Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Laba diena visoms smile.gif Visu pirma nepykit kad lendu ne i savo temele, bet tikiuosi cia bus zinanciu ir nusimananciu klausimu kuri noriu uzduoti, nes Jus jei matuojate cikla, zinote galbut daugiau nei as smile.gif
Esme tame, kad esu nescia 24 savaites ir 3 dienas, gimdymo data nustatyta Balandzio 24-a, bet katik pakalbejau su pazystama ir issikalbejusios issiaiskinom kad mes laukiames lygiai tiek pat laiko diena i diena, bet jos gimdymo data yra Balandzio 18-a... Kaip taip gali buti? g.gif blush2.gif Labai knieti issaiskinti man doh.gif Nezinau kur daugiau paklausti blush2.gif Esme dar tame kad man ispradziu sake kad gimdysiu balandzo 18-a, bet ir savaiciu skaiciu nestumo ilgesni sake, po echo pakeite data i balandzio 24-a ir nueme viena savaite nuo nestumo laiko... O pazystamai pasake gimdymo data balandzio 18 ir kad ji laukiasi lygiai tiek pat laiko kiek ir as blush2.gif
Nezinau ar supratote ko noriu is Jusu lotuliukas.gif Jei sugebesite man isaiskinti kuri nors labiau nusimananti buciau labai dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2011 01 05, 20:31)
ziuriu irgi kaip ir as megsti zema starta  biggrin.gif  linkiu kad pakiltum aukstai ir neisleistum visus 9 men 4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif patinka kilimo procesas lotuliukas.gif aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zhiu @ 2011 01 05, 22:16)
Esme tame, ....Kaip taip gali buti? g.gif  blush2.gif .

Labas 4u.gif jei neklystu tai gali gydytojas koreguoti gimdymo data kai echoskopo metu mato, kad kudikis yra didesnis(mazesnis) nei pagal laika skaiciuojant nuo pask. mm dienos 4u.gif arba... biggrin.gif jusu ciklu ilgiai skyresi savaite laiko(O diena),nors pask.mm diena ta pati 4u.gif

siaip tokio dalyko klausk pas nestukes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduter @ 2011 01 05, 18:52)
Labas 4u.gif  jei neklystu tai gali gydytojas koreguoti gimdymo data kai echoskopo metu mato, kad kudikis yra didesnis(mazesnis) nei pagal laika skaiciuojant nuo pask. mm dienos 4u.gif arba... biggrin.gif  jusu ciklu ilgiai skyresi savaite laiko(O diena),nors pask.mm diena ta pati 4u.gif

siaip tokio dalyko klausk pas nestukes mirksiukas.gif

Bet tas ir keisciausia kad mm buvo abiem skirtingu metu, suprantu kad gali ciklo ilgis skirtis, bet abi laukiames 24 savaites ir 3 dienas, o gimdymo data skiriasi visa savaite g.gif Na reiks savo daktares pasiklausti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zhiu @ 2011 01 05, 22:58)
Bet tas ir keisciausia kad mm buvo abiem skirtingu metu, suprantu kad gali ciklo ilgis skirtis, bet abi laukiames 24 savaites ir 3 dienas, o gimdymo data skiriasi visa savaite  g.gif Na reiks savo daktares pasiklausti  smile.gif

nu tai tada viskas aisku, gi nestumas skaiciuojamas nuo pask. mm dienos ir koreguojamas jei echo metu matoma, kad neatitinka vaikucio dydis pagal savaites skaiciuotas nuo mm. Taigi O gali but net ir gale ciklo ar tai pradzioj 4u.gif

Bet manau geriausia ir butu gines paklaust, isaiskins tiksliau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduter: 05 sausio 2011 - 21:14
QUOTE(zhiu @ 2011 01 05, 21:16)
Laba diena visoms  smile.gif

1) mm data
2) skirtingu metu ivyko O
3) skirtingu metu ivyko implantacja
4) kiekvienas vaikelis vystosi skirtingai, todel ir gali buti paklaida wink.gif
nereikia lygintas kad va tas taip pat, bet man kitaip , visi esame skirtingi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2011 01 05, 23:49)
1) mm data
2) skirtingu metu ivyko O
3) skirtingu metu ivyko implantacja
4) kiekvienas vaikelis vystosi skirtingai, todel ir gali buti paklaida wink.gif
nereikia lygintas kad va tas taip  pat, bet man kitaip , visi esame skirtingi  mirksiukas.gif

100% sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sumanioji... @ 2011 01 05, 22:05)
Labutis mergytes  4u.gif
Uzsikasus darbais, tai tik dabar grizus paskaiciau kaip kam sekasi smile.gif
Kaip gaila, taip tikejausi rasti geru ziniu is Angel  verysad.gif
Pasirodau ir as:
http://www.fertility...com/home/31cab7
Pradejo skaudeti krutine, tai darau isvadas kad pmsas bjaurybe atejo  doh.gif

gaila,kad nenudziuginau verysad.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Visom gers dienos ir aukstu kilimu thumbup.gif
http://www.babyplan.ru/profile/97918
Atsakyti
Sveikos smile.gif Šnd biški pakilau. Bet man ėmė ir perkėlė ovuliacijos datą savaitę vėliau blink.gif Gal kuri žinot kodėl??? Nu jei čia teisybė, tai jau viskas nurašyta, nes ND ne tom dienom buvo doh.gif
http://www.fertility...com/home/2ee92c
Atsakyti
QUOTE(gera52 @ 2011 01 06, 10:08)
Sveikos  smile.gif Šnd biški pakilau. Bet man ėmė ir perkėlė ovuliacijos datą savaitę vėliau blink.gif Gal kuri žinot kodėl??? Nu jei čia teisybė, tai jau viskas nurašyta, nes ND ne tom dienom buvo doh.gif
http://www.fertility...com/home/2ee92c

manyciau del to,kad tempa netiksli tom dienom ,kur tusciaviduriai rutuliukai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssandraM: 06 sausio 2011 - 08:13
Tai kada man ta O buvo??? ax.gif
Atsakyti