QUOTE(Violencija @ 2011 05 15, 07:12)
o pati ar tapai švelnesnė?Pasikeitė kažkas tavyje? Man fraktalų piešimas davė pokyčių (vyksta nuolatinis darbas sus savimi,visose srityse),bet piešimas,man atskleidė man mano kai kurias baimes.
Pasikeitė- gan greitai ir juntamai.
Pradėjau piešti kai nebepanaši į žmogų buvau nuo užgriuvusių rūpesčių... Ėmiausi įvairių "gelbėjimosi" būdų, manau visi jie po truputį padėjo, bet fraktalams skiriu daugiausiai laiko. Problemos lyg ir tos pačios liko, bet aš žymiai ramiau į viską reaguoju ir po truputį viskas juda į priekį, sprendžiasi. Bandau įvesti į fraktalus iniciatyvos, energijos, ryžto išspresti problemas ir realizuot idėjas. Nutariau, kad kai nupiešiu 50 fraktalų eisiu pas Brigitą norų realizavimo technikos pasimokyt
QUOTE(sarafea @ 2011 05 15, 11:23)
19 kaip lelijos ziedas skleidzias

o ta paskutini kur su suniu nupiesei man kazkodel agresyvus ir pirma mintis gimda,net pati nezinau kodel tokia mintis kilo
Kaip įdomu išgirsti pastebėjimus iš šalies, o man jis į laužą panašus- 19
"Šuniukas" tikrai kad agresyvus, jutau pyktį jį piešiant ir visiškai neplanavau šuns piešti...
Dėl gimdos gal ir teisinga mintis- nejaučiu, kad kažkas blogo būtų, bet ne pirmoji atkreipi į tai dėmesį