Įkraunama...
Įkraunama...

- Kvepalai -

siuos atidaviau mamai, pradzioj nepatiko tik bet kuo daugiau uosciau tuo labaiu mane nuo ju purte verysad.gif labai gaila man ju taip norejau kad patiktu ,bet ivyksta kazkokia neigiama fizine reakcija blink.gif user posted image

o siuos taip pat mamai atidaviau, bet tik todel kad atsivalgiau ,plius dar tuiu ir sau pasilikus trilitriaka viena biggrin.gif , geras kvapasuser posted image
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2011 01 12, 22:10)
Kur Vilniuje butu galima Juozuka patestuoti?  g.gif  Anksciau atrodo stovejo jis Sarmoj Gedimino 9, bet siandien uzejus jo neberadau  doh.gif

Šiandien G9 Juozukas tikrai buvo mirksiukas.gif ir toje pat vietoje, nemigruoja tarp lentynų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2011 01 14, 19:13)
Šiandien G9 Juozukas tikrai buvo  mirksiukas.gif  ir toje pat vietoje, nemigruoja  tarp lentynų biggrin.gif

Vakar radau Panoramoj biggrin.gif Niu ir ka- nesuzavejo jis manes deja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2011 01 14, 19:16)
Vakar radau Panoramoj  biggrin.gif  Niu ir ka- nesuzavejo jis manes deja  blush2.gif

Ne deja o aciu Dievui. biggrin.gif Nes kitaip butu minus 210lt. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2011 01 14, 18:16)
Vakar radau Panoramoj  biggrin.gif  Niu ir ka- nesuzavejo jis manes deja  blush2.gif

manęs jis irgi ko tai netraukia dry.gif Gal dar nepribrendau iki tokių ir panašių kvapų....
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2011 01 14, 20:36)
Ne deja o aciu Dievui. biggrin.gif  Nes kitaip butu minus 210lt. mirksiukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Su prašymu ax.gif

Koks Jo Malone 100 ml buteliuko aukštis? Gal kas turi gali išmatuoti...
Aš to butelaičio tik laukiu, bet aukščio reikia... ax.gif
4u.gif
Atsakyti
Laba vakara, atsiprasau kad isiverziu nekviesta, tiesiog ieskau informacijos... 4u.gif
Gavau uzduoti nupirkti tokiu kvepalu, gavau butelaiti bet vat niekaip neatknisu kokie cia butent Marc O'Polo kvepalai? sake kad buvo zalsvos spalvos... ar juos dar gamina? Kai surasti kur prekiauja? dekui uz bet kokia zinia..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2011 01 14, 21:02)
Koks Jo Malone 100 ml buteliuko aukštis?

Su kamšteliu 11cm.
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2011 01 14, 22:09)
Su kamšteliu 11cm.

Ačiū labai.... aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(ewidenta @ 2011 01 14, 22:40)
Laba vakara, atsiprasau kad isiverziu nekviesta, tiesiog ieskau informacijos...  4u.gif
Gavau uzduoti nupirkti tokiu kvepalu, gavau butelaiti bet vat niekaip neatknisu kokie cia butent Marc O'Polo kvepalai? sake kad buvo zalsvos spalvos... ar juos dar gamina? Kai surasti kur prekiauja? dekui uz bet kokia zinia..

Pirmą kartą tokius matau.
Marc O'Polo kvepalai. 4u.gif
Gal iš tiesų jau nebegaminami? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agneseee: 15 sausio 2011 - 11:06
QUOTE(ewidenta @ 2011 01 14, 22:40)
Laba vakara, atsiprasau kad isiverziu nekviesta, tiesiog ieskau informacijos...  4u.gif

Randu, kad jie vadinasi tiesiog Marc O'Polo Man:
user posted image
Tačiau, kadangi labai sunkiai ieškosi ir niekur oficialiai neįrašyti, kaip supratau, jie nebegaminami. Gal būtų panašūs šie:
user posted image
Marc O'Polo Signature Man
user posted image
Marc O'Polo Men

P.S. Tik dabar pastebėjau, kad aš čia savavališkai padariau išvadą, kad šie kvepalai buvo vyriški. biggrin.gif Na, bet yra tikimybė, kad buvo moteriški. Jei jau taip, ieškokite visur su Woman. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fuwari: 15 sausio 2011 - 11:35