DVIAUKŠTIS PYRAGAS IŠ SLUOKSNIUOTOS TEŠLOS SU UOGIENE IR VAISIAIS.

3 lakštai sluoksniuotos mielinės tešlos.
3 obuoliai
1 kivis
3 šaukštai (trintų) braškių uogienės
2 a. š. cukraus
2 a. š. cinamono
1 kiaušinis
cukraus pudros
Lakštus atšildyti, iškočioti tiek į ilgį, tiek į plotį, kad būtų plona (bet ne per plona!) tešla. Kepimo formą iškloti sviestiniu popieriumi ir dėti pirmą lakštą. Jį apibarstyti cukrumi ir cinamonu(palikti ir antram lakštui). Aplink apdėti supjaustytus kivius, o į vidurį dėti braškių (arba jūsų mėgstamą) uogienę. Uždėti kitą iškočiotą lakštą. Šonus aptepti plaktu kiaušiniu ir "užlenkti" į viršų. Tada apibarstyti likusiu cinamonu su cukrumi. Dėti ant viršaus supjaustytus obuolius. Ir vėl dėti lakštą. Vėl šonus aptepti kiaušiniu ir "suklijuoti", kad "neatsiklijuotų", taip pat pyrago viršų aptepti kiaušiniu. Dėti į įkaitintą orkaitę ir kepti ~30min. Iškepus išimti, truputėlį atvėsinti ir apibarstyti cukraus pudra.
Skanaus!