QUOTE(ada21lt @ 2011 09 23, 11:40)
Ka tada einam toliau

Toyota Previa ar Mazda MPV ? ir ta, ir ta buna keturiais varanciais , bet jau brangesnes

. Man Previa labai patinka ir vairuoti smagu ir vietos viduj pilna, o Mazdos viduj neesu buvusi, bet is isores panasesne i dzipa, o jie man nelabai patinka

priekis toks ilgas ir viduj supuoja kazkaip ( aisku gal nevisi ) ir sau labiau noreciau benzino-duju, kazkaip man dyzeliai smirdi ir primena traktorius

,o vyras sau nori dyzelio

Man reiktu tik kartais isvaziuoti i miesta su vaikais, o vyrui kasdien i darba
Galvoju gal sau pirkti Previa, gal nebeieskoti 4x4, nes to prasto kelio nedaug apie 500m ir siaip ar taip ji tvarkysim kazkiek, o jei slapia vis tiek kasdien juo nevazinesi, oi jau galva sukasi nuo tu pasirinkimu, o pinigu irgi nesinori labai daug isleisti
Previa tikrai geras daiktas, ypac senosios, jei kalbet apie benzinines.
Kazkada dar teko turet toyota carina sena sena.
Tai ji vaziavo ir vaziavo ir vaziavo, kol kebulo beveik neliko , bet ir tai vaziavo. Tai pardavem uz 500litu isveze i ukraina.
Cia bene protingiausias sprendimas turbut butu. O ir vietos oi kaip sociai.
Apie dujas tikrai galit pasiskaityt duju temoj, bet is praktikos sakau per 10,000km - atsiperka, o papildomu bedu nekelia. Juolab i tokia masina kaip previa galima isidet dideli baliona ir net pamirst, kada paskutini kart buvai kolonelej.
MPV - irgi neprastas daiktas, bet rudyja dar greiciau. Is esmes cia remiasi i simpatijas/kaina ir rasta atitinkama masina pagal bukle.
Tik nuo mazdos dyzelio tai begciau. Tikrai nieko gero.
QUOTE(papliauška @ 2011 09 23, 13:27)
Sveiki, norėciau nusimananciu automobiliuose ir jų kainose patarimo
Ar imanoma iki 4000 lt. nupirkti Lietuvje nevazineta, benzinine, su automatine pavaru dėze, nelabai didelę ir kad kuro nevalgytų 14ltr. masinytę, pradedanciajai vairuotojai
Norėciau, kazko panasaus i Reno Megane Coupe, ar Mazda 323 coupe
Suprantu, kad suma labai labai maza automobilio pirkimui ir stebuklų nesitikiu
Rinkciaus is Civico, 323/323f, polo, corsos.

Ir galetumet papasakot kuo lietuvoj nevazinetos geriau uz lietuvoj vazinetas?