Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir mėnesinės

QUOTE(Dryžuota @ 2008 05 20, 00:23)
mes irgi planuojam. daug patarimu is mamyciu forume gaunu, naudingos informacijos,bet.. kuo daugiau skaitau tuo daugiau enstumo pozymiu jauciu - jei testas I juostele rodo - as nescia, o testas blogas, jei veluoja mm as nescia, nes veluoja, jei yra mm as gal vis tiek nescia tiik organizmas reaguoja taip.. vienzo.. o jau pozymiai pozymiai..pikta, pykina, skauda, tempia.. o kai paaiskeja kad viskas is tikruju yra kitaip - liudesys, itampa ir nusivylimas. asareles byra. galvoju - turbut reikia mesti supermamas iki to laiko kol rankose supuosiu savo maziuka, nes itampa tik auga. aisku, labai ilgeciausi  blush2.gif

is tikruju tai ka Jus manot apie issigalvotus nestumo pozymius?

cia musu mergaiciu prigimtis man atrodo - matom ka norim matyti. As jau nuo O pradejau darytis NT. Ir prie sviesos ir prietemoj vis bandziau iziureti II, nu ir kartais pamatydavau, gaila kad tik as viena. O tada, man jau ta ir ana skauda ir va jau pykint pradeda ax.gif

As irgi kartais pagalvoju palikt supermamas, nes jau per daug nesamoniu prisigalvoju ir valandu valandas praleidziu beskaitinedama ir save apgaudinedama, nu bet negaliu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos... paskaicius jusu komentarus ir man atsirado sioks toks vilties spindulelis kad busiu..... nestuke.gif
tik va vis nesirystu daryti NT nes bijau kad teks eilini karta nusivilti... o kad nescios taip pat serga pasakojo man mociute... kuri siuo metu pilnai isitikinusi kad as nescia... sakau negali but... bet ji sako buna kad iki 5 men nestukes serga... tai va...Sekmes visoms bandancions tapti nestuke.gif ir laikykim kumscius kad kad greit butume nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(labike @ 2008 05 23, 15:15)
Sveikos merginos... paskaicius jusu komentarus ir man atsirado sioks toks vilties spindulelis kad busiu..... nestuke.gif 
tik va vis nesirystu daryti NT nes bijau kad teks eilini karta nusivilti... o kad nescios taip pat serga pasakojo man mociute... kuri siuo metu pilnai isitikinusi kad as nescia... sakau negali but... bet ji sako buna kad iki 5 men nestukes serga... tai va...Sekmes visoms bandancions tapti  nestuke.gif  ir laikykim kumscius kad kad greit butume  nestuke.gif

Pasidaryk nestumo testa ir kad ir koks jis bebutu jei itari kazka keisto apsilankyk pas daktarus. Pirma kart kai pastojau pradejo tepliot, bet neissigandau, nes buvau kazka girdejus apie menesines per nestuma, bet daktare isbare kad iskart nesikreipiau, nes nestumo metu bet koks patepliojiomas nieko gero ir reik gult i ligonine issiaiskint ir sustabdyt. Tada man nustate nevietoj pastojima ir teko isoperuot verysad.gif Antra kart 3 men nezinojau, kad laukiuosi, nes del patepliojimu galvojau, kad ten menesines, o keistus itarimus prasklaidydavo neigiami nestumo testai, net ir ginekologe nepastebejo nestumo per apziura, tik kita kart kai dare echoskopija pamatem jau 14 sav.maza zmogeliuka! Apsidziaugiau, bet vel teko gult i ligonine,issiaiskint kraujavimo priezastis,kuriu neissiaiskinom, taciau visa nestuma vis papuldavau i ligonine ir skirdavo gulima rezima.Is pradziu grese persileidimas, veliau prieslaikinis gimdymas, taciau istempem iki 34 sav ,pagimdziau ir viskas buvo gerai thumbup.gif
Atsakyti
Kaip manot, ar galėjo čia būti persileidimas... mmm vėlavo 4 dienas. Prasidėjo pirmą dieną normaliai, antrą - baisus skausmas, pirmą kartą per mmm teko gerti vaistus nuo skausmo, jau buvo mintis ir į ligoninę važiuoti.. trečią ir ketvirtą dieną (šiandien) - tamsiai rudos išskyros.. dabar maudžia nugarą ir pilvą, bet taip vos vos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arabesque: 06 birželio 2008 - 10:09
tikria taip, galima, lauktis ir sirgti mmm, mano močiutės taip laukėsi mano tetos, ji 4 menesius sirgo, o jau laukesi 4u.gif
Atsakyti
Kai laukiasui savo dukrytes, primus tris men sirgau kaip laikrodukas, ko ansciau nebuvo biggrin.gif psidziaugiau, kad susireguliavo mmm, bet nuejus pas gyd del laabai stipraus kraujavimo, man buvo pasakyta, nestumas 13 sav blink.gif
Atsakyti

SVEIKUTES 4u.gif

siandiena jau 7ckd,mmm buvo normalios, bet labai keista g.gif skauda, maudzia krutines, anksciau to nebuvo, siuo metu esu apsirgusi sloga, gerkle, galvoju gal nestuke.gif , bet geriau kad taip nebutu, mano mamai su broliu kai laukesi taip buvo 3 men. mmm, jei nepraeis eisiu pas gin.
Atsakyti
QUOTE(Arabesque @ 2008 06 06, 10:07)
Kaip manot, ar galėjo čia būti persileidimas... mmm vėlavo 4 dienas. Prasidėjo pirmą dieną normaliai, antrą - baisus skausmas, pirmą kartą per mmm teko gerti vaistus nuo skausmo, jau buvo mintis ir į ligoninę važiuoti.. trečią ir ketvirtą dieną (šiandien) - tamsiai rudos išskyros.. dabar maudžia nugarą ir pilvą, bet taip vos vos...

Man buvo panasiai ir testas teigiamas ir menesines normalios. Paskui kai jos turejo baigtis atsirado rudos isskyros, o dar paskui vel kraujavimas. Nenoriu gasdinti, bet man buvo persileidimas.
Arabeaque, kaip tu dabar laikaisi, kaip viskas baigesi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zarza: 19 rugsėjo 2008 - 18:59
QUOTE(saulyte2 @ 2008 09 19, 18:11)
SVEIKUTES  4u.gif

siandiena jau 7ckd,mmm buvo normalios, bet labai keista  g.gif skauda, maudzia krutines, anksciau to nebuvo, siuo  metu esu apsirgusi sloga, gerkle, galvoju gal  nestuke.gif , bet geriau kad taip nebutu, mano mamai su broliu kai laukesi taip buvo 3 men.  mmm, jei nepraeis eisiu pas gin.

skambinau gin. liepe testa pasidaryti, neigiamas, idomu kokia BT buna kurios nestuke.gif ir mmm g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2008 09 27, 12:58)
skambinau gin. liepe testa pasidaryti, neigiamas, idomu kokia BT buna kurios  nestuke.gif  ir mmm  g.gif

Pas mane Bt buvo per žema nėštumui, bet aš jau tada laukiausi ir sėkmingai išnešiojau savo mergytę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Marko&Vitka Karnišauskai @ 2008 09 27, 13:19)
Pas mane Bt buvo per žema nėštumui, bet aš jau tada laukiausi ir sėkmingai išnešiojau savo mergytę  wub.gif

pas mane laikosi BT36,4, tai tau ir mmm normalios buvo , o testas ar parode kad nestuke.gif g.gif , siandiena 15ckd. vaisingu dienu nera, visai nieko nesuprantu, ciklas subludijo doh.gif , krutines pamaudzia. ziuresiu kas toliau, matuosi BT
Atsakyti
O man pirma nestumo men, kai pastojau tai vietoj mmm tai tik pora dienu patepliojo ax.gif
Atsakyti