Įkraunama...
Įkraunama...

- Kvepalai -

QUOTE(biologė @ 2011 01 20, 13:13)
Degantis... o greičiau jau sudegęs medis vėlyvą rudenį, aplink sausa žolė, aukštai plevena lengvas smilkalas, o prie laužo kažkas išvertė rašalo buteliuką.

drinks_cheers.gif Tikrai taip. Man dar nuo jų pasidaro lengvai bloga (ne nuo rankos, o visa pasikvėpinus), bet čia jau tik asmeninis įspūdis smile.gif
Atsakyti
Dėkui labai už įspūdžius. Visgi noras tik padidėjo pačiai išbandyti Black Afgano.
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 01 20, 12:18)
drinks_cheers.gif Tikrai taip. Man dar nuo jų pasidaro lengvai bloga (ne nuo rankos, o visa pasikvėpinus), bet čia jau tik asmeninis įspūdis smile.gif

O man gera. Ir taip kaip reikiant gera, ne lengvai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2011 01 20, 13:19)
O man gera. Ir taip kaip reikiant gera, ne lengvai lotuliukas.gif

hihihi.gif Tai gal aš ne taip suprantu, gal ir man gera, o, dūra, galvoju, kad bloga? bigsmile.gif Na, bet vis tiek žiauriai pykstu aš ant to afgano, kad nemyli manęs bebe.gif
Atsakyti
Man Afgano yra kvapas su charakteriu ir nera taip, kad va, kazka primena. Jie turi stipru savo as. Sleifo as juose pati nepastebiu, bet 'ant saves' man sunku is viso jausti kvapa, kartais, to paties kvapo ant kito net neatpazistu unsure.gif O sie gan sodrus, ryskus. Natu ir as neisskirciau, bet su laiku graziai skleidziasi ir tikrai ant odos ilgai isleika. Aisku, ir turetu, nes vis tik PP koncentracija.
O idetas poeminis aprasymas tai man per mazai kvepia tongue.gif lotuliukas.gif Realiai 'vaizdas skanesnis'. ax.gif

Beje, klause zuvyte ir apie kitus kvapus. Tai jie visai kitokio rakurso. Narcotic Venus man visai neispudingi ir pasakyti tuberozu bomba man visai netinka. Gelinis kvapas su tuberozu atspalviu. O Nuda - tiek paprastas, kad net neatsimenu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 20 sausio 2011 - 18:05
Myliu aš savo Afganą - ryškus, ilgalaikis, stulbinantis aplinkinius (ypač blondines popsines mano pažįstamas biggrin.gif ). Kad tai mano kvapas, supratau iš įvairių aprašymų, nuomonių ir neapsirikau. Būčiau pirkusi aklai, bet netikėtai nelauktai gavau dovanų "atomiuką" įsitikinimui, kad neklystu. Bet patariu prieš perkant uostyti, nes mano vienai draugei jis sukelia ne tik ilgalaikį kvepėjimą, bet ir ilgalaikį galvos skausmą smile.gif. Manau, kad tai kvapas vyrui (unisex) ir/arba stipraus charakterio drąsiai moteriai.
Atsakyti
"Black Afgano smells more like the incense people use to cover up their pot use than it does the drug itself."

įdomu, jais labiau žavisi potheadai, rūkytojai "prie progos" ar blaivioji kategorija? lotuliukas.gif įtariu, kad pastaroji lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2011 01 20, 20:30)
"Black Afgano smells more like the incense people use to cover up their pot use than it does the drug itself."

įdomu, jais labiau žavisi potheadai, rūkytojai "prie progos" ar blaivioji kategorija? lotuliukas.gif įtariu, kad pastaroji lotuliukas.gif

Blaivioji biggrin.gif . Nieko nerūkau (ir geriu tik vyną smile.gif. Bet šitas hašišo pakaitalas man patinka.
Atsakyti
QUOTE(Tugras @ 2011 01 20, 18:36)
Blaivioji biggrin.gif . Nieko nerūkau (ir geriu tik vyną smile.gif. Bet šitas hašišo pakaitalas man patinka.

nu vat man ir keista, iš kur toks noras kvepėt kaip apsipūtęs paauglys biggrin.gif nebent tik nežinai, kaip jis kvepia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tugras @ 2011 01 20, 19:17)
Manau, kad tai kvapas vyrui (unisex) ir/arba stipraus charakterio drąsiai moteriai.

Nepriskirciau as ju unisexui (juoba nemanau, kad unisex vyrams tinka, labiau tai siuolakiniu bobteru kvapas arba grigaicio lotuliukas.gif ). Man tai totaliai moteriskas kvapas, nors cia ir unisex priskiriamas unsure.gif Neisivaizduoju, koks vyras turetu kvepeti jais. Tikrai nelabai vyriskas tongue.gif
Atsakyti
O gal kas esat bande Nasomatto Absinth, gal galit pasidalint ispudziais? 4u.gif Ar labai primena Absento kvapa? Gal kas galit pasiulyt kokius kvepalus kur jaustusi anyzis ar ar primintu Absenta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(teardrop @ 2011 01 20, 20:53)
O gal kas esat bande Nasomatto Absinth, gal galit pasidalint ispudziais? 4u.gif  Ar labai primena Absento kvapa?

man nelabai

QUOTE(teardrop @ 2011 01 20, 20:53)
Gal kas galit pasiulyt kokius kvepalus kur jaustusi anyzis

Etro Anice
Atsakyti