Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylių akutės, akinukai.

Labas,
gal kuri patarsit kurioj optikoj geriausia ieskoti akinuku visai maziukams?
Atsakyti
Beje, mamytes, gal kuriai teko naudotis optikos vizija paslaugomis? ar akinukus pirkti?

mes abu kartus akinukus pirkome optikoje Vizija ir abu akinių rėmeliai sulūžo. Suprantu, kad čia ne optikos kaltė, tačiau jokio garantinio remonto jie mums nepritaikė ir akinukų netaisė ( neva tai buvo mūsų kaltė, kad jie sulūžo). Tačiau perkant mums pritaikė nemažas nuolaidas tiek akinių rėmeliams, tiek ir stiklams ir tai tik vienintelis geras dalykas perkant šioje optikoje, nu dar ir malonus aptarnavimas rolleyes.gif
Atsakyti
nu ...sakes... frusty.gif
vel nuluzo remeliu kojyte
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2011 01 17, 20:18)
Mamytės, gal žinot kokios yra toliaregystės normos kūdikiams?  g.gif

o kas yra kudikis? ty apie koki konkretu amziu kalbam?

QUOTE(Sawanna @ 2011 01 18, 08:40)
Labas,
gal kuri patarsit kurioj optikoj geriausia ieskoti akinuku visai maziukams?

na vel- o kas yra visai maziukas? kokiam mieste?

QUOTE(geruta @ 2011 01 18, 12:47)

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2011 01 18, 13:15)

kudikis ,manau iki metuku mirksiukas.gif ,jei neklystu +2,5 gali buti
ir aciu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geruta: 18 sausio 2011 - 13:27
na vel- o kas yra visai maziukas? kokiam mieste?

Mano liniuote rodo smile.gif 1 metai ir 4 men..
Vilnius
Atsakyti
QUOTE(joliukas9 @ 2011 01 18, 11:30)
mes abu kartus akinukus pirkome optikoje Vizija ir abu akinių rėmeliai sulūžo. Suprantu, kad čia ne optikos kaltė, tačiau jokio garantinio remonto jie mums nepritaikė ir akinukų netaisė ( neva tai buvo mūsų kaltė, kad jie sulūžo). Tačiau perkant mums pritaikė nemažas nuolaidas tiek akinių rėmeliams, tiek ir stiklams ir tai tik vienintelis geras dalykas perkant šioje optikoje, nu dar ir malonus aptarnavimas rolleyes.gif

supratau, na ziuresim, nes buvom ten nueje tai nuolaidos labai dideles siuo metu ir lesiai zymiai pigesni... ir yra is ko pasirinkti ax.gif maloniai prieme, net nzn ka ir daryti, o fielmanne mums su ploninimu abu lesiai 300 kainuotu, o dar plius remeliai doh.gif jau brangoka man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(geruta @ 2011 01 18, 13:26)
kudikis ,manau iki metuku  mirksiukas.gif ,jei neklystu +2,5 gali buti
ir aciu  doh.gif  doh.gif  doh.gif

man gydytoja sake, kad metuku +2 turi but, tai gal +0.5 dar leistinas nukrypimas. bet tai cia metuku. o gimsta visi su berods +10 ir iki metu turi sumazet iki +2

QUOTE(Sawanna @ 2011 01 18, 13:53)
Mano liniuote rodo smile.gif 1 metai ir 4 men..
Vilnius

Tai cia jau ne visai maziukas smile.gif tokiam amziuj jau ne tik comobaby bet ir kitus remelius galima bandyti (ty su riestom kojelem uz ausyciu). Fielman, pabandykit, optikos pasauly, regoj 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sonnija @ 2011 01 18, 14:16)
supratau, na ziuresim, nes buvom ten nueje tai nuolaidos labai dideles siuo metu ir lesiai zymiai pigesni... ir yra is ko pasirinkti ax.gif maloniai prieme, net nzn ka ir daryti, o fielmanne mums su ploninimu abu lesiai 300 kainuotu, o dar plius remeliai doh.gif jau brangoka man blush2.gif

tai pabandykit fielmane tik remelius pirkti, nors tada tikriausiai garantijos netaikys g.gif
bet siaip jei judrus vaikas tai ta 3metu garantija fielmane atsipirks greitai, daug labiau nei nuolaidos kitam salone g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2011 01 18, 14:20)

tai pabandykit fielmane tik remelius pirkti, nors tada tikriausiai garantijos netaikys  g.gif
bet siaip jei judrus vaikas tai ta 3metu garantija fielmane atsipirks greitai, daug labiau nei nuolaidos kitam salone  g.gif

garantijos tokiu budu netaikytu fielmanne jei tik remelius pirkti doh.gif na ziuresim kaip cia daryti, aciu uz patarimus visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(geruta @ 2011 01 18, 13:47)

Ten su tais akiniais kitaip ir negali būti... Mums gi 4ar 5 kartus juos remontavo, kol ir jiems kantrybė baigėsi... ir pakeitė į kitus.
Papildyta:
Aš tai patapau Regos kliente. Maloniai bendrauja, neieško kaltų nekokybiškam daiktui sulūžus... Manau, kad protingai prisijaukina pirkėją. Nu dabar net ir nebekyla noras dairytis į kitas optikas...
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2011 01 18, 16:52)
Aš tai patapau Regos kliente. Maloniai bendrauja, neieško kaltų nekokybiškam daiktui sulūžus... Manau, kad protingai prisijaukina pirkėją. Nu dabar net ir nebekyla noras dairytis į kitas optikas...

cia turbut priklauso nuo pacio salono darbuotoju-as Kaune vienoj paklausiau ka metinukui gali pasiulyt tai akis pastacius sake patys puikiausi tokie nu metaliniai net neriestom kojelem... kad tik parduot...
Atsakyti

8mėn. Tai kokios normos nuo iki?
Nes kažkaip nebesusigaudau, vyresniajai mergaitei tokio amžiaus buvo +3, tai gyd sake dar norma, bet jau daugoka, o mažylei - +1,5, tai jau kita gyd sake, kad dar normos ribose, bet mažoka g.gif Tai vat nebesuprantu kaip ištikrųjų. schmoll.gif Aišku mažylei tiksliai nepamatavo, nes neišsiplėtę dar buvo pakankamai vyzdžiai, be to verkė, tai padarė savo darbą bele padaryt ir viskas doh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rianka: 18 sausio 2011 - 22:39