Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylių akutės, akinukai.

Ddoviliuxx, zvairavima pastebejome sulaukus lygiai dvieju metuku. Nuejom pas gydytoja ir jau po keliu savaiciu pradejo nesioti akinukus. Tai buvo liepos men. Gruodi pasikonsultavome su Zukausku ir ta pati menesi isoperavo zvairaja akute. Pasak Zukausko, ji zvairavo nuo gimimo, tik mes nemateme blink.gif Esa istrizinis zvairumas, sunku pastebeti net gydytojui, esa reikejo aps ji ateiti gerokai anksciau, butu operave dar kudiki.
Operacija pati truko maziau valandos, nemaloniausia procedura- narkoze ir atsigavimas po jos. Operavo ryte, o vakare ta pacia diena paleido namo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Keberiokšt @ 2011 01 24, 18:40)
Ddoviliuxx, zvairavima pastebejome sulaukus lygiai dvieju metuku. Nuejom pas gydytoja ir jau po keliu savaiciu pradejo nesioti akinukus. Tai buvo liepos men.  Gruodi pasikonsultavome su Zukausku ir ta pati menesi isoperavo zvairaja akute. Pasak Zukausko, ji zvairavo nuo gimimo, tik mes nemateme blink.gif  Esa istrizinis zvairumas, sunku pastebeti net gydytojui, esa reikejo aps ji ateiti gerokai anksciau, butu operave dar kudiki.
Operacija pati truko maziau valandos, nemaloniausia procedura- narkoze ir atsigavimas po jos. Operavo ryte, o vakare ta pacia diena paleido namo 4u.gif

aciu uz informacija, ziuresim kaip mums seksis db, nesiosim akinukus tris men, o paskui vel konsultuosimes su Zukausku. Kaip atrodo tas istrizinis zvairumas?? nes mes galejom ir anksciau saviskes nepastebeti, nes ji su viena akyte kai ziuri i apacia ir ji sueina i vidine puse, tada ir pasimato, bet kai Zukauskas prilasino vaistuku, labai stipriai tas zvairumas isryskejo g.gif mano dukrytes silpni akyciu raumenukai, jis taip aiskino doh.gif
Atsakyti
Maniskes zvairumas buvo matomas tik is sono. Kai tiesiai i zmogu ziuredavo, akytes tiesios. Jeigu ji yra sonu ir pakvieti ja, tada akytes isbegiodavo
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2011 01 18, 22:46)
Mes bendraujam su vadybininke, ji pati užsakinėja akinukus ir į visokias pasaulines parodas vyksta. Žodžiu, patekom pas ją atsitiktinai, bet labai labai esu ja patenkinta.

na va gal ir mes iki Jusu Ingutes prisikasim,dabar sake porai savaiciu isvykusi,bet kai grys kontaktuosim
viska gan sklandziai ir ramiai ir tikiuosi sekmingai sutariau Regoje
Atsakyti
QUOTE(DdoviliuxX @ 2011 01 24, 16:57)
niu dar karta sveikos 4u.gif  grizom mes ir is dar vienos konsultacijos is gydytojo, sikart lankemes siauliuose pas Zukauska, nu kaip daktaras, tai labai jis mums patiko 4u.gif  bet naujienos nekokios, israse mums akinukus, abi akytes +3 dioptrijos, akinukus nesiosim pastoviai ir bandysim taip issigydyti tingine akyte doh.gif ramino kad iki paauglystes viskas susitvarkyti turetu, mintyse, pagalvojau, nejau taip ilgai... sake, gali prireikti ir operacijos, nu vienu zodziu, supratom, kad pas mus viskas cia labai riimta, o kita gydytoja mums net akinuku neisrase, sake isaugs doh.gif siandien uzsisakem akinukus is optikos vizijos, kainyte isejo apie 300, db lauksim kol juos mums pagamins, ech... cia kaip is gydytijo jau supratau tas 3 dioptrijas isaugti jau sunkoka??? g.gif bet internete skaiciau kad iki triju 3 dar yra norma g.gif
Keberiokst, ziuriu jusu vaiko panasios dioptrijos kaip ir musu, kiek laiko jau devit akinukus??? uzdejus akinukus nezvairuojat??

o tai jei akytes +3, tai kokio stiprumo akinukai turetu buti? sorry uz toki klausima blush2.gif dabar ir as susimasciau, jei pas mano vaika akinukai +5.25 ir +3.25, tai kokios tada akytes dioptriju ? g.gif blush2.gif
Atsakyti
Sebi, mano mergaitei skirti akinukai su +2 ir +2. Sake, specialiai skiria siek tiek mazesnes galios, kad akytems ir pacioms butu darbo.
Atsakyti
Noriu paklausti mamyčių, kurių vaikai lanko spec.darželius: po kiek vaikų būna grupėse? Su vaikais užssiima tik auklėtojos ar vyksta ir individualūs užsiėmimai su tiflapedagogu?
Atsakyti
QUOTE(Jurmila @ 2011 01 25, 13:36)
Noriu paklausti mamyčių, kurių vaikai lanko spec.darželius: po kiek vaikų būna grupėse? Su vaikais užssiima tik auklėtojos ar vyksta ir individualūs užsiėmimai su tiflapedagogu?

pas mus berods 16 vaikiuku smile.gif su vaikais daug uzsiima tiek aukletojos tiek tiflapedogagai, ir dar visokios veiklos ten jiems daug thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sebi @ 2011 01 25, 10:48)
o tai jei akytes +3, tai kokio stiprumo akinukai turetu buti?    sorry uz toki klausima  blush2.gif  dabar ir as susimasciau, jei pas mano vaika akinukai +5.25 ir +3.25, tai kokios tada akytes dioptriju ? g.gif  blush2.gif

tai jei nezvairuoja, palieka visada daugiau dioptriju akytems dirbti, bet jei zvairuoja daro stipresnius, jei zvairuoja ir su akinukais tada tiek+ kiek pacios akys
Atsakyti
QUOTE(sebi @ 2011 01 25, 11:48)
o tai jei akytes +3, tai kokio stiprumo akinukai turetu buti?    sorry uz toki klausima  blush2.gif  dabar ir as susimasciau, jei pas mano vaika akinukai +5.25 ir +3.25, tai kokios tada akytes dioptriju ? g.gif  blush2.gif

musu abieju akyciu akinukai +2,75 g.gif bet ta akyte kur zvairuoja, dar kazkokie skaiciukai prirasyti, kuriu nelb issifruoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(sebi @ 2011 01 21, 16:34)
6 val per diena  unsure.gif
4u.gif

oho, daug.Mums reik dengti tik po vieną valandą kiekvieną akytę.O prieš tai tik po pusvalandį reikėjo žvairuojančią akytę.Ir kita buvo žvaira, tik mums nesimatė( bet gydytoja matė).Tai kol dangstėm tik tą vieną akytę, kita(kur nežvairavo) stipriau už pirmąją žvairuoti pradėjo doh.gif .Tai dabar dangstom abi, bet ta antroji vistiek stipriau žvairuoja.Su akinukais abi akytės tiesios.
Papildyta:
QUOTE(sebi @ 2011 01 25, 10:48)

o tai akyčių dioptrijos ir akinukų stiprumas ne tas pats? unsure.gif Kaip aš supratau, tai mano zuikio abi akytės + 4,5.Nulėkiau pažiūrėti akinukų receptą- irgi 4,5.Aš kažkaip galvojau, kad tai tas pats g.gif
Keberiokšt, kai mergaitė jaučiasi po operacijos?Jai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indula: 25 sausio 2011 - 15:19
QUOTE(Indula @ 2011 01 25, 16:08)
oho, daug.Mums reik dengti tik po vieną valandą kiekvieną akytę.O prieš tai tik po pusvalandį reikėjo žvairuojančią akytę.Ir kita buvo žvaira, tik mums nesimatė( bet gydytoja matė).Tai kol dangstėm tik tą vieną akytę, kita(kur nežvairavo) stipriau už pirmąją žvairuoti pradėjo doh.gif .Tai dabar dangstom abi, bet ta antroji vistiek stipriau žvairuoja.Su akinukais abi akytės tiesios.

mums lygiai taip pat liepe dengti kaip ir jums, dengiam po viena val. viena akyte i diena, kita diena kita akyte viena val. ax.gif laukiam ir mes savu akinuku, ziuresim kaip mums cia seksis juos nesioti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DdoviliuxX: 25 sausio 2011 - 15:16