Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylių akutės, akinukai.

QUOTE(Loxxy @ 2011 01 12, 11:23)
Smagu kad gerai pavyko pirmas klijavimas. Bet irgi dar labai nesidžiaukit dėl ateities. Nes visiem vaikam patinka vienkartinis piratavimas, kaip ir viena diena darželyje. O kai ateina suvokimas kad tai kasdienybė, smagumas dingsta. Atsiranda nenoras. Bet linkiu jums visuomet rasti būda nesunkiai susitarti  mirksiukas.gif

jau ketvirta diena puikiai kliljuojam akyte ir mums sis budas veikia, be to piratavimo sugalvojame ir kitu budu kuo uzimti vaika, bet butinai buname kartu su vaiku jo nepalikdami vieno blush2.gif suprantu kad gali atsibosti, bet gi galima sugalvoti ivairiu budu kaip vaika apgauti, tereikia tik pasitelkti vaizduote. kol mano vaikas pas mane rankose, o ne kokiame darzelyje viska darysiu ka tik galesiu tongue.gif aciu uz palinkejima, bet nereikia tu bla bla bla... kiekviena mama turi atrasti kaip prieiti prie savo vaiko, o tam reikia noro, pastangu, katrybes ir visisko atsidavimo savo vaikui... 4u.gif sekmes visoms mamos, besitengiancioms del savo vaiku 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sonnija @ 2011 01 12, 11:02)

nu kokia grazuole, labai jums tinka sie akinukai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DdoviliuxX: 12 sausio 2011 - 15:45
QUOTE(skraja @ 2011 01 12, 14:38)
Arbočių optikoje nemažas pasirinkimas akinukų4u.gif Bandykite ten pasižiūrėti. Dar Regos oprikoje irgi yra gražių. 4u.gif

O kur randasi ta Regos optika? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DdoviliuxX @ 2011 01 12, 15:46)
bet gi galima sugalvoti ivairiu budu kaip vaika apgauti, tereikia tik pasitelkti vaizduote. kol mano vaikas pas mane rankose, o ne kokiame darzelyje viska darysiu ka tik galesiu tongue.gif aciu uz palinkejima, bet nereikia tu bla bla bla... kiekviena mama turi atrasti kaip prieiti prie savo vaiko, o tam reikia noro, pastangu, katrybes ir visisko atsidavimo savo vaikui... 4u.gif

Ar tikrai turirte sugalvoją kokį 10 000 būdu prieiti prie vaiko? Kad užtektų visam laikui kol reikės tą akytę klijuoti? biggrin.gif Nu nes aš tai nesijaučiu be vaizduotės, ar apleidus savo vaiką. Bet kai jau eina antri metai klijavimo, būdų rasti vis sudėtingiau. Kaip matėt iš vyresnių vaikų mamų pasisakymų, toliau tų būdų dar giliau vazduotėje reiks ieškoti. Žinoma smagu jei galėsite pvz. iki 10 metų laikyti vaiką prie savęs, o ne kokiame darželyje ar mokykloje. Nes realu kad iki tokio amžiaus gali tekti klijuoti. Bet labiau už mamas, kurios pripažysta kad nebeturi jėgų kovoti, erzina mamos galvojančios, kad jos jau tokios pačiausios, kad jokie sunkumai jų neištiks. Ištiks... Kad ir kaip tai liūdna. tiesiog vienos iš paskutiniųjų ieško jėgų su jais kovoti, o kitos pasiduoda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sonnija @ 2011 01 12, 15:56)
O kur randasi ta Regos optika? blush2.gif

Regos optika Dvaro g., prieš ginklų parduotuvę. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skraja @ 2011 01 12, 16:32)
Regos optika Dvaro g., prieš ginklų parduotuvę. 4u.gif

aaa, tuomet manau zinau, reikes uzlekti pasiziureti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 01 12, 17:19)
Ar tikrai turirte sugalvoją kokį 10 000 būdu prieiti prie vaiko? Kad užtektų visam laikui kol reikės tą akytę klijuoti?  biggrin.gif Nu nes aš tai nesijaučiu be vaizduotės, ar apleidus savo vaiką. Bet kai jau eina antri metai klijavimo, būdų rasti vis sudėtingiau. Kaip matėt iš vyresnių vaikų mamų pasisakymų, toliau tų būdų dar giliau vazduotėje reiks ieškoti. Žinoma smagu jei galėsite pvz. iki 10 metų laikyti vaiką prie savęs, o ne kokiame darželyje ar mokykloje. Nes realu kad iki tokio amžiaus gali tekti klijuoti. Bet labiau už mamas, kurios pripažysta kad nebeturi jėgų kovoti, erzina mamos galvojančios, kad jos jau tokios pačiausios, kad jokie sunkumai jų neištiks. Ištiks... Kad ir kaip tai liūdna. tiesiog vienos iš paskutiniųjų ieško jėgų su jais kovoti, o kitos pasiduoda  mirksiukas.gif

kalbu apie dabarti o ne apie ateiti, apie ateiti dar negalvoju, o jus cia jau apie 10 metus pradejot kalbeti 4u.gif kalbu kaip mes DABAR kovojame su savo bedelemis ir nesakau kad manes sunkumai neistiks, panasu kad su mano mergytes charakteriu tikrai gali istikti, bet pasiduoti neketinu schmoll.gif viena galiu pasakyti - nesierzinkit taip - nes nera ko lotuliukas.gif ir beje as visada turesiu kaip prieiti prie savo vaiko, kalbu uz save, nes ESU SAVO VAIKO MOTINA 4u.gif tema apie musu vaikus, apie ju akyciu bedeles, o ne apie moralizavimus kas ka daro blogai ar gerai, atejau cia gauti naudingu patarimu kaip kovoti su vaiku akyciu problemelemis bet ne kazko moralizuoti ar kazkam teisintis kokia esu motina mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DdoviliuxX: 12 sausio 2011 - 16:50
QUOTE(sonnija @ 2011 01 12, 16:39)
aaa, tuomet manau zinau, reikes uzlekti pasiziureti ax.gif

Ir į Arbočių optiką nulėkit, ten nemažas pasirinkimas. Aš savo bernužėliui kaip tik ten radau, nors buvom perėję visus Šiaulius ir tinkamų bifokaliniams stikliukams niekur nerado gražių, o ten net kelis pasiūlė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skraja @ 2011 01 12, 17:07)
Ir į Arbočių optiką nulėkit, ten nemažas pasirinkimas. Aš savo bernužėliui kaip tik ten radau, nors buvom perėję visus Šiaulius ir tinkamų bifokaliniams stikliukams niekur nerado gražių, o ten net kelis pasiūlė 4u.gif

Arbočių tai turit omeny tą prie parko?
Atsakyti
Tema nukrypo į lankas... ir, beje, pasidarė nebemalonu čia lankytis...gaila... doh.gif
Atsakyti
Ka daryti g.gif ?
Atsakyti
lotuliukas.gif Teks skaityti kas antrą žinutę... biggrin.gif
Papildyta:
Tiesa, užmiršau pagirti sonnijos mergaitę. Nu labai labai... wub.gif
Atsakyti
Nelabai suprantu tu pamoralizavimu prasmes.. g.gif Manau, cia mamos uzklysta ne del siaip sau, o ieskodamos bendraminciu ir paguodos, patarimu, pasidalinimu istorijom ir palaikymo, o ne kazkieno saipymosi.. blink.gif
As siandien irgi pabandziau pazaist piratus pirmasyk..nepavyko..mano kleckas dar mazas ir su juo nesusitarsi, o nuomone savo jau turi ir nepasitenkinima reiksti moka doh.gif Tikiu, kad nepavyks ir is antro ar trecio karto..bet gal pavyks is penkiolikto..O kad stengsiuos nenuleist ranku tai faktas, juk visos norim savo vaikam tik geriausio..
O siaip reiktu verciau pasidziaugti, kad ir mazais kasdieniais pasiekimais, o ne nuteikineti iskart pesimistiskai..

Atsakyti