju, bus nerealiai. Nebus jokiu lekstu bejeriuku ir isgert skatinimu

As to labai nenorejau

Tiesa, kada jusu svente, lauksim atsiliepimu apie Mindauga

O as einu ziureti savo vestuviu filmo

Taip gera viska prisiminti.