Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylių akutės, akinukai.

QUOTE(liutte @ 2011 03 29, 13:10)
mes panasius matavomes,bet kojeles buvo per ilgos:arba neuzsikabina uz ausyciu,o jei uzsikabintu,tai akinukai kabetu ant nosies doh.gif

Bet kojeles trumpina, pritaiko pagal vaika. Bent jau mums tai pamatavo, tada pakirpo kiek reik ir tada tik suklijavo su tais uzrieciamais galais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2011 03 29, 13:12)
Bet kojeles trumpina, pritaiko pagal vaika. Bent jau mums tai pamatavo, tada pakirpo kiek reik ir tada tik suklijavo su tais uzrieciamais galais rolleyes.gif

drinks_cheers.gif butent, kojeles patrumpinamos pritaikant kiekvienam vaikui individualiai smile.gif
Atsakyti
Na, ir mes uzsisakeme vakar Fielmane naujus akinukus Centro style, cia buvo ideta ju foto, kur kojeles raudonos, akiniu remeliai skaidrus ir su virvele. Pats remelis 99 lt, o su viskuo akiniai - 269 doh.gif Isties didele suma, bet ka zmogus padarysi...
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 03 29, 08:04)

Na va dabar musu turimi yra tokie roziniai:

Be galo simpatiški akinukai. Mūsų pirmieji akinukai lygtai buvo tokie arba bent jau labai panašūs...
Tik žinai, turėjau su jais tokios patirties... Po kiek laiko jų kojelės ėmė sukinėtis. Aš jas pasukdavau į reikiamą padėtį ir uždėdavau. Ir tik po kelių dienų ar savaitės susivokiau, kad kojelėms pasisukus, aš kartais uždėdavau juos atvirkščiai...
Papildyta:
O kojeles mums irgi trumpino.
Atsakyti
o man nepasake ir net neuzsimine,kad galima kojes trumpint schmoll.gif
aisku pirma nusiperku akinius paskui info ieskau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2011 03 29, 18:51)
Be galo simpatiški akinukai. Mūsų pirmieji akinukai lygtai buvo tokie arba bent jau labai panašūs...
Tik žinai, turėjau su jais tokios patirties... Po kiek laiko jų kojelės ėmė sukinėtis. Aš jas pasukdavau į reikiamą padėtį ir uždėdavau. Ir tik po kelių dienų ar savaitės susivokiau, kad kojelėms pasisukus, aš kartais uždėdavau juos atvirkščiai...
[

nelabai isvaizduoju kaip taip g.gif Nes jie nera is abieju pusiu identiski, tad uzdejus atvirskciai ir atrodys kaip atvirksciai uzdeti. O kojeles ir pas mus buvo pradeja sukinetis, bet klijai tai akimirksniu isprende biggrin.gif
Mes jau antri metai tokius pat akinukus nesiojam, tai dauguma galimu ju "staigmenu" jau zinomos smile.gif

QUOTE(liutte @ 2011 03 30, 08:16)
o man nepasake ir net neuzsimine,kad galima kojes trumpint schmoll.gif
aisku pirma nusiperku akinius paskui info ieskau doh.gif

Kazkokia neveksla konsultante jums tada pakliuvo, nes auseles ju net nebuna priklijuotos tik uzdetos, tai galvotumete kad brokuotus nusipirkot, ka pirma diena auseles nuo kojeliu nukristu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms mamytems! 4u.gif
Mes akinukus nesiojame jau 3 metukus. Perkam Fielmane, tikrai ciki akinukai ax.gif
Taik va dabar daktare liepe mums klijuoti viena akyte, kad priversti dirbti kita akyte. Na siap tai jis kolkas tfu tfu tfu leidzia uzklijuoti tik va nepklausiai gydytojos ar reikia akyte klijuoti ar galima ir akinuka. Kaip Jums sekasi su klijavimu ir ka klijuojate akinuka ar pacia akyte? Ir kiek laiko per diena?

Va taip atrodo mano kavalierius wub.gif su fiellman akinukais.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(supermamacka @ 2011 03 30, 10:07)
Labas visoms mamytems! 4u.gif 
Mes akinukus nesiojame jau 3 metukus. Perkam Fielmane, tikrai ciki akinukai ax.gif
Taik va dabar daktare liepe mums klijuoti viena akyte, kad priversti dirbti kita akyte. Na siap tai jis kolkas tfu tfu tfu leidzia uzklijuoti tik va nepklausiai gydytojos ar reikia akyte klijuoti ar galima ir akinuka. Kaip Jums sekasi su klijavimu ir ka klijuojate akinuka ar pacia akyte? Ir kiek laiko per diena?

Mums sake geriau klijuoti akyte, nes uzklijavus akinukus gali ziuret per virsu ar sonus, o tai blogai.
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 03 30, 09:50)
tai galvotumete kad brokuotus nusipirkot, ka pirma diena auseles nuo kojeliu nukristu  biggrin.gif  4u.gif

biggrin.gif

QUOTE(Sawanna @ 2011 03 30, 11:15)
Mums sake geriau klijuoti akyte, nes uzklijavus akinukus gali ziuret per virsu ar sonus, o tai blogai.

as kiek kur skaiciau tai dauguma irgi pacia akyte dengti rekomenduoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2011 03 30, 10:15)

drinks_cheers.gif irgi norejau rasyti, kad matyt nelabai svarbu ka, svarbu kad tikrai ta uzklijuota akyte neziuretu. Tai geriau uztikrina akytes klijavimas, bet jei tikrai neziures per virsu, sona ar dar kokiu nors gudziu budu, tai galima klijuoti ir akiniu stikliuka.
Mes klijuojame akyte, net iki 4 val. per para. Bet kadangi mergiote auga, ir girdedama kitu zmoniu pasisakymus apie savo aki, nelabai nori jau jos klijuotis. Tai isejimams i visuomene pradesim klijuoti stikliuka ta plevele, kuri pasalieciams nesimato biggrin.gif
P.S. pries pora savaicu, parduotuvej priejo babce prie mano vaiko uzklijuota akim ir sako: "oooo tau gaidelis akyte ismuse" blink.gif Zinokit zado netekau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 03 30, 11:21)
drinks_cheers.gif irgi norejau rasyti, kad matyt nelabai svarbu ka, svarbu kad tikrai ta uzklijuota akyte neziuretu. Tai geriau uztikrina akytes klijavimas, bet jei tikrai neziures per virsu, sona ar dar kokiu nors gudziu budu, tai galima klijuoti ir akiniu stikliuka.
Mes klijuojame akyte, net iki 4 val. per para. Bet kadangi mergiote auga, ir girdedama kitu zmoniu pasisakymus apie savo aki, nelabai nori jau jos klijuotis. Tai isejimams i visuomene pradesim klijuoti stikliuka ta plevele, kuri pasalieciams nesimato  biggrin.gif
P.S. pries pora savaicu, parduotuvej priejo babce prie mano vaiko uzklijuota akim ir sako: "oooo tau gaidelis akyte ismuse"  blink.gif Zinokit zado netekau  doh.gif

jie paskui isigudrina per virsu ar sonus ziureti ir tada jokios naudos

blink.gif ne nu ir tu sumastyk taip pasakyti swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 03 30, 10:21)
Mes klijuojame akyte, net iki 4 val. per para. Bet kadangi mergiote auga, ir girdedama kitu zmoniu pasisakymus apie savo aki, nelabai nori jau jos klijuotis. Tai isejimams i visuomene pradesim klijuoti stikliuka ta plevele, kuri pasalieciams nesimato  biggrin.gif
P.S. pries pora savaicu, parduotuvej priejo babce prie mano vaiko uzklijuota akim ir sako: "oooo tau gaidelis akyte ismuse"  blink.gif Zinokit zado netekau  doh.gif

Nu jooo..kartais pasaliniu pasisakymai tai is veziu ismusa doh.gif Mes jau irgi esam girdeje gatvej einant, kad "toks mazas, o jau su akiniais..turbut nuo kompiuterio" blink.gif blink.gif doh.gif doh.gif
O kur randat ta plevele nematoma pirkti? Kazin o yra kokiu lipduku tiesiai ant akytes klijuojamu pirkti g.gif Kazka esu girdejus, bet tik dabar mum liepe pradet klijuot tai reiks pasidomet ir paieskot...
Atsakyti