Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkite išsirinkti automobilį 2

QUOTE(Shalimar @ 2011 07 29, 11:44)
As irgi renkuosi... Noriu mazo is isores (labai daug bedu su parkavimu cia) ir didelio viduj, pakankamai ekonomisko, su 4 durim. Nusiziurejau jau gan seniai A klases Mersedes, tik labai gaila, kad iki 7000 lt nerasi virs 2000 metu verysad.gif Nebent pats vaziuosi i Vokietija smile.gif O kaip Peugeot 206? O kaip del kitu masinu, gal kas kokiu pasiulymu turit? ax.gif

Jai ieškote didelio viduje tai nemanau, kad A klases MB tiktų, nes kiek teko vačiuot tai, jis kaip tik labai mažas, vizualiai ir viduje..
Atsakyti
Gal kas žino ką geriau pirkti Toyotą yaris ar toyotą aygo?Noriu mažos ekonomiškos ir maždaug iki 15000 lt.
Atsakyti
QUOTE(Rozarka @ 2011 08 15, 22:56)
Gal kas žino ką geriau pirkti Toyotą yaris ar toyotą aygo?Noriu mažos ekonomiškos ir maždaug iki 15000 lt.

Nors abi toyotos rinkciaus yarika.
Esme - zymiai pigesnis islaikymas.
Atsakyti
QUOTE(Rozarka @ 2011 08 15, 22:56)

aš turiu yariką, tai viskas labai gerai. Traukia puikiai (autostradoj 160km/h be vargo važiuoja, jei labai nori ir 180 pasiekia nesunkiai smile.gif ). Po miestą lakstyt pats tas- mažytė, visur telpa, visur pralenda, iš vietos traukia labai gerai. Kuro sąnaudos apie 5 litrus. Bet pas mane dyzelis, 2006 metų, biškiuką brangesnė nei tu nori, bet gal ir senesnės tokios pat geros. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2011 08 17, 14:39)
aš turiu yariką, tai viskas labai gerai. Traukia puikiai (autostradoj 160km/h be vargo važiuoja, jei labai nori ir 180 pasiekia nesunkiai smile.gif ). Po miestą lakstyt pats tas- mažytė, visur telpa, visur pralenda, iš vietos traukia labai gerai. Kuro sąnaudos apie 5 litrus. Bet pas mane dyzelis, 2006 metų, biškiuką brangesnė nei tu nori, bet gal ir senesnės tokios pat geros. smile.gif

Dyzelis d4d taip pat geras ir senesnis, benzininiai visi neprasti. Jau reikia ziuret pagal sanaudas ir galia, kas priitiniausia.
Atsakyti
Sveiki, planuoju isigyti masinyte, galiu skirti iki 6000lt. Gal ka patartumet? Noreciau dyzeliuko, nedidelio. Dairiausi skelbimuose i Renault Megane, ka manote? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dobere @ 2011 08 04, 15:42)
Jai ieškote didelio viduje tai nemanau, kad A klases MB tiktų, nes kiek teko vačiuot tai, jis kaip tik labai mažas, vizualiai ir viduje..

Ar tikrai apie ta pacia masina kalbame? Man tai jie primena Smart'us, isorej mazi, o viduj vietos daug... g.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2011 08 19, 19:07)
Sveiki, planuoju isigyti masinyte, galiu skirti iki 6000lt. Gal ka patartumet? Noreciau dyzeliuko, nedidelio. Dairiausi skelbimuose i Renault Megane, ka manote? Aciu  4u.gif

Nelipciau as i joki prancuza, itala, sveda arba brita.
O jeigu ir uz tokia suma tai ir i dyzelini japona (juolab , kad ner is ko rinktis).
Ir kad ir kaip nuobodu siulau tik vokieti - su bet kokiu vokieciu bus zymiai maziau vargo, pigesnis remontas ir t.t.
Cia mano nuomone is mano praktikos, kiti gali sakyt pasakot ka nori, bet mano nuomone nepasikeis. 4u.gif

Jeigu tinka benzinas, benzinas/dujos tai tada verta ir i japonus pasidairyti.
Atsakyti
Vokiecio gal ir pigesnis remontas, bet is patirties zinau, kad i ji kist reikia dazniau, todel ar tikrai visada iseina pigiau?
Aciu ir uz toki atsakyma.
Daugiau pinigu skirti negaliu. Gal veliau, kai pajamos padides. O kad jos didetu reikia skubiai masiniuko...
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2011 08 20, 17:06)
Vokiecio gal ir pigesnis remontas, bet is patirties zinau, kad i ji kist reikia dazniau, todel ar tikrai visada iseina pigiau?
Aciu ir uz toki atsakyma.
Daugiau pinigu skirti negaliu. Gal veliau, kai pajamos padides. O kad jos didetu reikia skubiai masiniuko...

Pirma karta girdziu kad i vokieti dazniau kist pinigu reikia negu i prancuza.
Galiu pasiulyti paziureti vokieciu TUV ataskaitas atitinkamu metu automobiliams.
Ir aplinkiniu pasiklausineti. Tiesa sakant nepazistu turbut nei vieno zmogaus su senesne prancuziska masina kuris ja butu patenkintas. Vienintelis smagus dalykas turbut tera vaziavimo komfortas.

Naujom prancuziskom patenkintu pazistu, bet turbut todel, kad jie ilgiau 3-4 metu su jom nevazineja. Is prancuzu vienintelis dar siek tiek demesio vertas galetu but pezo.
Atsakyti
Kaip kazkas minejo, priklauso nuo masinos bukles ir kitu niuansu. Daug islaidu reikalaujantis vokietis nera stebuklas, turiu toki kieme ir praso daug dazniau nei bendradarbes prancuzas.
Na bet kokiu atveju reiks vazinet ir ziuret konkrecias masinas. Aciu.
Atsakyti
Kiek reiks ar nereiks kisti i remontus-priklauso dar ir nuo to,kaip vazinesi ir kokiems tikslams bus naudojama masina ax.gif As i saviske sukisu labai daug,iskaitant ir per sezona ar du suvazinejamas padangas ax.gif
Atsakyti