Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkite išsirinkti automobilį 2

QUOTE(aniri89 @ 2013 03 25, 09:21)
As dairausi Toyota corolla verso. Tai butu mano pirmoji masina (dar teises laikau). Kodel tokia is karto? Tai butu jaunos seimos masina. Kaip jum?
Man nekaip. Snukis lyg iš plytos gavęs, stora kažkokia, jei būtų vidutinio ūgio moteris, tai svertų apie 100 kg.
Atsakyti
Seimai visai neblogas pasirinkimas...ir nera skirtumo,kaip ji atrodo (na vkus i cvet tovariscei net rolleyes.gif ),svarbiausia,kad butu patogi,smagiai vaziuotu,na,vnz.,atliktu seimai reikalingas funkcijas... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 03 26, 19:13)
Man nekaip. Snukis lyg iš plytos gavęs, stora kažkokia, jei būtų vidutinio ūgio moteris, tai svertų apie 100 kg.

Idomu pamatyt kokia Jum simpatiska seimynine masina?
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2013 03 26, 21:08)
Seimai visai neblogas pasirinkimas...ir nera skirtumo,kaip ji atrodo (na vkus i cvet tovariscei net rolleyes.gif ),svarbiausia,kad butu patogi,smagiai vaziuotu,na,vnz.,atliktu seimai reikalingas funkcijas... smile.gif
Jis tebekainuoja nemenka krūvelę šlamančių, o gal čia kalbama apie iš vis naują mašiną. Tai kam pirkti negražią mašiną, jei už tuos pačius pinigus galima nusipirkti gražią, kad ir tos pačios klasės: pvz. Citroen C4 Piccaso, Renault Scenic antros arba trečios kartos ir kt. Sakysite grožio suvokimas skiriasi, tas tiesa. Bet daugelis automobilių tema rašančių žurnalistų, automobilių entuziastų sutaria, kad japoniškų automobilių dizainas - silpnoji jų vieta. Iš azijietiškų automobilių, dizainu europietiškiems ėmė prilygti tik KIA, po to kai perviliojo pas save buvusi Audi dizainerį Peter Schreyer. Šiam talentingam vokiečių dizaineriui KIA suteikė dizaino padalinio vadovo pareigas, o VW koncernas griaužiasi nagus ir gailis paleidę auksinius kiaušinius dedančią vištą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 26 kovo 2013 - 22:09
QUOTE(denaxa @ 2013 03 26, 22:08)
atliktu seimai reikalingas funkcijas... smile.gif

o kiekviena seima turi skirtingus poreikius.
mes zvalgemes i ta tojota. bet nzn. nesuzavejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 03 26, 23:00)
Jis tebekainuoja nemenka krūvelę šlamančių, o gal čia kalbama apie iš vis naują mašiną. Tai kam pirkti negražią mašiną, jei už tuos pačius pinigus galima nusipirkti gražią, kad ir tos pačios klasės: pvz. Citroen C4 Piccaso, Renault Scenic antros arba trečios kartos ir kt. Sakysite grožio suvokimas skiriasi, tas tiesa. Bet daugelis automobilių tema rašančių žurnalistų, automobilių entuziastų sutaria, kad japoniškų automobilių dizainas - silpnoji jų vieta. Iš azijietiškų automobilių, dizainu europietiškiems ėmė prilygti tik KIA, po to kai perviliojo pas save buvusi Audi dizainerį Peter Schreyer. Šiam talentingam vokiečių dizaineriui KIA suteikė dizaino padalinio vadovo pareigas, o VW koncernas griaužiasi nagus ir gailis paleidę auksinius kiaušinius dedančią vištą.

Klausdama del to automobilio turejau omeny ne dizaina jo, o praktiskuna, technines savybes, galbut kas turi, labai nusimano ir galetu pakomentuoti. Nezinau ar cia daug slamanciu ar ne, bet 20 TLTL seimos automobiliui manau nera kosmosas.
Atsakyti
QUOTE(aniri89 @ 2013 03 27, 11:23)
Klausdama del to automobilio turejau omeny ne dizaina jo, o praktiskuna, technines savybes, galbut kas turi, labai nusimano ir galetu pakomentuoti. Nezinau ar cia daug slamanciu ar ne, bet 20 TLTL seimos automobiliui manau nera kosmosas.
Čia kaip kam smile.gif . Jei tik dabar laikote teises, tai gal ir pigesnis automobilis labiau tiktų. Visokių stuktelėjimų gali pasitaikyti didesnių ar mažesnių kol patirtis atsiras (ko nuoširdžiai nelinkiu). Jei jums patinka Toyta, pirkite Toyta. smile.gif Per savo ilgą domėjimąsi automobiliais (nuo to net galva pražilo jau tongue.gif ) padariau išvadą, kad visos mašinų markės yra geros ir visos jos genda. Nors ir ne apie dizainą pakalbėti norite, bet būtų geriausiai jei būtent patinkamas dizainas lemtų Jūsų pasirinkimą. Tada būtų aišku ko norite. smile.gif Toytų kainos šiek tiek didesnės, nei kitų tos pačios klasės, tad už tą pačią sumą ji bus senesnė nei Opel, Ford, Renault ar Citroen. Minusas tas, kad visi japoniški automobilių kėbulai blogai apsaugoti nuo korozijos, ypač Mazda ir Nissan. Toytos kiek atsparesnės korozijai, bet tikrai neprilygsta BMW, Citroen, ar Peugeot. Nėra kažkokių labai praktiškų automobilių. Yra įvairovė, skirtingi skoniai ir pasirinkimai. tad vienas patarėjas jums gali sakyti, kad Opel praktiškiausi, kitas Opel malti į miltus ir girti Audi, trečias sakyti, kad geriausiai Toyta. Visi šie gamintojau per metus pagamina po kelis šimtus tūkstančių mašinų ir visos jos nuperkamos, vadinasi - visos jos yra geros. smile.gif
Atsakyti
pagal nika Desimtukas turetu buti vyras, pagal tai ka raso apie auto, tai grynu gryniausia moteris. siaip nieko neturiu pries, kiekvienas turi savo nuomone ir auto renkasi pagal tokius kriterijus kurie jam patinka. pvz Desimtukui patinka dizainas. o man jis vienoj is paskutiniu vietu yra. mano galva, auto paskirtis yra ne ta, kad grozetis ja, o kad vazinetis su ja. todel vertinant patikimuma aptariamas toyota corolla verso bus visa galva auksciau uz Desimtuko paminetus prancuzus. zinoma, perkant deveta auto irgi yra savotiska loterija, reikia pasistengti nusipirkti nenudrozta egzemplioriu. tam kuri klause apie toyota, tai rekomenduociau. kaip alternatyva matyt galetu buti opel zafira ar vw touran, bet jokiu budu ne prancuzai, nors jie ir graziai atrodo:)
Atsakyti
QUOTE(Anyce @ 2013 03 27, 15:23)
pagal nika Desimtukas turetu buti vyras, pagal tai ka raso apie auto, tai grynu gryniausia moteris. siaip nieko neturiu pries, kiekvienas turi savo nuomone ir auto renkasi pagal tokius kriterijus kurie jam patinka. pvz Desimtukui patinka dizainas. o man jis vienoj is paskutiniu vietu yra. mano galva, auto paskirtis yra ne ta, kad grozetis ja, o kad vazinetis su ja. todel vertinant patikimuma aptariamas toyota corolla verso bus visa galva auksciau uz Desimtuko paminetus prancuzus. zinoma, perkant deveta auto irgi yra savotiska loterija, reikia pasistengti nusipirkti nenudrozta egzemplioriu. tam kuri klause apie toyota, tai rekomenduociau. kaip alternatyva matyt galetu buti opel zafira ar vw touran, bet jokiu budu ne prancuzai, nors jie ir graziai atrodo:)
Jūs turite prancūzišką automobilį? Manau, kad ne. smile.gif O aš turiu ir labai sėkmingai juo važinėju jau šešti metai. Turėjau ir Opel, irgi labai sėkmingai važinėjau juo vienuoliką metų. Peugeot nuo mano turėto Opel skiriasi tik tuo, kad jo kėbulas beveik iš vis nerūdija, opelis rūdijo tiesiog akyse. Važiuoklė tiek pas Opelį tiek pas Peugeot labai patvati, su viskuo kitu probelmų mažai tiek pas tą, tiek pas tą. O pats blogiausias mano kada nors naudotas automobilis buvo VW Passat, nežinau kaip dar mašina gali būti blogesnė. Passatui byrėjo viskas iš eilės. Bet tai dar nereiškia, kad VW visi blogi.
Gal jums bus naujiena, kad Peugeot 206, o po jo ir Peugeot 207 net kelis metus buvo perkamiausi automobiliai Europoje. Anaip tol jie niekad nebuvo pigiausi. Tai kaip čia nutiko, kad praktiškieji europiečiai iki šiol nesuprato, kad prancūziški automobiliai visa galva žemiau nei Toyta? Kas gi pirktų prancūziškas mašinas jeigu visi žinotų, kad jos blogos? Priešingai PSA koncernas nepatiria jokių krizių, nes europoje Peugeot ir Citroen mėgstami. Mitai - visa tai. Dar kartą sakau, visos mašinos geros, o pirkti reikia tą kuri patinka. smile.gif Sėkmės renkantis!
O apie vyrišką ir moterišką požiūrį Jūs visai prašovėt. Jum mašina turi būti praktiška, tai manau Jūs tikrai nepirktumėte papildomai lietų ratlankių kurie kainuoja daug, bet jų važiuojant net nesimato, o su žemo profilio padangomis mašina važiuoja tik blogiau, bet tai auka grožiui. Vyrams ir kelių tūkstančių mašinos vaizdui pagerinti ne gaila. smile.gif Sako, vyrai nuo berniukų skiriasi tuo, kad jų mašinytės didesnės ir brangesnės. Jums mašina - praktinis daiktas, mums - žaislas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 27 kovo 2013 - 17:11
QUOTE(aniri89 @ 2013 03 25, 09:21)
As dairausi Toyota corolla verso. Tai butu mano pirmoji masina (dar teises laikau). Kodel tokia is karto? Tai butu jaunos seimos masina. Kaip jum?

tokios klasės Toyotų labai, labai prasta garso izoliacija. Aišku, galima guostis, kad čia tik pradžia ir vėliau geresnę įsigysit, bet kelis metus turėti visus kelio garsus salone - nea schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Anyce @ 2013 03 27, 15:23)
pvz Desimtukui patinka dizainas. o man jis vienoj is paskutiniu vietu yra. mano galva, auto paskirtis yra ne ta, kad grozetis ja, o kad vazinetis su ja.

čia pritariu Dešimtukui, dizainas - vienas iš pagrindinių kriterijų. Batus perku, kurie patinka, drabužius - taip pat. Tai kodėl turėčiau bet kaip atrodančią mašiną vairuoti. Taigi biggrin.gif
Atsakyti
Desimtuk, neturejau as prancuzisku auto ir artimiausiu metu nesiruosiu tureti, kol japonai gamina patvaresnes auto:) (del sito mes galim gincytis kiek norim, bet tokie yra faktai, ne mano isgalvoti). o kad prancuzus europa perka, tai nereikia pamirsti, kad europoje yra prancuzija, is kur ir atkeliauja pas mus didesne dauguma devetu prancuzisku auto:) galima sakyti, va rusai irgi perka rusiskas masinas pvz. zigulius penktukus ar sestukus, kuriuos visai tik nesenai nueme is gamybos, bet tai tikrai ne rodiklis auto kokybei. nenoriu cia plestis daugiau. zmogus klause del konkretaus modelio, tai realiai is jo tiesioginiu konkurentu vargu bau ar kuris yra pranasesnis patikimumo atzvilgiu... visa kita - skonio reikalas.
Atsakyti
Anyce, palyginimas su rusiškai penketukais niekam tikęs. Rusai perkantys penketukus nieko geresnio neįperka, o penketuko kaina eurais juokinga. Toyta Auris, Mazda 3, Renault Megane ir Peugeot 308 priklauso tam pačiam kainų segmentui, kaina skiraisi tik priklausomai nuo komplektacijos. Norint belgui ar olandui nusipirkti Toyta ar Citroeną, nereikia nei į Prancuziją, nei į Japoniją važiuoti, jis perka tai kas labiau patinka.
Baikit vadovautis lietuviškais setreotipais ir įrodinėti man, kad mano mašina yra bloga, o jūsų gera. Nežinau kokia yra jūsų, bet labai gerai žinau, kad mano mašina nėra bloga. Su jau greit šimtą tukst. būsiu pramynęs. Dargi priklausau Peugeot klubui kuriame yra apie 15 000 šios markės entuziastų vien Lietuvoje. Tiek visi japoniškų markių klubai kartu sudėjus gerbėjų neturi . Jums - tai turbūt tamsuoliai, kurie nežino iki šiol kokios geros japoniškos mašinos, man tai bendraminčiai, kurie vertina prancūziškas mašinas ir perka jau po trečia, ar ketvirtą. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 27 kovo 2013 - 18:40