Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis - 25 tema

QUOTE(Ulė @ 2011 01 23, 19:29)
rankas aliejum suvilgau ir minkau nebelimpa tongue.gif ar negalima taip blush2.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

As taip pat darau drinks_cheers.gif Kai kuriuose receptuose net rasoma, jei suberus visus miltus tesla limpa prie ranku - pasitepti jas aliejum.
Atsakyti
QUOTE(Moonlight @ 2011 01 23, 20:12)
Šiandien gavau jų suvalgyt dar šiltų essen.gif skanumėėėėlis  bigsmile.gif gal norėjosi,kad kiek saldesnė tešla būtų, bet turbūt birus cukrus ant viršaus tą priduoda  drinks_cheers.gif

Neturejau pudros doh.gif bet vis tiek, man skonio jose mazoka blush2.gif
Kitu kartu gal deciau siek tiek vanilinio cukraus, man jis patinka ax.gif

QUOTE(Ulė @ 2011 01 23, 20:31)
ju iseina daug 4*8,taj mes sian trecia diena jas valgom,bet jos tokio pat minkstumo kaip pirmaja thumbup.gif
acha saldumo gana,miltinis cukrus thumbup.gif

tris dienas valgot? blink.gif
pas mane isnyko per 3val doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*owu* @ 2011 01 24, 11:31)
Neturejau pudros  doh.gif  bet vis tiek, man skonio jose mazoka  blush2.gif
Kitu kartu gal deciau siek tiek vanilinio cukraus, man jis patinka  ax.gif
tris dienas valgot?  blink.gif
pas mane isnyko per 3val  doh.gif  lotuliukas.gif

Nes chebros daug lotuliukas.gif Bet miltinio cukraus turek ateity... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 01 23, 13:33)

Bandelės su obuoliais

user posted image

o čia mano bandelės, vakar keptos, ačiū Ulei už receptuką 4u.gif
nuotraukoje tik pusė porcijos, kitas vežiausi į svečius, labai patiko thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Parodau ir as savo Bandeles (cia tik dalis ju bigsmile.gif )biggrin.gif
Aciu Ulei 4u.gif 4u.gif 4u.gif cia mano antras kepinys is mieliu po kuciuku, tai labai skanios gavosi thumbup.gif Ir man saldumo netruko, gal kad saldoki obuoliai pasitaike ax.gif Dar norejau pasiklaust, o kaip jas po to laikot, ar maisiuke, ar paprastai leksteje, nenoriu kad apdziutu rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babis: 24 sausio 2011 - 18:04
QUOTE(babis @ 2011 01 24, 17:56)
Parodau ir as savo Bandeles (cia tik dalis ju bigsmile.gif )biggrin.gif
Aciu Ulei  4u.gif  4u.gif  4u.gif  cia mano antras kepinys is mieliu po kuciuku, tai labai skanios gavosi thumbup.gif Ir man saldumo netruko, gal kad saldoki obuoliai asitaike ax.gif Dar norejau pasiklaust, o kaip jas po to laikot, ar maisiuke, ar paprastai leksteje, nenoriu kad apdziutu rolleyes.gif

As laikyciau maisely ax.gif

Na kad jau giriamos sios bandeles, bandysiu ir as bigsmile.gif
Atsakyti
Kepiau Šveicarišką kavos vyniotinį. Receptukas: http://www.supermama...?...4796&st=192

user posted image

Na su puošyba man dar toli gražu, vis nesiseka pajusti raitymo meno blush2.gif
Vyniotinio skonis superinis, dėl paskutinio gabaliuko įvyko savotiškos peštynės lotuliukas.gif
Man aplamai tokie kepiniai patinka, šokoladiniai, kavos ir drėgni ax.gif
Atsakyti
ooo kaip operatyviai bigsmile.gif
grazuoles wub.gif

laikyti paprastai,nereikia vynioti niekur nei uzdengti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 01 23, 18:29)
aniaaa,na tu cia profas cool.gif
dar klausimuks,as bais vis bijau miltu padaugint

tokia as cia profe, tik laikui einant pastebejau kad jei miltu dadedu tai gaunas kieta doh.gif viskas, jokiu papildomu miltu nebent jau ten velniskai skysta jinai butu. As geriau ilgiau pakildinu ir paminkau 4u.gif jei jau po kildinimo limpa, tada ir as rankas aliejumi ciut pasitepu blush2.gif visas menas, mieline tesla mano akimis laikui einant reikia perprasti... pajausti...

o rageliai visu NUOSTABUS !!!!!!! esu ir as seniai seniai kepus juos...bet jau skoni pamirsau.... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aguonele: 24 sausio 2011 - 21:53
Ar jau niekas saldumynų nebekepa? biggrin.gif Prieš kelias dienas kepiau bandeles su obuoliais pagal Ulės receptą: http://skanusgyvenim...s-bandeles.html

Tik tešlą turėjau sluoksniuotą bemielę ir įdarą kitokį dariau ax.gif Obuoliukus supjausčiau kubeliais. Į puodą dėjau sviesto gabaliuką, suverčiau obuolius, įdėjau cukraus, šiek tiek vandenuko įpyliau, nes cukrus grasinosi svilti smile.gif Šiek tiek patroškinusi (labai trumpai, porą minučių) supyliau krakmolą, ištirpintą šaltame vandeny, gerai išmaišiau. Įbėriau cinamono. Įdaras gavosi labai skanus thumbup.gif thumbup.gif
Visa kita dariau kaip Ulė 4u.gif

Rezultatas:
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2011 01 28, 10:40)
Rezultatas:

Labai gražiai suformuoti pyragiukai. Įdomiai išpjaustyta tešla thumbup.gif
Atsakyti
Merginos reikia patarimo 4u.gif kepiau keksiukus, pagal recepta "keksas su vysniomis" ir recepto autore rase kad dare keksiukus, bet ti keksiukai labai jau sausi ir biski kietoki gavos.
noreciau patarimo, kaip reikia "paminkstinti keksiukus?
Atsakyti