QUOTE(brasta @ 2011 01 06, 23:05)
Aš jus labai puikiai suprantu. Maniškiui 3,5 m. Situacija ta pati. Daryk ką nori, bet pleistriukas nuplėšiamas akimirksniu...
Loxxy dar vaikiukas per mažas, todėl jai sunkiau suprasti.
Na žinokit ir aš suprantu. mes klijuojam po 4 val. Kai pradėjom tebuvo 9 mėn. Tuomet buvo kur kas lengviau. O dabar pagrindinė bėda iškilo dėl kitų vaikų. Kadangi gyvenam aktyviai ir su užklijuota akim. Dažnai pasitaiko kai kiti vaikai rodo į maniškės užklijuotą akyte ir sako: nenoriu aš taip klijuoti. Arba va su viena akim ir t.t. O maniškė jau supranta. Tad jos nenoriu labiau dėl replikų atsirado. o dėl jų ir man psichologiškai kur kas sunkiau, nei šiaip su savo vaiku sisiderėti.
QUOTE(Mama liala @ 2011 01 07, 08:48)
na pasiruosem siandien kaip reiklas :)pazadejom lkad eisim sest sniego senio semynos i kiema lipdytjei uzklijuos jis ta akyte,ir kad jei isbus darzeli tiek iek reikia

pasizadejo saziningai ir sutarem kad jei sykart nieko nenutiks tai nesiosim tada kasdien

,nu ziuresim kai pasiimsiu kaip jam ten sekesi
Nu va kaip smagu
Viena diena lengviau, kita sunkiau. Na bet geresnio regėjimo labau reikia stengtis kaip įmanoma daugiau rezultatyviai susitarti
QUOTE(geruta @ 2011 01 07, 08:48)
pasiskaiciau jusu akyciu dengimo istorijas ir padariau isvada ,kad mes dar gerai laikomes
uzklijuoti akyte labai sunku ,bet jei pavyksta nukreipti demesi kuo nors sudominti -uzsimirsta ir pabuna valanda ,kartais dvi.
bet taip ir taikosi nuplest
Aha mes vakar per 4 val. sunaudojom 4 lipdukus. Nu atsižvelgiant kad vieno kaina arti 1,5 lt. Tai sakyčiau dar ir nepigu

Bet vistiek vis klijuoju. Kažkiek užžaidinu. Kažkiek leidžiu žiūrėti filmukus per kompą. Kažkiek susitariam. Kažkiek pasipykstam. Nu ir pratraukiam tą savo laiką.
Visom mamom kantrybės

Juk ne dėl svetimų, dėl savų vaikų stengiamės.