sveikos,
labai pasistengiau ir perskaiciau visa temele
siaip ziuriu, kad man cia panasiai kaip visom...planuojam mes vaikeli...dabar jau eina 4 ciklas...tai vat matuoju BT, simptomu jokiu lyg ir nera. vakar ryte pasimatavau BT, ziuriu 36.8. nu cia ji dabar 10 dienu 36.8-36.9 svyruoja. galvoju mmm dar nebus, nes kiek zinau turetu nukristi. nuejau i toleta, ogi ziuriu, kad prasidejo mano mmm

aisku nuliudau, kad vel nepavyko pastoti

siaip man pirmom dienom budavo tikrai gausios mmmm. ziuriu, kad tik patepliojo per visa diena. ir tas pirmas kraujas tai raudonas buvo, o veliau toks tamsiai rudas. na man taip budavo kokia 5 ciklo diena.
snd ryte pasimatavau BT, 37...teplioja lyg tais dar maziau, bet pilvo apacia skaudena...
vat ir pasimeciau

jau 14 metu sergu mmm ir dar niekada nebuvo tokios silpnos...
vakar, kai tik prasidejo mmm pasiskambinau ir uzrasiau vyra penktad spermogramai...dabar galvoju, gal dar nereikia, gal kartais laukiuosi, kad ta BT nekrinta, o ir mmm tokios netikros. arba pagalvojau, gal ankstyvas persileidimas. tada irgi butu zenklas, kad vaisingi ir spermogramos nereiketu...visgi ne tokia pigi ji
nu pasiskaiciau cia apie ankstyvo

nustatyma pagal kraujo tyrimus. pas mane klinikoj mano ginius serga, o kita gine atostogauja, tai nuejau pas seimos gydytoja ir paprasiau to tyrimo. tai ji sako man, kad tokio nebuna
ai, palauksiu rytojaus...jei BT nekris, bandysiu pasidaryti NT ryte...neturiu kitos iseities, tik jeigu jis jau rodys...
tik vis galvoju, jei ankstyvas persileidimas, tai nera galimybes tokiam dalykui suzinoti...
Papildyta:nu prirasiau cia kaip reikiant...

atleiskit uz gaisinima
bet nzn ka ir bedaryt...smagiau, kai pasidalini su panasia patirti turinciom...

gal ir kokio patarimo sulauksiu