Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

sveikos matuotojos, dar atrodo visai nesenai ir as cia pas jus matavau, o jau ir iki gimdymo nebe kazkas beliko, tad nenukabinkit nosyciu ir nepraraskite vilties, beja, II pamaciau tik tada, kai jau buvau apsisprendusi, kad jeigu jau neuzkibs, tai ir nebematuosiu, jau visas viltis buvau praradusi ir galvojau daryti pertraukele nuo matavimu.
matau is senbuviu jau nebe kazkas cia ir liko, Zemil, kaip reikaliukai, gal kas naujo tavo fronte? matau lyg ir nematuoji?
visoms visoms duodu daug virusiuku ir linkiu, kuo greiciau pereiti i kitus namucius pasigavus kiekvienai savo zirniuka
2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(svajoklele @ 2011 01 04, 09:04)
Sveikutes, na, jau tikros, kuo tikriausio mm parsivilko sad.gif. Vakar dar pazymejau tepimu, nes vakare pasirode, bet nakti net miegot negalejau is skausmo...Seniai tokiu skausmingu mm neturejau  doh.gif . Sian irgi visa nesava darbe bandau susikaupti.
Aciu visoms uz palaikyma, tas ir guodzia, kad nesu viena su savo skausmais ir nusivilimais, esat jus, suprantancios. smile.gif

labai gaila verysad.gif linkiu kad sis ciklas butu jau TAS wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Belissima @ 2011 01 04, 09:19)
sveikos matuotojos, dar atrodo visai nesenai ir as cia pas jus matavau, o jau ir iki gimdymo nebe kazkas beliko, tad nenukabinkit nosyciu ir nepraraskite vilties, beja, II pamaciau tik tada, kai jau buvau apsisprendusi, kad jeigu jau neuzkibs, tai ir nebematuosiu, jau visas viltis buvau praradusi ir galvojau daryti pertraukele nuo matavimu.
matau is senbuviu jau nebe kazkas cia ir liko, Zemil, kaip reikaliukai, gal kas naujo tavo fronte? matau lyg ir nematuoji?
visoms visoms duodu daug virusiuku ir linkiu, kuo greiciau pereiti i kitus namucius pasigavus kiekvienai savo zirniuka
2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

kaip smagu tave ciamatyti. 4u.gif Aciu uz virusiukus,jamu kol visu neisgraibe biggrin.gif o tau linkiu grazaus susitikimo su maziuku wub.gif
Papildyta:
QUOTE(~lullaby~ @ 2011 01 04, 08:01)
labai tikiuosi kad viskas susieis i teigiama rezultata smile.gif
na va - prisisvaigau is pat ryto - galiu eit dirbt hihihi.gif

to tau ir linkiu 4u.gif pakritimas super thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(gera52 @ 2011 01 04, 08:17)
sveikos visos 4u.gif  na aš šnd jau kylu... iškart nuotaika pasitaisė smile.gif
http://www.fertility...com/home/2ee92c

thumbup.gif suolis thumbup.gif o dabar ten ir laikykis visus artimiausius 9 menesiukus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Belissima @ 2011 01 04, 09:19)
2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

Bellisima bigsmile.gif kaip jums sekasi smile.gif pas mane nieko naujo, nebematuoju smile.gif uzkniso termometras juodai smile.gif pakomentuoju kartais smile.gif nieko naujo musu fronte, vyras laukia vaistai kor parkeliaus, pradesim gydyma, jei per 2 menesius nieko nebus, tada IUI beliks sake gydytoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenele_24 @ 2011 01 04, 10:23)
kaip smagu tave ciamatyti. 4u.gif  Aciu uz virusiukus,jamu kol visu neisgraibe  biggrin.gif  o tau linkiu grazaus susitikimo su maziuku  wub.gif
Papildyta:

ateiciau ir dazniau, bet labai nugaryte skauda prie kompo sedeti.
kada tik nutveriu minutele visada nepraleidziu progos uzsukti ir paziureti kaip jums visoms sekasi planuoti. puikiai zinau kaip jus jauciates kai po O temperatura kyla, ir kaip - kai leidziasi. lygiai tokias pacias emocijas isgyvenau ir as, daug asaru per ta laika isliejau.
tik ko nedariau, tai negeriau jokiu gydytoju rekomenduojamu vaistu, nors turejau policistines kiausides, ginius liepe gerti visokius duphastonus ir pan. o as buvau uzsispyrusi kaip ozka ir nieko negeriau... dar kol kas del to nesigailiu smile.gif
neskubekite ir jus su visokiais vaistais, o ypac tos, kurios planuojate maziau nei metus.
man irgi bande irodyti, kad be vaistu pastoti man nera sansu, nes mano nereguliarus ciklas ir pan, bet rezultatas jau yra ir nusluosciau visiems tokiems gianiams nosis. manau senbuves cia pamena kokio ilgio mano ciklai budavo... kitos per ta laika spedavo po tris ar net keturis ciklus pradeti ir uzbaigti...
Atsakyti
labas rytas ,prisiduodu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 01 04, 09:33)
labas rytas ,prisiduodu  smile.gif

fantastika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemil @ 2011 01 04, 10:24)
Bellisima bigsmile.gif kaip jums sekasi smile.gif pas mane nieko naujo, nebematuoju smile.gif uzkniso termometras juodai smile.gif pakomentuoju kartais smile.gif nieko naujo musu fronte, vyras laukia vaistai kor parkeliaus, pradesim gydyma, jei per 2 menesius nieko nebus, tada IUI beliks sake gydytoja smile.gif

na kaip su vaistais vyrams, tai pasakyti negaliu nieko, nes dar nebuvome prieje iki jo tyrimo, linkiu, kad vaistukai vyrui butu ypac veiksmingi ir jums IUI neprireiktu!!!!! is visos sirdies tikiu ir labai laukiu kol judu pagaliau pamatysit issvajotuosius II!!!
beja, gal kartais tu gyveni Kaune? perleisciau tau kai ka, kas padejo man ir galbut padetu jums.
o mums sekasi po truputeli, dar niekaip neissiaiskinam jis ar ji pilvelyje gyvena, vis kiek tik nueinu, tiek prisingai pasako nei poraeita karta, tai jau ir klausti nusibodo... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tik viena labai jau gera naujiena turiu, pagaliau jau atostogos ir nebereikia i darba
Papildyta:
QUOTE(angel08 @ 2011 01 04, 10:33)
labas rytas ,prisiduodu  smile.gif

grazus pakilimas, imk virusiuku 2.gif 2.gif 2.gif ir jau nebenusileisk!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belissima: 04 sausio 2011 - 09:40
QUOTE(Belissima @ 2011 01 04, 11:42)
na kaip su vaistais vyrams, tai pasakyti negaliu nieko, nes dar nebuvome prieje iki jo tyrimo, linkiu, kad vaistukai vyrui butu ypac veiksmingi ir jums IUI neprireiktu!!!!! is visos sirdies tikiu ir labai laukiu kol judu pagaliau pamatysit issvajotuosius II!!!
beja, gal kartais tu gyveni Kaune? perleisciau tau kai ka, kas padejo man ir galbut padetu jums.
o mums sekasi po truputeli, dar niekaip neissiaiskinam jis ar ji pilvelyje gyvena, vis kiek tik nueinu, tiek prisingai pasako nei poraeita karta, tai jau ir klausti nusibodo...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
tik viena labai jau gera naujiena turiu, pagaliau jau atostogos ir nebereikia i darba
Papildyta:

grazus pakilimas, imk virusiuku 2.gif  2.gif  2.gif  ir jau nebenusileisk!

aciu,mergyt,bet nuojauta kuzda kad nieko gero nebus
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 01 04, 10:48)
aciu,mergyt,bet nuojauta kuzda kad nieko gero nebus

tokias nuojautas vyk kuo toliau nuo saves!!!!! jos baido zirniukus!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belissima: 04 sausio 2011 - 09:50
QUOTE(Belissima @ 2011 01 04, 09:42)
o mums sekasi po truputeli, dar niekaip neissiaiskinam jis ar ji pilvelyje gyvena, vis kiek tik nueinu, tiek prisingai pasako nei poraeita karta, tai jau ir klausti nusibodo...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

grazus pakilimas, imk virusiuku 2.gif  2.gif  2.gif  ir jau nebenusileisk!

as daznai Kaune bunu wub.gif ax.gif gal net savaitgali busiu, ar siais kuria dienele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Belissima @ 2011 01 04, 11:50)
tokias nuojautas vyk kuo toliau nuo saves!!!!! jos baido zirniukus!

stengiuosi ax.gif
Atsakyti
angel08 aš jau Jūsų vietoj testą daryčiausi ax.gif Nu aš ne žinovė BT reikalų, bet kiek čia pažiūrinėjau, tai pas jus daug žadantis...
Atsakyti