o pas mus ir vėl bėdos su akinukais, praeitą savaitė vėl lūžo tos pačios pusės kojelė
Sveikos
o pas mus ir vėl bėdos su akinukais, praeitą savaitė vėl lūžo tos pačios pusės kojelė
Nu nebegaliu ir kodėl mums taip nesiseka su tais akiniais
Susitariau, kad iš firmos atveš atskirai vieną kojelę. Gal jau tikrai pribrendo reikalas pasiieškoti kitokių remėlių
Sveikutės
Ateinu pasisakyti pas jus jau po vizito pas okulistą.Kiek jei pamenate tūrėjau itarimą, kad mano sunelis karts kartemis pažvairuoja ir pan...Bet mus okulistė nuramino pasakydama kad akinukų nešioti nereikės.
Kiek gydytoja žiūrėjo, kiek matavo atstumus ir pan.. sakė viskas normoje....O dėl pažvairavimo štai ką pasakė...Pas sūnelį akių formos ir akyčių dydžiai skiriasi (viena didesnė akytė, kita mažesnė) todėl kai jis pasuka akeles į šoną, akytės ziūri vienodai, bet atrodo lyg akelės žiūrėtų ne vienodu atstumu, todėl skiriasi ir taip atrodo...
Kiek okulistė minėjo aišku stebėti vaikutį mums reikės kas 1,5m.nes jeigu kartais tas "akelių paklaidžiojimas" suryškėtų ir pan.tada jau kreiptis vėl pas ją ankščiau, bet kolkas gydymo mums netaiko.
Na čia jau mūsų antroji okulistė lankyta tai tikiuosi tikrai padariau viską ir mano dvejonės sumažėjo..:)Paliksime viską stebėjimui...
Tai tiek...Ačiū visoms už patarimus ir suteiktus man atsakymus, tikrai daug sužinojau apie akinukų naudą ir jų gydymo būdus, (ko iki šiolei nežinojau)....
Visoms mamyčių atžalėlėms linkiu sveikatytės..
Ateinu pasisakyti pas jus jau po vizito pas okulistą.Kiek jei pamenate tūrėjau itarimą, kad mano sunelis karts kartemis pažvairuoja ir pan...Bet mus okulistė nuramino pasakydama kad akinukų nešioti nereikės.
Na čia jau mūsų antroji okulistė lankyta tai tikiuosi tikrai padariau viską ir mano dvejonės sumažėjo..:)Paliksime viską stebėjimui...
Tai tiek...Ačiū visoms už patarimus ir suteiktus man atsakymus, tikrai daug sužinojau apie akinukų naudą ir jų gydymo būdus, (ko iki šiolei nežinojau)....
Visoms mamyčių atžalėlėms linkiu sveikatytės..
QUOTE(DdoviliuxX @ 2011 03 24, 12:39)
Sveika, prisijungusi i musu bureli
ziuriu jusu dioptrijos panaasios kaip ir pas mus
linkime jums viso ko geriausio 
aciu
QUOTE(joliukas9 @ 2011 03 24, 13:17)
Sveikos
Nu nebegaliu ir kodėl mums taip nesiseka su tais akiniais
Susitariau, kad iš firmos atveš atskirai vieną kojelę. Gal jau tikrai pribrendo reikalas pasiieškoti kitokių remėlių
matyt kokius nekokybiskus isigijot
QUOTE(0rchideja @ 2011 03 24, 13:32)
Smagu,kokios geros naujienos
As jau pati pripratau prie vaiko akinuku
QUOTE(liutte @ 2011 03 24, 13:19)
matyt kokius nekokybiskus isigijot
as sito labai bijau,taip nemazus pinigus uz akinius sumoki,o jei dar luzineti pradeda
mes turim tokius pat kaip ir jūsų, o sulaužom jau 3 kartą
QUOTE(joliukas9 @ 2011 03 24, 14:41)
kiek laiko jau nesiojat juos? Bet palietus jie tokie guminiai,neluztantys visur atrodo
QUOTE(katane @ 2011 03 24, 10:12)
Labas visoms (-iems),
Gal dabar nueiti pas kita gydytoja ir isklausyti dar viena nuomone, ar vertetu palaukti kol sueis 1,5 metu ir tuomet ziureti ka vel sakys poliklinikos gydytoja?
Gal dabar nueiti pas kita gydytoja ir isklausyti dar viena nuomone, ar vertetu palaukti kol sueis 1,5 metu ir tuomet ziureti ka vel sakys poliklinikos gydytoja?
Siulyciau nieko nelaukti, o nueiti ir isklausyti kita nuomone. Paciai bus ramiau ir bent zinosit, kad viska padaret.
Mums apziura poliklinikoj tragiskai nepasiseke, todel labai abejojau del diagnozes. Nuejau privaciai, ten apziurejo be nei vienos asareles ir as bent jau buvau tikra, kad diagnoze tikrai teisinga, nes vaikas ziurejo ten kur reikia, o ne makalavosi pirmyn atgal.
QUOTE(liutte @ 2011 03 24, 11:22)
Toki darzeli mes lankome,kai suzinojau,kad reikes nesioti akinukus labai apsidziaugiau,kad nezinodama pasirinkau si darzeli 
O is kokio jus miesto?
Nes Vilniuj tai kiek zinau, tokie tik 2..gal mes i ta pati uzsirasem..labai noreciau kokiu atsiliepimu isgirst
QUOTE(liutte @ 2011 03 24, 13:19)
As jau pati pripratau prie vaiko akinuku
net su jais ji man grazesne atrodo, o kai suzinojau nu taip sirdele skaudejo, bet cia turbut visom taip 
Ne tas zodis, kaip man sirdi skaudejo, kai suzinojau, kad akinuku neisvengsim
QUOTE(liutte @ 2011 03 24, 14:34)
kiek laiko jau nesiojat juos? Bet palietus jie tokie guminiai,neluztantys visur atrodo 
pademontruokit dar karta kuris cia modeliukas?
QUOTE(liutte @ 2011 03 24, 14:34)
Mes akinukus nešiojam maždaug nuo metukų
Šių akinukų kojelės tik lanksčios, o ne visos guminės. Mums lūžta toj vietoj kur kojelė įsistato į pačius akinukus ir prisisuka varžteliu, ten jau tik lankstus plastikas. Vaikas pargriūna, akinukai trinkt į žemę ir viskas
QUOTE(Sawanna @ 2011 03 24, 16:06)
Nors pati turiu trumparegyste ir nesioju kontaktines lindzes, bet toks maziukas su akiniais man atrode didele tragedija
Bet dabar irgi pripratau, susitaikiau, kad taip reikia ir netgi keista buna, kai vakare nuimu akinukus, visai kitaip vaikas atrodo 
kaip as jus suprantu mamyte
Papildyta:
QUOTE(liutte @ 2011 03 24, 14:19)
aciu
ne tik dioptrijos panasios dar ir beveik kaimynysteje gyvenam
is kur jus???
Papildyta:
QUOTE(joliukas9 @ 2011 03 24, 17:36)
Šių akinukų kojelės tik lanksčios, o ne visos guminės. Mums lūžta toj vietoj kur kojelė įsistato į pačius akinukus ir prisisuka varžteliu, ten jau tik lankstus plastikas. Vaikas pargriūna, akinukai trinkt į žemę ir viskas
nu su tais akinukais tai tikrai
Papildyta:
QUOTE(0rchideja @ 2011 03 24, 13:32)
Sveikutės
nu kokios dziugos naujienos, sekmes jums
QUOTE(Sawanna @ 2011 03 24, 16:06)
O is kokio jus miesto?
Koki lankot, jei ne paslaptis?
Nes Vilniuj tai kiek zinau, tokie tik 2..gal mes i ta pati uzsirasem..labai noreciau kokiu atsiliepimu isgirst
Nors pati turiu trumparegyste ir nesioju kontaktines lindzes, bet toks maziukas su akiniais man atrode didele tragedija
Bet dabar irgi pripratau, susitaikiau, kad taip reikia ir netgi keista buna, kai vakare nuimu akinukus, visai kitaip vaikas atrodo 
Mes is Mazeikiu,tai cia tik vienas toks darzelis yra kur su vaikais turinciu problemu su akytem dirba,gerai kad nors vienas toks yra
as irgi vakare kai nuimu akinukus atrodo kitas vaikas
QUOTE(joliukas9 @ 2011 03 24, 17:36)
nu ziuresim kaip mum su jais seksis,kiek cia laiko panesiosim nesulauziusios
Labas rytas
QUOTE(liutte @ 2011 03 25, 08:38)
nu ziuresim kaip mum su jais seksis,kiek cia laiko panesiosim nesulauziusios
o kiek Jus mokejot uz remelius?
su nuolaida 30% mes mokėjom 105lt.
QUOTE(joliukas9 @ 2011 03 25, 11:11)
su nuolaida 30% mes mokėjom 105lt.
tai nieko as cia pigiau nesusisukau