QUOTE(katane @ 2011 03 24, 10:12)
Labas visoms (-iems),
Gal dabar nueiti pas kita gydytoja ir isklausyti dar viena nuomone, ar vertetu palaukti kol sueis 1,5 metu ir tuomet ziureti ka vel sakys poliklinikos gydytoja?
Siulyciau nieko nelaukti, o nueiti ir isklausyti kita nuomone. Paciai bus ramiau ir bent zinosit, kad viska padaret.
Mums apziura poliklinikoj tragiskai nepasiseke, todel labai abejojau del diagnozes. Nuejau privaciai, ten apziurejo be nei vienos asareles ir as bent jau buvau tikra, kad diagnoze tikrai teisinga, nes vaikas ziurejo ten kur reikia, o ne makalavosi pirmyn atgal.
QUOTE(liutte @ 2011 03 24, 11:22)
Toki darzeli mes lankome,kai suzinojau,kad reikes nesioti akinukus labai apsidziaugiau,kad nezinodama pasirinkau si darzeli
O is kokio jus miesto?

Koki lankot, jei ne paslaptis?
Nes Vilniuj tai kiek zinau, tokie tik 2..gal mes i ta pati uzsirasem..labai noreciau kokiu atsiliepimu isgirst
QUOTE(liutte @ 2011 03 24, 13:19)
As jau pati pripratau prie vaiko akinuku

net su jais ji man grazesne atrodo, o kai suzinojau nu taip sirdele skaudejo, bet cia turbut visom taip
Ne tas zodis, kaip man sirdi skaudejo, kai suzinojau, kad akinuku neisvengsim

Nors pati turiu trumparegyste ir nesioju kontaktines lindzes, bet toks maziukas su akiniais man atrode didele tragedija

Bet dabar irgi pripratau, susitaikiau, kad taip reikia ir netgi keista buna, kai vakare nuimu akinukus, visai kitaip vaikas atrodo