Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylių akutės, akinukai.

Sveikos 4u.gif
o pas mus ir vėl bėdos su akinukais, praeitą savaitė vėl lūžo tos pačios pusės kojelė doh.gif Nu nebegaliu ir kodėl mums taip nesiseka su tais akiniais doh.gif Susitariau, kad iš firmos atveš atskirai vieną kojelę. Gal jau tikrai pribrendo reikalas pasiieškoti kitokių remėlių
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Ateinu pasisakyti pas jus jau po vizito pas okulistą.Kiek jei pamenate tūrėjau itarimą, kad mano sunelis karts kartemis pažvairuoja ir pan...Bet mus okulistė nuramino pasakydama kad akinukų nešioti nereikės. bigsmile.gif Kiek gydytoja žiūrėjo, kiek matavo atstumus ir pan.. sakė viskas normoje....O dėl pažvairavimo štai ką pasakė...Pas sūnelį akių formos ir akyčių dydžiai skiriasi (viena didesnė akytė, kita mažesnė) todėl kai jis pasuka akeles į šoną, akytės ziūri vienodai, bet atrodo lyg akelės žiūrėtų ne vienodu atstumu, todėl skiriasi ir taip atrodo... unsure.gif Kiek okulistė minėjo aišku stebėti vaikutį mums reikės kas 1,5m.nes jeigu kartais tas "akelių paklaidžiojimas" suryškėtų ir pan.tada jau kreiptis vėl pas ją ankščiau, bet kolkas gydymo mums netaiko.
Na čia jau mūsų antroji okulistė lankyta tai tikiuosi tikrai padariau viską ir mano dvejonės sumažėjo..:)Paliksime viską stebėjimui...

Tai tiek...Ačiū visoms už patarimus ir suteiktus man atsakymus, tikrai daug sužinojau apie akinukų naudą ir jų gydymo būdus, (ko iki šiolei nežinojau).... 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Visoms mamyčių atžalėlėms linkiu sveikatytės..wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DdoviliuxX @ 2011 03 24, 12:39)
Sveika, prisijungusi i musu bureli mirksiukas.gif ziuriu jusu dioptrijos panaasios kaip ir pas mus mirksiukas.gif  linkime jums viso ko geriausio 4u.gif

aciu 4u.gif ne tik dioptrijos panasios dar ir beveik kaimynysteje gyvenam biggrin.gif

QUOTE(joliukas9 @ 2011 03 24, 13:17)
Sveikos  4u.gif
o pas mus ir vėl bėdos su akinukais, praeitą savaitė vėl lūžo tos pačios pusės kojelė doh.gif Nu nebegaliu ir kodėl mums taip nesiseka su tais akiniais doh.gif Susitariau, kad iš firmos atveš atskirai vieną kojelę. Gal jau tikrai pribrendo reikalas pasiieškoti kitokių remėlių

matyt kokius nekokybiskus isigijot 4u.gif as sito labai bijau,taip nemazus pinigus uz akinius sumoki,o jei dar luzineti pradeda doh.gif

QUOTE(0rchideja @ 2011 03 24, 13:32)
Sveikutės  4u.gif

Ateinu pasisakyti pas jus jau po vizito pas okulistą.

Smagu,kokios geros naujienos bigsmile.gif
As jau pati pripratau prie vaiko akinuku smile.gif net su jais ji man grazesne atrodo, o kai suzinojau nu taip sirdele skaudejo, bet cia turbut visom taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liutte @ 2011 03 24, 13:19)
matyt kokius nekokybiskus isigijot 4u.gif as sito labai bijau,taip nemazus pinigus uz akinius sumoki,o jei dar luzineti pradeda doh.gif

mes turim tokius pat kaip ir jūsų, o sulaužom jau 3 kartą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(joliukas9 @ 2011 03 24, 14:41)
mes turim tokius pat kaip ir jūsų, o sulaužom jau 3 kartą doh.gif

kiek laiko jau nesiojat juos? Bet palietus jie tokie guminiai,neluztantys visur atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katane @ 2011 03 24, 10:12)
Labas visoms (-iems),
Gal dabar nueiti pas kita gydytoja ir isklausyti dar viena nuomone, ar vertetu palaukti kol sueis 1,5 metu ir tuomet ziureti ka vel sakys poliklinikos gydytoja?  mastau.gif

Siulyciau nieko nelaukti, o nueiti ir isklausyti kita nuomone. Paciai bus ramiau ir bent zinosit, kad viska padaret.
Mums apziura poliklinikoj tragiskai nepasiseke, todel labai abejojau del diagnozes. Nuejau privaciai, ten apziurejo be nei vienos asareles ir as bent jau buvau tikra, kad diagnoze tikrai teisinga, nes vaikas ziurejo ten kur reikia, o ne makalavosi pirmyn atgal.

QUOTE(liutte @ 2011 03 24, 11:22)
Toki darzeli mes lankome,kai suzinojau,kad reikes nesioti akinukus labai apsidziaugiau,kad nezinodama pasirinkau si darzeli bigsmile.gif

O is kokio jus miesto? bigsmile.gif Koki lankot, jei ne paslaptis?
Nes Vilniuj tai kiek zinau, tokie tik 2..gal mes i ta pati uzsirasem..labai noreciau kokiu atsiliepimu isgirst rolleyes.gif

QUOTE(liutte @ 2011 03 24, 13:19)
As jau pati pripratau prie vaiko akinuku smile.gif net su jais ji man grazesne atrodo, o kai suzinojau nu taip sirdele skaudejo, bet cia turbut visom taip mirksiukas.gif

Ne tas zodis, kaip man sirdi skaudejo, kai suzinojau, kad akinuku neisvengsim verysad.gif Nors pati turiu trumparegyste ir nesioju kontaktines lindzes, bet toks maziukas su akiniais man atrode didele tragedija verysad.gif Bet dabar irgi pripratau, susitaikiau, kad taip reikia ir netgi keista buna, kai vakare nuimu akinukus, visai kitaip vaikas atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liutte @ 2011 03 24, 14:34)
kiek laiko jau nesiojat juos? Bet palietus jie tokie guminiai,neluztantys visur atrodo doh.gif

pademontruokit dar karta kuris cia modeliukas?
Atsakyti
QUOTE(liutte @ 2011 03 24, 14:34)

Mes akinukus nešiojam maždaug nuo metukų
Šių akinukų kojelės tik lanksčios, o ne visos guminės. Mums lūžta toj vietoj kur kojelė įsistato į pačius akinukus ir prisisuka varžteliu, ten jau tik lankstus plastikas. Vaikas pargriūna, akinukai trinkt į žemę ir viskas blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joliukas9: 24 kovo 2011 - 16:43
QUOTE(Sawanna @ 2011 03 24, 16:06)
Ne tas zodis, kaip man sirdi skaudejo, kai suzinojau, kad akinuku neisvengsim verysad.gif Nors pati turiu trumparegyste ir nesioju kontaktines lindzes, bet toks maziukas su akiniais man atrode didele tragedija verysad.gif Bet dabar irgi pripratau, susitaikiau, kad taip reikia ir netgi keista buna, kai vakare nuimu akinukus, visai kitaip vaikas atrodo smile.gif

kaip as jus suprantu mamyte drinks_cheers.gif lygiai taip pat jauciausi kaip ir jus blush2.gif bet jau laikui begant baigiu susitaikyti, bet vis tik mintyse paklausiu kodel butent mano vaikui... blush2.gif bet ai... kaip nors isgyvensim, ne pasaulio pabaiga gi ar nea 4u.gif beje ir as turiu trumparegyste ir nesioju kontaktines linzes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(liutte @ 2011 03 24, 14:19)
aciu 4u.gif ne tik dioptrijos panasios dar ir beveik kaimynysteje gyvenam biggrin.gif

is kur jus??? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(joliukas9 @ 2011 03 24, 17:36)
Šių akinukų kojelės tik lanksčios, o ne visos guminės. Mums lūžta toj vietoj kur kojelė įsistato į pačius akinukus ir prisisuka varžteliu, ten jau tik lankstus plastikas. Vaikas pargriūna, akinukai trinkt į žemę ir viskas blink.gif

nu su tais akinukais tai tikrai doh.gif kiek dar mes ju pakeisim doh.gif bet db mums tie pirmieji jau du menesius laiko lotuliukas.gif thumbup.gif bet jau buvo atsiklijeve tie plasmasiukai, bet optikoje nemokamai sutvarke mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(0rchideja @ 2011 03 24, 13:32)
Sveikutės  4u.gif

nu kokios dziugos naujienos, sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2011 03 24, 16:06)
O is kokio jus miesto? bigsmile.gif Koki lankot, jei ne paslaptis?
Nes Vilniuj tai kiek zinau, tokie tik 2..gal mes i ta pati uzsirasem..labai noreciau kokiu atsiliepimu isgirst rolleyes.gif

Mes is Mazeikiu,tai cia tik vienas toks darzelis yra kur su vaikais turinciu problemu su akytem dirba,gerai kad nors vienas toks yra smile.gif
as irgi vakare kai nuimu akinukus atrodo kitas vaikas biggrin.gif
QUOTE(joliukas9 @ 2011 03 24, 17:36)

nu ziuresim kaip mum su jais seksis,kiek cia laiko panesiosim nesulauziusios smile.gif o kiek Jus mokejot uz remelius?

Labas rytas
Atsakyti
QUOTE(liutte @ 2011 03 25, 08:38)
nu ziuresim kaip mum su jais seksis,kiek cia laiko panesiosim nesulauziusios smile.gif o kiek Jus mokejot uz remelius?

su nuolaida 30% mes mokėjom 105lt.
Atsakyti
QUOTE(joliukas9 @ 2011 03 25, 11:11)
su nuolaida 30% mes mokėjom 105lt.

tai nieko as cia pigiau nesusisukau smile.gif mes 120 lt mokejom
Atsakyti