Įkraunama...
Įkraunama...

- Kvepalai -

QUOTE(rusma @ 2011 02 16, 17:58)
Jeigu žalios ir nesaldžios pirma mintis - Jo Malone Wild Fig & Cassis, antra - Diptyque Philosykos. Tada jau daug - Demeter Fig leaf, Infusion Organique Buddha’s Fig, AG Ninfeo mio, Acqua di Parma Fico di Amalfi...

Diptyque Philosykos bent ant manęs nusaldėja, Demeter figos - taip pat . AG Ninfeo mio mano akimis jau miksas - visko ten daug, ne tik figų.

Acqua di Parma Fico di Amalfi graži, verta dėmesio kompozicija - figos su citrusais (man ten itin ryškus greipfruktas), šiltam orui super thumbup.gif Jo Malone figos irgi būtų į temą - žalios ir nesaldžios.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 02 16, 20:24)
Diptyque Philosykos bent ant manęs nusaldėja, AG Ninfeo mio mano akimis jau miksas - visko ten daug, ne tik figų.

drinks_cheers.gif man irgi nusaldėja, o AG išvis kažkoks "daržovinis", lyg pomidorų lapai g.gif
Atsakyti
Aš ir su klausimu išlendu. smile.gif Kurios esat bandžiuosios, - ar AG Songes kvepaluose jazminas toks pat stiprus kaip, pavyzdžiui, SG A La Nuit arba Fleurs d'Oranger? Skatau fragrantikoj, kad jazminas Songes vienas iš dominuojančių, bet visgi viliuos, kad jis ne toks jau stiprus... Negaliu pakęsti stipraus jazmino.
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2011 02 16, 18:41)
Aš ir su klausimu išlendu. smile.gif Kurios esat bandžiuosios, - ar AG Songes kvepaluose jazminas toks pat stiprus kaip, pavyzdžiui, SG A La Nuit arba Fleurs d'Oranger? Skatau fragrantikoj, kad jazminas Songes vienas iš dominuojančių, bet visgi viliuos, kad jis ne toks jau stiprus... Negaliu pakęsti stipraus jazmino.

Kiek pamenu, nes senokai jais kvepejau, man Songes jazminas tikrai neikyrus, mano nosiai ylang ir kremine tiare geles nata man netgi stipresne uz jazmino. Su A La Nuit tikrai nesulyginciau, nes siuose jazminas saukte saukia biggrin.gif Songes man pasirode svelnus, kiek vanilinis ir arti odos isliekantis derinukas.
Atsakyti
Nesu ypatingai įsigilinus į Songes, bet niekaip iškart nepagalvočiau, kad ten jazminas, kažkur, matyt, pasislėpęs man pasirodė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2011 02 16, 22:09)

QUOTE(eglegle @ 2011 02 16, 22:25)

Ačiū! Turbūt bandysiu! Labai noriu kažko panašaus pavasariui! Lyg mačiau, kad kažkas nupurškinėja... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2011 02 17, 18:15)
Lyg mačiau, kad kažkas nupurškinėja...  smile.gif

Berods, rusma ir as-ne-tavo mirksiukas.gif
Atsakyti
Skaičiau aš diskusiją apie Songes ir kištis neišdrįsau.

Žinutė buvo labai informatyvi. Kadangi SL apelsinų žieduose nejaučiu jazmino, manau, kad klaususi tikrai labai jiems jautri. Na mano nemėgstamo cinamono daug kas gali sakyti, kad nėra, o aš randu ir tiek, kad net purto. Taip ir apie Songes - man ten tik vanilės daug.

Beje, kvepalai ypatingi tuo, kad dviejų panašių nuomonių apie juos girdėti neteko - o iš įdomesnių - smilkaliniai, be kvapo, labai sunkūs, kažkas baisaus arba priešingai - labai graži vanilės-gėlių kompozicija. Man pačiai - jauki šilta vanilė, žieminis kvapas, saldokas, gal kiek nuobodus. Bet iš kitos pusės apsukus - su AG nedraugauju visai. Tai šitie ir Ninfeo Mio yra išimtis - mano kvepalyne liko, atsikratyti neplanuoju.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 02 17, 20:52)
vanilės-gėlių kompozicija
saldokas, gal kiek nuobodus
su AG nedraugauju visai

Šitose vietose visai sutinku drinks_cheers.gif
Ir iš tikrųjų, ko nemėgstam, tas ir vaidenasi - jazminai, cinamonas... O man oda fear.gif
Atsakyti
Ar yra Lietuvoje pirkti Jo Malone parfumerijos? Jei taip, gal pasidalintumet, kur yra pirkti ir kokios kainos? Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
kiek žinau, nėra
nors... SM išparduotuvėj būna smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 17 vasario 2011 - 19:51
QUOTE(rusma @ 2011 02 17, 19:52)

Na, aš pagrinde Songes noriu paragaut dėl tiare gėlės, kuri, kaip supratau, juose viena iš labiausiai juntamų natų (norėjau Montale tiare varianto, bet pasipurškiau riešą ryte ir vakare jau lyg per daug intensyūs, linijiniai man jie buvo). Visgi labai bijau to jazmino. Taip išėjo, kad teko uostyt vienu kartu A la Nuit ir Fleurs d'Oranger, tai man juose abiejuose jazminas pasirodė vienodo stiprumo. Nors, pavyzdžiui, tuose pačiuose Montale Tiare Intese visai jazmino nejaučiu...nors natose yra. Tai net nežinau, kaip čia su tuo jautrumu. Gyvenčiau sostinėj, nueičiau pauostyt "gyvai", o dabar jau kažkaip kitaip tenka organizuotis. smile.gif
Darkart ačiū visoms už nuomones. smile.gif
Atsakyti