Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis - 25 tema

Kokie fainučiai smile.gif na Jau apie nupirkimą būtų per didelis prašymas smile.gif gal pasiseks ir rasim čia smile.gif
Papildyta:
Ten tas pirktinis barnis ne tik kad atrodo, bet ir tikra sintetika.. DUkrytei kai nupirkau pirma padaviau jai tik po to paragvau, tai atėmiau buvo didžiausios ašaros.. Bet ten tokia šlikštenybę, kad feee. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 02 04, 09:30)
TEDDY keksiukai

viskas issiunciau vyra ieskoti tokios meskuciu formeliu doh.gif mano sunui mgiamas saldumynas tie Barniai.
Klausimas : o kaip akytes ir burnytes darete?
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2011 02 04, 14:33)
Kokie fainučiai smile.gif na Jau apie nupirkimą būtų per didelis prašymas smile.gif gal pasiseks ir rasim čia smile.gif

rasit ir Panevėžyje,šiandien mačiau-yra(priešais centrinį turgų,kur viskas už eurą) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VANDA-panda @ 2011 02 04, 16:09)

Klausimas : o kaip akytes ir burnytes darete?

dariau su sokoladiniu padazu medinio iesmelio pagalba 4u.gif
Atsakyti
O as vepla ieskojau Maximoj doh.gif bet pas mus lyg ir ner jau tos Eurines... buvo, bet nera berods jau.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 02 04, 20:44)

4u.gif

o aš ateinu su savo ferma tongue.gif
user posted image
user posted image
šiuos grožių gamybą rasite čia receptas
norėjau šį receptą išbandyti dėl tų mielų-gražių snukučiu bigsmile.gif. Tik aš į juos dėjau saldų įdarą, obuolius su cukrumi, o į kitus vyšnių. Kitą kartą sakiau bandysiu su kumpiu, sūriu... tiesa akis dariau iš razinų.
O labiausia patiko mano vaikui valgyti ausytes lotuliukas.gif
Atsakyti
Ule, kaip visad nuostabu wub.gif Maniškė Barnius mėgsta, gal reiktų papirkt formeles ir man g.gif O keksiukai neprilimpa? reikia kuo nors tept formeles?
Vanda-panda faina ferma bigsmile.gif
Atsakyti
Mergaitės užsiminkiau tešlą bandelėm su obuoliaias,bet tešla visai nekyla,matyt mielės nekokios, ar bandyti kepti ar iš.....ti,ir taip ir anaip gaila
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 02 05, 18:19)
Mergaitės užsiminkiau tešlą bandelėm su obuoliaias,bet tešla visai nekyla,matyt mielės nekokios, ar bandyti kepti ar iš.....ti,ir taip ir anaip gaila

Palaikyk dar, kad ir nelabai aktyvios, per laika kazkiek pakils. Gal namuose labai salta, i siltesne vieta padek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 02 05, 18:19)

Kepk smile.gif
Atsakyti
gal kas turi skanu trupininio pyrago recepta ? noreciau su obuoliu kose issikepti.
temoje neradau
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2011 02 06, 11:25)
gal kas turi skanu trupininio pyrago recepta ? noreciau su obuoliu kose issikepti.
temoje neradau

Sitas labai skanus wub.gif
http://www_neringa-b...upiniuotis.html
Atsakyti