Dideliausius kumštukus ir aš jau kelintą dieną laikau už angel08 ... mes su tavim mergyt...tikimės geriausio nes lb jau gražus grafikėlis...
QUOTE(ohara @ 2011 01 09, 00:00)
Sveikutės....
Dideliausius kumštukus ir aš jau kelintą dieną laikau už angel08 ... mes su tavim mergyt...tikimės geriausio nes lb jau gražus grafikėlis...

aciu,tik bijau kad jus nuvilsiu
QUOTE(angel08 @ 2011 01 09, 00:05)
tikrai nenuvilsi
QUOTE(angel08 @ 2011 01 08, 23:16)
Aš deduosi prie laikančiųjų stipriai suspaustus kumštukus
QUOTE(Sumanioji... @ 2011 01 09, 00:49)
Sveikos matuotojos 
po savaitės pertraukos pasirodau ir as. Saziningai matavau savo BT (nors gal net ir nereik per mm), bet nerasiau cia... Kazkaip reikėjo laiko atsigavimui, sios mm laaabai stipriai mane nuvyle ir pan. Bet aprimusi ir sukaupusi jegas (kartu su MB) tuoj vel kibsiu i "musi" su mm
O jus cia per ta laika pripliurpet tiek, kad daug laiko uzeme man pasiskaitymai
Beje, as irgi laikau kumscius ant ranku ir koju, kadAngel08 sis ciklas tau butu paskutinis ir ateitumei pas mumi su virusiukais
po savaitės pertraukos pasirodau ir as. Saziningai matavau savo BT (nors gal net ir nereik per mm), bet nerasiau cia... Kazkaip reikėjo laiko atsigavimui, sios mm laaabai stipriai mane nuvyle ir pan. Bet aprimusi ir sukaupusi jegas (kartu su MB) tuoj vel kibsiu i "musi" su mm
O jus cia per ta laika pripliurpet tiek, kad daug laiko uzeme man pasiskaitymai
Beje, as irgi laikau kumscius ant ranku ir koju, kadAngel08 sis ciklas tau butu paskutinis ir ateitumei pas mumi su virusiukais
QUOTE(svajoklele @ 2011 01 09, 06:11)
Sveikos matuotojos 
Sveika sugrizusi
Papildyta:
QUOTE(bbiitute @ 2011 01 09, 06:15)
Laukiame O ir nepamirstame ND.
Sveikutes,
seniai buvau uzsukus ka nors parasyt, bet vis paskaitinedavau jusu pasisakymus
Jetau kaip fainai, dziaugiuosiuz angel ir prisidedu prie palaikymo komandos
Tikiuosi viskas bus gerai ir neuzilgo pasidziaugsi ryskiais ryskiais II
Prisiduodu ir as
http://www.babyplan.ru/profile/96614 Tikiuosi sis ciklas bus sekmingas nei praeitas
Labai jau laukiam nesulaukiam
seniai buvau uzsukus ka nors parasyt, bet vis paskaitinedavau jusu pasisakymus
Prisiduodu ir as
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 01 09, 10:29)
Aciu QUOTE(snieguoliukas @ 2011 01 09, 10:32)
Sveikutes,
Prisiduodu ir as
http://www.babyplan.ru/profile/96614 Tikiuosi sis ciklas bus sekmingas nei praeitas
Labai jau laukiam nesulaukiam 
Ten ir laikykis!!! Prisiduodu ir as