Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir mėnesinės

Sveikos planuojancios 4u.gif

Del tu "menesiniu" pastojus, ir as esu girdejus namazai atsiliepimu, kad tikraip taip buna. Dabar ir pati tikiuosi kad uznestejau smile.gif Apie leliukus su vyru pradejom galvoti jau senokai. o pastaruoju metu nebesinaudojam apsauga ir uoliai darom namu darbus thumbup.gif . Nelabosios turejo ateiti praitos savaites pradzioje, bet pasirode tik sestadieni, ir tai tokios netikros. Tikra imitacija. I diena gal tik valgomas saukstas iseina. Ir krutine nebuvo jautri kaip visada prie mm. O ir per pacias mm raitydavaus is skausmo, ir paketu ne viena poka sunaudodavau, nes tiesiog plaukdavau. O dabar tik lengvas svelnus pamaudenimas, o ir tariamos mm tokios skiestos... g.gif sakiau luktersiu iki sestadienio, ir tada darysiuos NT. Mazu du pagaliukus parodys... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
labai pasistengiau ir perskaiciau visa temele thumbup.gif
siaip ziuriu, kad man cia panasiai kaip visom...planuojam mes vaikeli...dabar jau eina 4 ciklas...tai vat matuoju BT, simptomu jokiu lyg ir nera. vakar ryte pasimatavau BT, ziuriu 36.8. nu cia ji dabar 10 dienu 36.8-36.9 svyruoja. galvoju mmm dar nebus, nes kiek zinau turetu nukristi. nuejau i toleta, ogi ziuriu, kad prasidejo mano mmm unsure.gif aisku nuliudau, kad vel nepavyko pastoti cray.gif siaip man pirmom dienom budavo tikrai gausios mmmm. ziuriu, kad tik patepliojo per visa diena. ir tas pirmas kraujas tai raudonas buvo, o veliau toks tamsiai rudas. na man taip budavo kokia 5 ciklo diena. unsure.gif
snd ryte pasimatavau BT, 37...teplioja lyg tais dar maziau, bet pilvo apacia skaudena...
vat ir pasimeciau doh.gif jau 14 metu sergu mmm ir dar niekada nebuvo tokios silpnos...
vakar, kai tik prasidejo mmm pasiskambinau ir uzrasiau vyra penktad spermogramai...dabar galvoju, gal dar nereikia, gal kartais laukiuosi, kad ta BT nekrinta, o ir mmm tokios netikros. arba pagalvojau, gal ankstyvas persileidimas. tada irgi butu zenklas, kad vaisingi ir spermogramos nereiketu...visgi ne tokia pigi ji blush2.gif
nu pasiskaiciau cia apie ankstyvo nestuke.gif nustatyma pagal kraujo tyrimus. pas mane klinikoj mano ginius serga, o kita gine atostogauja, tai nuejau pas seimos gydytoja ir paprasiau to tyrimo. tai ji sako man, kad tokio nebuna g.gif
ai, palauksiu rytojaus...jei BT nekris, bandysiu pasidaryti NT ryte...neturiu kitos iseities, tik jeigu jis jau rodys...
tik vis galvoju, jei ankstyvas persileidimas, tai nera galimybes tokiam dalykui suzinoti... cray.gif
Papildyta:
nu prirasiau cia kaip reikiant... blush2.gif atleiskit uz gaisinima blush2.gif
bet nzn ka ir bedaryt...smagiau, kai pasidalini su panasia patirti turinciom... group.gif gal ir kokio patarimo sulauksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nipiuke @ 2009 09 28, 17:59)
Ačiū už patarimą  4u.gif Nedarė man dar nieko, nes mano gydytoja tik kalba apie krizę, daugiau niekas jai nerūpi, ieškosiu kitos, tikriausiai privačiai teks nueiti profilaktiškai, kad viską pasižiūrėtų. doh.gif  Apie gimdą man sakė tik tiek, kad maža ir kad mažas sluoksnis gleivinės. Bet nepasakė, ką reikia daryt, kad ją "paaugint".. Na žodžiu..  verysad.gif

Sveikos mergytes,

va va, ir man gimda per maza buvo, kai lankiausi pas gine pries 10 men. tai ji taip supyko ant manes, kad nepriziuriu saves ir pan., kad vaikiuko neisnesiosiu. Israse KT "Gracial". Isejus is jos vos neverkiau, kad tipo vaiko neisnesiosiu per savo maza gimda. O Gracial nusipirkau ir pradejau gerti. Pries menesi buvau pas gine, tai padare nuotraukyte ir visa pati laiminga, dziaugesi su manim kartu, kad gimda ideali, tokio pastumio su KT ir tetruko, kad dydis taptu normalus. Bet kadangi lelio neplanuojam dar, tai KT geriu toliau... smile.gif
Atsakyti
Labas rytas planuojancios 4u.gif
Pasidariau siandien NT, neislaukiau sestadienio, ir vienas pagaliukas mane labai nuliudino verysad.gif
Tad niekaip nesuprantu del kokiu priezasciu gali buti tokios netikros menesines? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo christyn: 01 spalio 2009 - 06:42
QUOTE(christyn @ 2009 10 01, 07:40)
Labas rytas planuojancios 4u.gif
Pasidariau siandien NT, neislaukiau sestadienio, ir vienas pagaliukas mane labai nuliudino  verysad.gif
Tad niekaip nesuprantu del kokiu priezasciu gali buti tokios netikros menesines?  g.gif

Luktelek, testa per anksti pasidarei...
Papildyta:
Tai va kokie pas mane reikalai. Vakar buvau 15 c.d. echoskopijai plius gleives paziurejome po lyt. santykiu, nes as galvojau gal cia pas mus imininis nesuderinamumas.
Gydytoja nudziugino, kad ovuliacija ivyko, spermatozoidai juda, tik leukocitu per daug. Viskas pas mus gerai. Bet kodel tada su vyru jau metai praejo, kaip nieko neiseina? Sake gydytoja, kad musu atveju IUI nedaromas, naturaliai reikia. Dar puse metu galima laukti, bet ko? Laikas gi eina...
Dabar lauksiu ar prasides ar ne tos menesines.
Atsakyti
QUOTE(lekitra @ 2009 09 30, 17:17)
Sveikos mergytes,

va va, ir man gimda per maza buvo, kai lankiausi pas gine pries 10 men. tai ji taip supyko ant manes, kad nepriziuriu saves ir pan., kad vaikiuko neisnesiosiu. Israse KT "Gracial". Isejus is jos vos neverkiau, kad tipo vaiko neisnesiosiu per savo maza gimda. O Gracial nusipirkau ir pradejau gerti. Pries menesi buvau pas gine, tai padare nuotraukyte ir visa pati laiminga, dziaugesi su manim kartu, kad gimda ideali, tokio pastumio su KT ir tetruko, kad dydis taptu normalus. Bet kadangi lelio neplanuojam dar, tai KT geriu toliau...  smile.gif

Labukas,
Matai kaip smile.gif Turesiu omeny. smile.gif Pirmiausia reikia Kaune gera gine susirast... ax.gif Gal galit parekomenduot kuri? 4u.gif
Atsakyti
Man kai dare echoskopija gimdos, tai ta echoskopuotoja irgi nusistebejo, kad gimda mano labai maza, paskui tai pasakiau ginekologei, o ji man jokiu vaistu neskyre, kad ja "padidinti" sako svarbu kad uzkibtu tada isnesiosim jau kaip nors...tai ir nesupratau ar tas gimdos dydis svarbus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lekitra @ 2009 09 30, 17:17)
Sveikos mergytes,

va va, ir man gimda per maza buvo, kai lankiausi pas gine pries 10 men. tai ji taip supyko ant manes, kad nepriziuriu saves ir pan., kad vaikiuko neisnesiosiu. Israse KT "Gracial". Isejus is jos vos neverkiau, kad tipo vaiko neisnesiosiu per savo maza gimda. O Gracial nusipirkau ir pradejau gerti. Pries menesi buvau pas gine, tai padare nuotraukyte ir visa pati laiminga, dziaugesi su manim kartu, kad gimda ideali, tokio pastumio su KT ir tetruko, kad dydis taptu normalus. Bet kadangi lelio neplanuojam dar, tai KT geriu toliau...  smile.gif

Hmm... labai keista tavo gine. Maniske, kai dare echo ir taip pat sake, kad pas mane gimda maza. Bet pridejo, kad pas VISAS negimdziusias ji maza ir nereikia nieko del to daryt. 4u.gif Sorry, kad gal negraziai pasakysiu, bet man atrodo, tavo gine tau tik tabletes norejo israsyt. As, pvz., esu nusiteikusi pries KT ir jau geriau tegul viskas vyksta naturaliai. O ir gimda issiplecia tiek, kad leliukas tilptu. Visos, net su mazom gimdom, juos gali isnesioti. 4u.gif
Atsakyti
Oi gerai,kad yra si temele,tai ir as su savom mm.Jau planuojam tris men,bet kaip nera,taip nera.Arba as nebesuprantu savo mm unsure.gif ,pries (gaminant) mm normalios buvo,o dabar,keistokos,is pradziu pora dieneliu tepliojasi,o velaiu su gleivem ir kresuliukais blink.gif Atsiprasau,kad as cia taip ziauriai parasiau,negi as vis persileidziu cray.gif dariau ir testukus,pirma men,neigiamas,o antras men,kazkas ir buvo ligt antra juostele isriskejus,bet va vis tos keistos men verysad.gif ir taip jau kaip trys men,buna taip kad net pries mm,pykina,be to mano kraujas minusinis,o vyropliusinis,su pirmutiniu persleidau,o su antru ir buvo men,bet suleido vaistus,kad islaikytu vaisiu,kad nebutu vel persileidimas,o dabar kaip vel planuojamas vaikutis,negi reikia vel vaistukus leistis,nebezinau ka ir begalvoti.Prisiregristravau pas gydytoja,bet va kaip ant tycia sunelis susirgo,tai nebenuejau,kaip baigsis mm,leksiu vel.o taip laukiamas. ax.gif
Atsakyti
Man patepliojo per pirma nestumo menesi, o drauge iki trecio men nezinojo, kad laukiasi, nes jai normalios menesines buvo doh.gif Ot sokas jai buvo kai apsilanke eilinei apziurai pas savo gine, o si jai pranese dziugia naujiena biggrin.gif
Atsakyti
As tai noreciau, kad taip... lotuliukas.gif
Bandom ir mes, kol kas nesiseka.Kalbant apie mmm, tai kai pradejom daryt namu darbus jos tapo palyginamai silpnesnes, sviesesnes ir negausios.Pateplioj, pateplioj ir viskas.Pirma cikla velavo apie savaite laiko, labai tikejausi, bet...Tai kazkaip naiviai tikiuosi, gal papulsiu tarp tu, kur buna mmm nestumo metu. unsure.gif
Su pirmaja tai mazdaug mmm metu viena karta ruzavai patepliojo, bet kokia diena ir viskas, isgasdino aisku beprotiskai.Bet viskas gerai, dziaugiames padykusia mergiote 4u.gif
Atsakyti
Mano vienai pažystamai buvo mėnesinės, tai tik trečiam mėnesy sužinojo, kad yra nėščia, kai alpt pradėjo ir kreipėsi pas daktarus ieškodama priežąsčių. Įdomu, gal tokie dalykai ir paveldimi kažkiek. O šiaip jei man pasikeistų mėnesinių pobūdis keletą mėnesių, bandyčiau hormonų tyrimus darytis.
Atsakyti