Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkite išsirinkti automobilį 2

QUOTE(Robertastk @ 2011 09 21, 23:04)
Net guuglinau, kas per daiktas... smile.gif
As to ko nepazistu vengiu.
Tikrai nieko negaliu pasakyt, nezinau nei kokie mazgai nei kaip su detalem (bet isivaizduoju, kad "su detalem blogai"). smile.gif
Juk tikrai retas daiktas musu keliuose.

Bet siaip fainas ir vietos nemazai viduj 6 kedes, ir 4x4, ir ekonomiskas, man su vaikais butu pats tas. Kodel tokie Lietuvoj nepopuliarus g.gif
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2011 09 22, 10:56)
Bet siaip fainas ir vietos nemazai viduj 6 kedes, ir 4x4, ir ekonomiskas, man su vaikais butu pats tas. Kodel tokie Lietuvoj nepopuliarus  g.gif

Todel, kad kiek zinau cia buvo japonu ismislas skirtas is principo japonijai.
Kur reikia ala busiuko, bet normalus netelpdavo del siauru gatviu, mazai vietos ir pns. smile.gif

Beje pasiskaiciau daugiau. Tai is esmes suzuki swift atitinkamu metu.
Kaip supratau - pastoviai varomi galiniai ratai - nuspaudus mygtuka isijungia keturi.
Beje varikliai labai silpni ir siaip masina nebus maloni vairuot del auksto svorio centro ir to kad yra siaura ir auksta.
Atsakyti
Sveiki, jei jum kas idomu apie masina, klauskite, mano vyras uzsimineja jomis, tai galesim atsakyt, padet issirinkti ir pan 4u.gif as apie masinas irgi nk neiznojau kol nesutikau savo vyra, dabar jis mane visko mokina, o ir man idomu pasidare biggrin.gif Siuo metu pardavinejame Mazda Premacy, 2000r, 2,0l turbo dyzelis...talpus, ekonomiskas, seimos auto, trasoj ryja apie 5,5 , Lietuvoje neregistruotas, is Olandijos..jei del auto tai per AZ, veiksmas Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Angeliukas22 @ 2011 09 23, 09:18)
Sveiki, jei jum kas idomu apie masina, klauskite, mano vyras uzsimineja jomis, tai galesim atsakyt, padet issirinkti ir pan 4u.gif as apie masinas irgi nk neiznojau kol nesutikau savo vyra, dabar jis mane visko mokina, o ir man idomu pasidare biggrin.gif Siuo metu pardavinejame Mazda Premacy, 2000r, 2,0l turbo dyzelis...talpus, ekonomiskas, seimos auto, trasoj ryja apie 5,5 , Lietuvoje neregistruotas, is Olandijos..jei del auto tai per AZ, veiksmas Vilniuje 4u.gif

Arba kitaip - stipriai rudyjantis su baisiu varikliu japonas.smile.gif
Butu benzininis - patikimumas fantastiskas - praktiskai jokios elektronikos nera kam gest.
2l dyzelis mazdos iki 2005 metu - tikrai prastas dalykas.
O kitas dalykas rudys. Jau niekam nepaslaptis.
Atsakyti
QUOTE(Robertastk @ 2011 09 22, 19:44)
Todel, kad kiek zinau cia buvo japonu ismislas skirtas is principo japonijai.
Kur reikia ala busiuko, bet normalus netelpdavo del siauru gatviu, mazai vietos ir pns. smile.gif
Beje pasiskaiciau daugiau. Tai is esmes suzuki swift atitinkamu metu.
Kaip supratau - pastoviai varomi galiniai ratai - nuspaudus mygtuka isijungia keturi.
Beje varikliai labai silpni ir siaip masina nebus maloni vairuot del auksto svorio centro ir to kad yra siaura ir auksta.

Ka tada einam toliau smile.gif Toyota Previa ar Mazda MPV ? ir ta, ir ta buna keturiais varanciais , bet jau brangesnes g.gif. Man Previa labai patinka ir vairuoti smagu ir vietos viduj pilna, o Mazdos viduj neesu buvusi, bet is isores panasesne i dzipa, o jie man nelabai patinka unsure.gif priekis toks ilgas ir viduj supuoja kazkaip ( aisku gal nevisi ) ir sau labiau noreciau benzino-duju, kazkaip man dyzeliai smirdi ir primena traktorius blush2.gif ,o vyras sau nori dyzelio smile.gif Man reiktu tik kartais isvaziuoti i miesta su vaikais, o vyrui kasdien i darba g.gif
Galvoju gal sau pirkti Previa, gal nebeieskoti 4x4, nes to prasto kelio nedaug apie 500m ir siaip ar taip ji tvarkysim kazkiek, o jei slapia vis tiek kasdien juo nevazinesi, oi jau galva sukasi nuo tu pasirinkimu, o pinigu irgi nesinori labai daug isleisti unsure.gif g.gif smile.gif
Atsakyti
Sveiki, norėciau nusimananciu automobiliuose ir jų kainose patarimo 4u.gif
Ar imanoma iki 4000 lt. nupirkti Lietuvje nevazineta, benzinine, su automatine pavaru dėze, nelabai didelę ir kad kuro nevalgytų 14ltr. masinytę, pradedanciajai vairuotojai ax.gif
Norėciau, kazko panasaus i Reno Megane Coupe, ar Mazda 323 coupe ax.gif
Suprantu, kad suma labai labai maza automobilio pirkimui ir stebuklų nesitikiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo papliauška: 23 rugsėjo 2011 - 13:28
QUOTE(ada21lt @ 2011 09 23, 11:40)
Ka tada einam toliau smile.gif Toyota Previa ar Mazda MPV ? ir ta, ir ta buna keturiais varanciais , bet jau brangesnes  g.gif. Man Previa labai patinka ir vairuoti smagu ir vietos viduj pilna, o Mazdos viduj neesu buvusi, bet is isores panasesne i dzipa, o jie man nelabai patinka  unsure.gif priekis toks ilgas ir viduj supuoja kazkaip ( aisku gal nevisi ) ir sau labiau noreciau benzino-duju, kazkaip man dyzeliai smirdi ir primena traktorius  blush2.gif ,o vyras sau nori dyzelio  smile.gif Man reiktu tik kartais isvaziuoti i miesta su vaikais, o vyrui kasdien i darba  g.gif
Galvoju gal sau pirkti Previa, gal nebeieskoti 4x4, nes to prasto kelio nedaug apie 500m ir siaip ar taip ji tvarkysim kazkiek, o jei slapia vis tiek kasdien juo nevazinesi, oi jau galva sukasi nuo tu pasirinkimu, o pinigu irgi nesinori labai daug isleisti  unsure.gif  g.gif  smile.gif

Previa tikrai geras daiktas, ypac senosios, jei kalbet apie benzinines.
Kazkada dar teko turet toyota carina sena sena.
Tai ji vaziavo ir vaziavo ir vaziavo, kol kebulo beveik neliko , bet ir tai vaziavo. Tai pardavem uz 500litu isveze i ukraina. smile.gif

Cia bene protingiausias sprendimas turbut butu. O ir vietos oi kaip sociai.
Apie dujas tikrai galit pasiskaityt duju temoj, bet is praktikos sakau per 10,000km - atsiperka, o papildomu bedu nekelia. Juolab i tokia masina kaip previa galima isidet dideli baliona ir net pamirst, kada paskutini kart buvai kolonelej. smile.gif

MPV - irgi neprastas daiktas, bet rudyja dar greiciau. Is esmes cia remiasi i simpatijas/kaina ir rasta atitinkama masina pagal bukle.

Tik nuo mazdos dyzelio tai begciau. Tikrai nieko gero.

QUOTE(papliauška @ 2011 09 23, 13:27)
Sveiki, norėciau nusimananciu automobiliuose ir jų kainose patarimo  4u.gif
Ar imanoma iki 4000 lt. nupirkti Lietuvje nevazineta, benzinine, su automatine pavaru dėze, nelabai didelę ir kad kuro nevalgytų 14ltr. masinytę, pradedanciajai vairuotojai  ax.gif
Norėciau, kazko panasaus i Reno Megane Coupe, ar Mazda 323 coupe  ax.gif
Suprantu, kad suma labai labai maza automobilio pirkimui ir stebuklų nesitikiu  smile.gif

Rinkciaus is Civico, 323/323f, polo, corsos. smile.gif
Ir galetumet papasakot kuo lietuvoj nevazinetos geriau uz lietuvoj vazinetas?
Atsakyti
QUOTE(papliauška @ 2011 09 23, 14:27)
Sveiki, norėciau nusimananciu automobiliuose ir jų kainose patarimo  4u.gif
Ar imanoma iki 4000 lt. nupirkti Lietuvje nevazineta, benzinine, su automatine pavaru dėze, nelabai didelę ir kad kuro nevalgytų 14ltr. masinytę, pradedanciajai vairuotojai  ax.gif
Norėciau, kazko panasaus i Reno Megane Coupe, ar Mazda 323 coupe  ax.gif
Suprantu, kad suma labai labai maza automobilio pirkimui ir stebuklų nesitikiu  smile.gif

Praktiskai neimanoma-teoriskai gal.Nebent Opeli koki.
Atsakyti
tema atkuto biggrin.gif . tesiam toliau 4u.gif
renkuosi tarp BMW320d arba BMW530d.
suma apie 10t, metai - atitinkamai, 99-02.
Man svarbios sanaudos vaziuojant mazais atstumais mieste, manevringumas, galingumas, detaliu kainos (islaikymas) ir siek tiek komfortas smile.gif
Labiau linkstu prie 530, nes komplektacijos buna geresnes, auto didesnis, variklis galingesnis ir patikimesnis.
mano antra puse bando man ibrukti 320, nes lyg ir ekonomiskesnis, mazesnis, grazesnis ir bobiskesnis (atsiprasau uz issireiskima)
Zodziu, negaliu galutinai apsispresti doh.gif
p.s. masinos nereikia siandien arba ryt, turiu galimybe paieskoti, palaukti ir net uzsienyje pasidairyti... svarbiau apsispresti, kuris modelis patrauklesnis...
p.s.2. kalbam apie e46 ir e39.
Atsakyti
taip pat nepaminejau, kad auto gali buti dauztas arba kad ir su dezes defektu ...
Atsakyti
QUOTE(allyva @ 2011 09 23, 19:57)
tema atkuto  biggrin.gif . tesiam toliau  4u.gif
renkuosi tarp BMW320d arba BMW530d.
suma apie 10t, metai - atitinkamai, 99-02.
Man svarbios sanaudos vaziuojant mazais atstumais mieste, manevringumas, galingumas, detaliu kainos (islaikymas) ir siek tiek komfortas  smile.gif
Labiau linkstu prie 530, nes komplektacijos buna geresnes, auto didesnis, variklis galingesnis ir patikimesnis.
mano antra puse bando man ibrukti 320, nes lyg ir ekonomiskesnis, mazesnis, grazesnis ir bobiskesnis (atsiprasau uz issireiskima)
Zodziu, negaliu galutinai apsispresti  doh.gif
p.s. masinos nereikia siandien arba ryt, turiu galimybe paieskoti, palaukti ir net uzsienyje pasidairyti... svarbiau apsispresti, kuris modelis patrauklesnis...
p.s.2. kalbam apie e46 ir e39.

Turiu 39, ne dyzeli bet is esmes jau praktiskai viska zinau apie sita daikta. smile.gif
Turbut pelnytai laikomas vienu geriausiu kada nors pagamintu bmw.
Net nezinau ka papasakot, kuo skustis, nes neturiu kuo.
Na brangios kebulu dalys (orginalios), na kartais koks sudniekis (atsiprasau) islenda elektronikoj, bet dazniausiai tai net ne gedimas o kompas klaida meta nors tu ka. Per 1.5m su virs vazinejimo tik eksploataciniai aptarnavimai buvo - tepalai, kaladeles. smile.gif

del 46, sudetingas atvejis. labai sunku uz tokia suma rast galutinai nesudrozta.
Pries pora savaiciu teko kaip tik tokiais dometis, draugam padet renkantis - tai vargeli. Is visu variantu radom tik viena 2000m uz 19.000 litu - kuris tikrai tvarkingas buvo su normalia 240.000 tikra rida. smile.gif

Logiskai turetu buti aisku, kad 3l variklis zymiai daugiau pakelia ir daugiau nuvaziuoja kilometru be jokiu problemu. Kuro sanaudos mieste nepersidraskant -11-12litru. Be to 3l - buvo geriausias variklis atitinkamu metu gaves kruvas apdovanojimu.

Rast mazesne nei 300km rida lietuvoj praktiskai neimanoma.
O kaip parodo patikros - daznai prasuka ir po 700-800k. km sitie aparatai.

Jeigu negasdina: masinos dydis, kuro sanaudos tikrai tik i 39 sesciau, jusu vietoje. Del visu auksciau isvardintu dalyku , bei pastebimai didesnio komforto vaziuojant.
Atsakyti
QUOTE(Robertastk @ 2011 09 24, 02:22)

del 46, sudetingas atvejis. labai sunku uz tokia suma rast galutinai nesudrozta.
Pries pora savaiciu teko kaip tik tokiais dometis, draugam padet renkantis - tai vargeli. Is visu variantu radom tik viena 2000m uz 19.000 litu - kuris tikrai tvarkingas buvo su normalia 240.000 tikra rida. smile.gif

tai va, kas mane labiausiai stebina - uz 12 metu senumo masina - vos ne 20t doh.gif
o juk tai elementari kregzde su pigia salono apdaila, kur pagrindinis privalumas elektriniai langai... gal as kazko nezinau, kokiu ten stebuklu buna g.gif

o kaip del pvz 330d? kas pas juos per varikliai? g.gif sportuoti nesiruosiu, bet kas cia zino hihihi.gif
Atsakyti