Įkraunama...
Įkraunama...

Guminės klumpės Crocs, Stiliaus nuodėmė ar svarba

QUOTE(Voriux @ 2011 02 05, 19:17)
Na man tikrai neprakaituoja.Ir vaikštau per balas,neišvengsi jų.Tiesa,mano ne taškuoti.
Jūs gal blogai išsimiegojus ar šiaip kas blogai,kad tik kaltint čia norit ir peikti visus.Man tikrai pasiteisino crocs ir siunčiu dabar jau ne sau-artimiems žmonėms,kurie mato kaip tai patogu ir praktiška,ir kaina geresnė gaunasi.Gal  nuo kokios kraujo apytakos priklauso,nežinau.Su plona ar storesne kojine nešiojau ir prie minus 10 ir prie plius 5.Jei kaina didesnė nei akropoly ar megoj,galim dėrėtis,nebūtina iškart viską peikti.
Sory už temos teršimą.

Tai kad, miela ponia, ne visus aš čia kaltinu, o tik teisybę pasakau apie batus, gal yra norinčių tai žinoti, aš antrą kart tikrai tokių nepirkčiau, jei kas būtų savo pastebėjimus parašęs anksčiau.
O dėl kainų- tegu deda kas kokias nori, bet bizniauti, kad užsidirbti vaikučiams, juk ne tam tema kurta, ar ne taip? Forumo taisyklėse nurodoma, kad tai ne komercinė tema...
Ačiū, kad rūpinatės mano miegu...nevarkit, miegu aš gerai.
Atsakyti
QUOTE(egluze2 @ 2011 02 05, 14:25)
Nieko blogo nenoriu pasakyti, gal čia tik mums, bet mano 10 metų mergina nešioja tokius, nusitrynė tie taškeliai balti, koja prakaituoja juose, po to dvi dienas džiovinam, nes sunkiai džiūsta. Be to, jei per tokius orus įlipa į didesnę balą, kur virš guminio auliuko vandens, tai audinys prastai impregnuotas, sušlampa kiaurai.
Gal tik mums taip papuolė, bet abejoju..Pirkom rudenį(cia mamytes KRUTA pastebejimas)
                                                                                                                          Kadangi anoje temoje diskutuoti negalima, tai rasau cia, ramia sazine galiu pasakyti, kad jus tikrai klystate, jums turbut tik tokie nekokybiski pasitaike, nesioju ir esu super patenkinta, tokiu oru tai ner geriau, nei jie man sudreksta nei ka, jokie burbuliukai nenusitryne turiu lygiai tokius pacius, turbut jusu mergaites kojos prakaituoja ir tiek  mirksiukas.gif

nežinu kas čią komentuoja, pati komentuot negaliu, nes savu crocsų dar laukiu, bet pirkdama paskaičiau atsiliepimus po prekėm crcs.com ... rolleyes.gif Tai turiu vilties, kad daug neprašausiu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KRŪTA @ 2011 02 05, 18:29)
Tai kad, miela ponia, ne visus aš čia kaltinu, o tik teisybę pasakau apie batus, gal yra norinčių tai žinoti, aš antrą kart tikrai tokių nepirkčiau, jei kas būtų savo pastebėjimus parašęs anksčiau.

Kai matavausi crocsus akropoly saloj, kažkoks vyras ambler'ius matavosi ir labai abejojo, pirkti, ar ne, tai pro šalį ėjusi pora nuoširdžiai rekomendavo jam nepirkti crocsų, sakė, kad jie turi ir negali nešioti, nes juose baisiai prakaituoja koja. Tai pardavėjai pečiais pagūžčiojo, patarė,kad jei koja prakaituoja kažkokius vidpadžius dėti arba geriausia iš viso rinktis ne crocsus smile.gif
Aš kaip "pagrindinių" batų jų nenešioju, bet kai šlapia, kai lauke "buza", man jie nepamainomi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ylang: 06 vasario 2011 - 18:32
QUOTE(ylang @ 2011 02 06, 18:32)
Kai matavausi crocsus akropoly saloj, kažkoks vyras ambler'ius matavosi ir labai abejojo, pirkti, ar ne, tai pro šalį ėjusi pora nuoširdžiai rekomendavo jam nepirkti crocsų, sakė, kad jie turi ir negali nešioti, nes juose baisiai prakaituoja koja. Tai pardavėjai pečiais pagūžčiojo, patarė,kad jei koja prakaituoja kažkokius vidpadžius dėti arba geriausia iš viso rinktis ne crocsus  smile.gif
Aš kaip "pagrindinių" batų jų nenešioju, bet kai šlapia, kai lauke "buza", man jie nepamainomi  smile.gif

Aš į crocsus kaip į mandresnius botus žiūriu... daugiau mažiau. Ir pvz tie crocasai - bateliai be skylių man atrodo abejotinai. Ir šiaip visi apavai, kaip ir rūbai turi savo vietą, paskirtį, klimatines sąlygas...
Atsakyti
Sveikos,

ar kuri turi ir jau nesioja crocs winter flat?
noreciau isgirsti nuomoniu ar patenkintos?
kaip tas vidus sintetinis?

Atsakyti

Mergytės, gal kurios vyras turi Crocband? Jie pamažinti, ane? Jeigu šiaip dydis 45, tai imti 43-44? blush2.gif

Atsakyti
crocs claire kas nesiojat w9 tai kokia jusu peda cm kiek ten viduj tilptu? ar tiktu su 26cm ne daugiau, arba dar kitaip tariant tiktu nuo 25.5 iki 26cm pedai jie?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rituks: 09 vasario 2011 - 18:41
QUOTE(Questa @ 2011 02 09, 18:55)
Mergytės, gal kurios vyras turi Crocband? Jie pamažinti, ane? Jeigu šiaip dydis 45, tai imti 43-44? blush2.gif

MB turi. Taip jie pamazinti, jeigu jus paprastai nesiojat 45 dydi, tai reikia imti 45,5, o geriausia pamatuokit vyro pedos ilgi cm, ir paziurekit prieki i lentele.
Atsakyti
QUOTE(3kitten @ 2011 02 09, 19:44)
MB turi. Taip jie pamazinti, jeigu jus paprastai nesiojat 45 dydi, tai reikia imti 45,5, o geriausia pamatuokit vyro pedos ilgi cm, ir paziurekit prieki i lentele.

O kad nėra eu 45.5 blush2.gif Tai tuomet 45-46 g.gif blush2.gif Ir priekyje lentelės nerandu pagal cm blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dangiuks: 09 vasario 2011 - 20:12
QUOTE(rituks @ 2011 02 09, 20:38)
crocs claire kas nesiojat w9 tai kokia jusu peda cm kiek ten viduj tilptu?  ar tiktu su 26cm ne daugiau, arba dar kitaip tariant tiktu nuo 25.5 iki 26cm pedai jie?

Claire W9 vidpadukas 25cm, W10 - 26cm 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cavalli: 09 vasario 2011 - 21:05
QUOTE(Dangiuks @ 2011 02 09, 21:11)
O kad nėra eu 45.5 blush2.gif  Tai tuomet 45-46 g.gif  blush2.gif Ir priekyje lentelės nerandu pagal cm blush2.gif

Adult Unisex Footwear
US

UK

EU
M4/W6 3-4 36-37
M5/W7 4-5 37-38
M6/W8 5-6 38-39
M7/W9 6-7 39-40
M8/W10 7-8 41-42
M9/W11 8-9 42-43
M10/W12 9-10 43-44
M11 10-11 44-45
M12 11-12 45-46
M13 12-13 47-48

Vyrui pirkom M12, tai reiskia 45-46. (Lentele pagal cm sios temos pradzioje - 1 puslapyje)
Atsakyti
gal kuri turite ir devite crocs prima modeliuka - labai idomu ar atitinka dydi ar yra pamazinti/padidinti g.gif Deviu europietiska 38-39d. (labiau i 39), o atsiliepimu crocs.com prisikaiciau ivairiausi - kad padidinti, kad pamazinti doh.gif Noriu uzsisakinet ir blaskausi tarp W8 ir W9 blush2.gif
Atsakyti