QUOTE(Loxxy @ 2011 01 12, 17:19)
Ar tikrai turirte sugalvoją kokį 10 000 būdu prieiti prie vaiko? Kad užtektų visam laikui kol reikės tą akytę klijuoti?

Nu nes aš tai nesijaučiu be vaizduotės, ar apleidus savo vaiką. Bet kai jau eina antri metai klijavimo, būdų rasti vis sudėtingiau. Kaip matėt iš vyresnių vaikų mamų pasisakymų, toliau tų būdų dar giliau vazduotėje reiks ieškoti. Žinoma smagu jei galėsite pvz. iki 10 metų laikyti vaiką prie savęs, o ne kokiame darželyje ar mokykloje. Nes realu kad iki tokio amžiaus gali tekti klijuoti. Bet labiau už mamas, kurios pripažysta kad nebeturi jėgų kovoti, erzina mamos galvojančios, kad jos jau tokios pačiausios, kad jokie sunkumai jų neištiks. Ištiks... Kad ir kaip tai liūdna. tiesiog vienos iš paskutiniųjų ieško jėgų su jais kovoti, o kitos pasiduoda
kalbu apie dabarti o ne apie ateiti, apie ateiti dar negalvoju, o jus cia jau apie 10 metus pradejot kalbeti

kalbu kaip mes DABAR kovojame su savo bedelemis ir nesakau kad manes sunkumai neistiks, panasu kad su mano mergytes charakteriu tikrai gali istikti, bet pasiduoti neketinu

viena galiu pasakyti - nesierzinkit taip - nes nera ko

ir beje as visada turesiu kaip prieiti prie savo vaiko, kalbu uz save, nes ESU SAVO VAIKO MOTINA

tema apie musu vaikus, apie ju akyciu bedeles, o ne apie moralizavimus kas ka daro blogai ar gerai, atejau cia gauti naudingu patarimu kaip kovoti su vaiku akyciu problemelemis bet ne kazko moralizuoti ar kazkam teisintis kokia esu motina