Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir mėnesinės

QUOTE(rita.gs @ 2007 11 23, 22:11)
O tai kaip cia taip nutinka? Kaip paaiskint? Juk per mmm salinasi gleivine, tai kur tada implantacija buna ivykus, jei nestumas lieka? Arba gal per mmm kazkas kitas kraujuoja?

šiaip gali būti dviragė gimda (ar kaip ji ten), tai kraujuoja iš tos tuščiosios šakos.... 4u.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(auruciukasss @ 2007 11 24, 22:10)
va cia tai geras lotuliukas.gif o mm normalios buvo?gausumas ir ten visa kita?nes man paciai neramu kolkas,atrodo jau prasirgau bet vis nauji nestuke.gif  pozymiai atsiranda,o NT neigiama rodo g.gif bet gal cia taip tiesiog vaidenas ax.gif

niu as siandien visa diena galvoju ir niekaip nesuprantu kas su manim vyksta,mmm prasidejo sekmadieni kaip laikrodukas,ir atrodo normalios niu gal maziau gausios bet kresuliuka yra,niu viskas butu gerai ir suprantama,bet kad per mmm krutine buti pabrinkus ir jautri taip ner buve ir pilvas kazkoks ne toks kaip visada,jauciu reiks man testa pasidaryt,o gal as visgi nestuke.gif ,bet kaip cia reiktu logiskai paaiskint blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa555 @ 2007 11 26, 16:38)
niu as siandien visa diena galvoju ir niekaip nesuprantu kas su manim vyksta,mmm prasidejo sekmadieni kaip laikrodukas,ir atrodo normalios niu gal maziau gausios bet kresuliuka yra,niu viskas butu gerai ir suprantama,bet kad per mmm krutine buti pabrinkus ir jautri taip ner buve ir pilvas kazkoks ne toks kaip visada,jauciu  reiks man testa pasidaryt,o gal as visgi  nestuke.gif ,bet kaip cia reiktu logiskai paaiskint  blink.gif  g.gif

ir man si men tas pats buvo,net mmm truko tik 4dienas kai taip pastoviai 8budavo blink.gif ir krutine pabrinkus buvo,tik siom dienom praejo,pilveli pastoviai maudzia,su kvapais neviskas gerai,galva svaigsta,tai NT pasidariau iskart po mmm bet diena tai nieko neparode,tai nusprendziau laukt iki sekanciu mmm ir ziuret kaip cia bus ax.gif o tu jei lb nerimauji gal pas gine nueik,tada zinosi tiksliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auruciukasss @ 2007 11 26, 23:18)
ir man si men tas pats buvo,net mmm truko tik 4dienas kai taip pastoviai 8budavo blink.gif ir krutine pabrinkus buvo,tik siom dienom praejo,pilveli pastoviai maudzia,su kvapais neviskas gerai,galva svaigsta,tai NT pasidariau iskart po mmm bet diena tai nieko neparode,tai nusprendziau laukt iki sekanciu mmm ir ziuret kaip cia bus ax.gif o tu jei  lb nerimauji gal pas gine nueik,tada zinosi tiksliai 4u.gif

labas ryta niu net nezinau,savijauta gera,mano mmm budavo 5-is dienas siandien trecia diena ir negausiai kazkaip,niu ziuresiu kai visai baigsis NT pasidarysiu,kazkaip keistai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa555 @ 2007 11 27, 08:08)
labas ryta niu net nezinau,savijauta gera,mano mmm budavo 5-is dienas siandien trecia diena ir negausiai kazkaip,niu ziuresiu kai visai baigsis NT pasidarysiu,kazkaip keistai  mirksiukas.gif

man yra buvo ir kad dvi dienas negausios mmm tada irgi nesupratau kas vyksta doh.gif o va ana men 15dienu tepliojo tai ejau net pas gyd unsure.gif
Atsakyti
O tai kazin kaip BT atrodo, kai nestuke.gif ir serga mmm? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rita.gs @ 2007 11 27, 13:41)
O tai kazin kaip BT atrodo, kai  nestuke.gif ir serga mmm? smile.gif

ale tikrai idomu g.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara2 @ 2007 11 26, 01:52)
4u.gif ir as  nestuke.gif  sirgau dar tris menesius ax.gif ,nors jauciau,kad kazkas ne taip kaip visada,gal del to,kad labai jau norejau  mirksiukas.gif  nestuke.gif

o gal gali apibudinti kokios mmm buvo kai buvai nestuke. Ar gausios ar tik truputi?
Atsakyti
nestuke.gif tris menesius sirgau,ne toks sirgimas kaip visada,budavo2-3 dienos ir tokie tepliojimai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara2: 27 lapkričio 2007 - 20:53
[quote=sayonara2,2007 11 27, 21:51]
nestuke.gif tris menesius sirgau,ne toks sirgimas kaip visada,budavo2-3 dienos ir tokie tepliojimai ax.gif
[/quot

kad ir tepliojimai, tačiau pakankamai ilgai. Svarbiausia, kad viskas laimingai baigėsi... nestuke.gif . Mano mmm buvo pakankamai gausios, truko 5 d. (netgi ilgiau nei visada), tačiau iki šiandien vis skauda krūtinę, ji pabrinkusi, pykina, burnoje keistas skonis, silpnumas, o miego kaip norisi ... niekaip nesuprantu... galvoju, gal kokia liga... nu bet nesugalvoju jokios ligos su tokiais požymiais g.gif Įdomiausia, kad prieš mmm testas rodė antrą neryškų vaiduokliuką, jis išryškėjo po 5 min.. Girdėjau, kad nestuke.gif gali būti mmm, taigi bandau atsakymus rasti šiame forume.
Atsakyti
Gal kas nors gales man pagelbeti?
Mano II faze trunka 12-13 dienu, siandien 15 DPO, o as jau trecia diena tepliojuosi, BET ant kelnaiciu patenka gal 1 maziukas lasiukas, viskas viduje, makstyje. T.y. niekas nebega, bet su tualetiniu popieriu kazkur galima pasiekti ir iziureti rausvai rusva spalva, kaip praskiesta kraujuka.

Turiu gimdos kaklelio zaizdele, kazkas sake, kraujuoti gali is jos? Testai neigiami, bet juk buna, kad ir nerodo... krutine vis dar jautri, o jokiu mm pozymiu, jautesi pilvo apacia gal iki kokiu 13 DPO, dabar isvis nieko nejauciu. Vakar buvo baliukas, tai nelabai tikslo BT, nes mazai miegojau.
kodel nepramusa mm? negi cia gali buti nestumas?

user posted image
Atsakyti
Ir man panasiai yra. Visada menesines buvo 4-5 dienas. O dabar buvo 1, dienos. testas buvo neigiamas. Bet ar gali buti kad testas blogai rodo? Uzsirasiau pas daktare, bet juk eiles dara ohoho, tik po nauju metu pakliusiu
Atsakyti