Įkraunama...
Įkraunama...

Guminės klumpės Crocs, Stiliaus nuodėmė ar svarba

QUOTE(Sonie @ 2011 03 27, 15:16)
Tikt tai tinka tik laaabai negraziai atrodo  doh.gif

O kas butent gadina vaizda?? ax.gif
Atsakyti
Pagelbėkite ir man, prašau. Jau susimaliau su dydžiais.
Nešioju 38-38.5, US Crocs perku W8, o kokį reikėtų dydį, jei iš UK:6 ar 5?
Planuoju pirkti:
http://www.crocs.co....=women-footwear ir
http://www.crocs.co....=women-footwear
Iš anksto dėkoju.
Atsakyti
Patarkit prasau jei peda 26 cm nesioju 39 d, koki dydi siu imti?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 03 29, 00:12)
Pagelbėkite ir man, prašau. Jau susimaliau su dydžiais.
Nešioju 38-38.5, US Crocs perku W8, o kokį reikėtų dydį, jei iš UK:6 ar 5?

UK + 2 = USA dydis, jums reikia UK6.
QUOTE(wife @ 2011 03 30, 14:05)
Patarkit prasau jei peda 26 cm nesioju 39 d, koki dydi siu imti?

Sakyciau, W9.
Atsakyti
Aciu linamog mirksiukas.gif
Pagal dydziu lentele tai prie W9- raso 9.8 - 10.00 inches, tai iseitu kad apie 25.4 cm, nes incas 2.54, tai bijau kad gali buti mazi, tada manau W10 reikia gal g.gif
Gal patars kas turejo toki modeliuka ax.gif arba reikia pasimatuoti akropolyje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wife: 30 kovo 2011 - 14:59
QUOTE(wife @ 2011 03 30, 14:52)
Aciu linamog mirksiukas.gif
Pagal dydziu lentele tai prie W9- raso 9.8 - 10.00 inches, tai iseitu kad apie 25.4 cm, nes incas 2.54, tai bijau kad gali buti mazi, tada manau W10 reikia gal g.gif
Gal patars kas turejo toki modeliuka ax.gif arba reikia pasimatuoti akropolyje smile.gif

imkite w10, as tokius nesioju man jie kaip tik, o mano peda 26 cm. w9 man spaudzia.
Atsakyti
hi.gif
gal galėtumėte pagelbėti blush2.gif
ieškau draugės vyrui AMBLER, ir dabar visa pasimetime, ar M9 nebus jam su 42 d. maži g.gif
norisi gerą darbą padaryti, bet kad nebūtų paskui ant pačios galvos doh.gif biggrin.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mondesar @ 2011 03 31, 15:53)
hi.gif
gal galėtumėte pagelbėti blush2.gif
ieškau draugės vyrui AMBLER, ir dabar visa pasimetime, ar M9 nebus jam su 42 d. maži g.gif
norisi gerą darbą padaryti, bet kad nebūtų paskui ant pačios galvos doh.gif  biggrin.gif 

Kiek cm peda?
Atsakyti
ne mano gi vyras doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif
bandysiu šiandien vakare sužinoti blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
man tik išmierą pasakė, cm užmiršau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Merginos, gal patartumete kokios UK dydzio pirkt stai tokius crocsus, jeigu zmogus avi 37-38 batu dydi? g.gif Galvojau apie UK6, bet manau, kad visgi bus didokas, kadangi as avedama 39-40 sau pirkau UK7 dydzio batus (tiesa, ne Crocsus) g.gif Gal kuri pagelbetu siuo klausimu?Imant normalius Crocsu dydzius ko gero 38 atittina W6, bet va kaip su tais UK dydziais?Juk crocs.co.uk puslapyje raso UK dydzius g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2011 03 31, 18:05)
Merginos, gal patartumete kokios UK dydzio pirkt stai tokius crocsus, jeigu zmogus avi 37-38 batu dydi? g.gif Galvojau apie UK6, bet manau, kad visgi bus didokas, kadangi as avedama 39-40 sau pirkau UK7 dydzio batus (tiesa, ne Crocsus) g.gif Gal kuri pagelbetu siuo klausimu?Imant normalius Crocsu dydzius ko gero 38 atittina W6, bet va kaip su tais UK dydziais?Juk crocs.co.uk puslapyje raso UK dydzius g.gif

Pirmam temos puslapy yra dydžių lentelė, tike Eu, tiek UK, tiek JAV.
Atsakyti
Tai kad tik EU dydzius matau blush2.gif blush2.gif
Atsakyti