Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 01 20, 12:57)
Pireja,na smagu,kad jau kazka zinai.Tai per daug ilgai ir nenusitempe smile.gif
Turiu nuojauta,kad ir as prie taves prisijungsiu pirmadieni.Na tiksliau rytoj suzinosiu smile.gif

Pasirodo, kad tas pirmadienis - tik preliminari data doh.gif Viskas priklausys nuo rytojaus rezultatu doh.gif Nedarbinguma duoda savaitei nuo punkcijos dienos, tai nebeturiu iseities, teks virsininkui vyrui pasisakyti, kur dingsiu unsure.gif

Keberiokst, Reginiukas, lauksiu jusu prisijungiant 4u.gif
Atsakyti

Sveikos merginos, gryzau is klink. su vienu zirniuku, niekas mano pageidavimu nepaise (mat norejau dvieju ax.gif ), daktarelis net i kalbas nesileido schmoll.gif na bet gerai yra tai,kad dar 5 uzsalde kitam kartui,psirodo isviso apsivaisino net 6 bigsmile.gif
na o dabar tos dvi ilgos savaites laukimo doh.gif

QUOTE(Pireja @ 2011 01 20, 13:35)
... tai nebeturiu iseities, teks virsininkui vyrui pasisakyti, kur dingsiu  unsure.gif

Taip nepergyvenk Pireja, manau,kad tavo virsininkas puikiai tave supras ir netgi palaikymo sulauksi. Maniskis irgi vyras, tai labai pergyvenau, bet kai pasipasakojau tai toks akmuo nuo sirdies nuriedejo, ir labai didelio palaikymo sulaukiau

Atsakyti
QUOTE(Mai-ja @ 2011 01 20, 17:43)
Sveikos merginos, gryzau is klink. su vienu zirniuku, niekas mano pageidavimu nepaise (mat norejau dvieju ax.gif ), daktarelis net i kalbas nesileido  schmoll.gif  na bet gerai yra tai,kad dar 5 uzsalde kitam kartui,psirodo isviso apsivaisino net 6 bigsmile.gif

Ramaus tau laukimo 4u.gif
O dėl vieno tai tikrai nepergyvenk. Aš šį kartą jau prieš viską gyd buvau įkalbėjusi, kad sodinsim 3 jei bus, o liko 1, bet sėkmingai bandė kabintis ir tas vienas
Atsakyti
QUOTE(Mai-ja @ 2011 01 20, 14:43)
Sveikos merginos, gryzau is klink. su vienu zirniuku, niekas mano pageidavimu nepaise (mat norejau dvieju ax.gif ), daktarelis net i kalbas nesileido  schmoll.gif  na bet gerai yra tai,kad dar 5 uzsalde kitam kartui,psirodo isviso apsivaisino net 6 bigsmile.gif
Taip nepergyvenk Pireja, manau,kad tavo virsininkas puikiai tave supras ir netgi palaikymo sulauksi. Maniskis irgi vyras, tai labai pergyvenau, bet kai pasipasakojau tai toks akmuo nuo sirdies nuriedejo, ir labai didelio palaikymo sulaukiau

Labuka 4u.gif
Ramaus Tau laukimo, ir nepergyvenk, kad vienas, reiskia stipruoliukas, nes likusius uzsalde, o silpnu jie nesaldo smile.gif
Mano virsininkas irgi zino kuo as uzsiimu mirksiukas.gif , ir delikaciai kiekviena karta pasiteirauja kaip sekasi smile.gif
Atsakyti
Mai ja,o tu ne LT?Atleisk,jei praleidau?
Kazkaip pastebejau,akd uzsieniuose ne daugiau nei viena deda...
Atsakyti
QUOTE(Mai-ja @ 2011 01 20, 14:43)

Ramaus laukimo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mai-ja @ 2011 01 20, 17:43)

Nagi Mai ja, auginam tavo vaika dabar visos kartu tas ateinancias 12 dienu biggrin.gif

Pireja, nesijaudink taip del virsininko.Visi juk zmones esam ir aciu Dievui, ne 15 amziui gyvenam.Siais laikais mazai kas yra tabu, o tu, ziurek, dar ir palaikymo sulauksi thumbup.gif
Atsakyti
oi, aciu mergaites,taip smagu kai toks palaikymas thumbup.gif ,jus tikros saunuoles wub.gif
as NO tikrai jie neskuba dvieju deti,na nebent isskirtiniais atvejais arba jei jau virs 40 ,bet kai sesele uzsimine,kad teks apsispresti kiek noriu,tai ir uzsisvajojau iskarto du gauti tongue.gif ,bet daktarelis buvo nusprendes uz mane,tai as labai ir nesigincijau ,tikiuosi tas vienintelis bus stipruoliukas showoff.gif
Tiesa man teks laukti 14 dienu,nes kraujo tyrimu cia niekas nedaro verysad.gif
Atsakyti
Aciu, merginos, uz padrasinima. Mes darbe labai su darbu atlikimais atsiliekame, daug darbo, daug projektu, mazai resursu, net outsource'ingo nerandame... Dabar dar as nusiplausiu savaitei. Jei prasitariu apie IVF'a, vadinasi, reikia numatyti ir galima nestuma. As dirbu IT srityje, kur projektai penkmeciui i prieki numatomi, zinau, koks sh laukia rudeni.
Ai, vienzo, nesigilinkime. Rytoj reikes sukaupti visa drasa ir pasisakyti, jei echo bus geras.

Mai-ja, pacios didziausios sekmes tau 4u.gif

Keberiokst, kaip tu jautiesi su savo dideliu turtu biggrin.gif As i darbo pabaiga labai apsunkus bunu, toks jausmas, kad vandens kas butu i vidu pripyle. Bet namie siek tiek pajudejau, prasivaiskciojau, kaip ir gerai viskas.
Labai bijau rytojaus echo, nu net geda rasyti. Bijau hyperst., nes visur po truputi maudzia, ir dideles gleivines unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mai-ja @ 2011 01 20, 06:43)
Sveikos merginos, gryzau is klink. su vienu zirniuku

Sekmes didziausios ir kad neprailgtu tas laukimas iki geros zinios! 4u.gif

QUOTE(egk @ 2011 01 20, 06:54)

Kaip tu?? 4u.gif Vis pagalvoju apie tave...
Mano kelione kuo labiau arteja tuo as labiau baiminuosi visokiausiu nesekmiu ir nusivylimu... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti