QUOTE(srauni_upe @ 2011 01 31, 20:46)
Sveikos, planuoju pirkti žieminius crocsus, jau esu išsirinkus, siųsiuos tik dvejoju. Ten pašiltinimas tai toks kaip flisas (peliuko medžiaga), kaip ten raliai su tuo šiltumu? Aš tokia daugiau vaikščiotoja, nei važinėtoja, tai man šiluma aktualu. Aš taip žiūrėjau žiūrėjau juos _ nuėjau belenkokius pasimatuot, nu ir nesugalviju pirkt ar ne... Bėda ta kad negaliu batų su užtrauktuku nešiot, tai vis galviju kaip čia išsisiukt ...
Papildyta:
tiesa pasimatuot savo dydžio gavau tik nadias. tai tiko ir vietos dar buvo, kaži kaip kiti aulinukai lyginant? Šiaip nešioju 39..., jei perku ka is uk tai 6
Aš neturiu kol kas, ilgai siunčia, kad juos kur galas, bet matavausi, tai man nepasirodė šilta labai su jais. Manau, kad reikia su vilnonėm kojinėm, kai šalta avėti juos. Jei stovėti nereikia ilgai, tai gal ir gerai. Bet aš planuoju juos nešioti ne per šalčius, o kai atodrėkis ar pavasarį, rudenį vietoje demisezoninių batų. O žieminiai su kailiu man rodos tikrai būtini, vien šių kaip žieminių tikrai nesirinkčiau, man jie kaip priedas prie normalių žieminių.