QUOTE(Voriux @ 2011 02 05, 19:17)
Na man tikrai neprakaituoja.Ir vaikštau per balas,neišvengsi jų.Tiesa,mano ne taškuoti.
Jūs gal blogai išsimiegojus ar šiaip kas blogai,kad tik kaltint čia norit ir peikti visus.Man tikrai pasiteisino crocs ir siunčiu dabar jau ne sau-artimiems žmonėms,kurie mato kaip tai patogu ir praktiška,ir kaina geresnė gaunasi.Gal nuo kokios kraujo apytakos priklauso,nežinau.Su plona ar storesne kojine nešiojau ir prie minus 10 ir prie plius 5.Jei kaina didesnė nei akropoly ar megoj,galim dėrėtis,nebūtina iškart viską peikti.
Sory už temos teršimą.
Jūs gal blogai išsimiegojus ar šiaip kas blogai,kad tik kaltint čia norit ir peikti visus.Man tikrai pasiteisino crocs ir siunčiu dabar jau ne sau-artimiems žmonėms,kurie mato kaip tai patogu ir praktiška,ir kaina geresnė gaunasi.Gal nuo kokios kraujo apytakos priklauso,nežinau.Su plona ar storesne kojine nešiojau ir prie minus 10 ir prie plius 5.Jei kaina didesnė nei akropoly ar megoj,galim dėrėtis,nebūtina iškart viską peikti.
Sory už temos teršimą.
Tai kad, miela ponia, ne visus aš čia kaltinu, o tik teisybę pasakau apie batus, gal yra norinčių tai žinoti, aš antrą kart tikrai tokių nepirkčiau, jei kas būtų savo pastebėjimus parašęs anksčiau.
O dėl kainų- tegu deda kas kokias nori, bet bizniauti, kad užsidirbti vaikučiams, juk ne tam tema kurta, ar ne taip? Forumo taisyklėse nurodoma, kad tai ne komercinė tema...
Ačiū, kad rūpinatės mano miegu...nevarkit, miegu aš gerai.