Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkite išsirinkti automobilį 2

QUOTE(flight @ 2014 01 14, 10:21)
Rinktis pagal išvaizdą? Jau teko kartą pirkti mašiną, kuri patiko, nes "gražiai atrodo" -  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Na, ir kokia tai buvo mašina? smile.gif Ne konkrečią mašiną siūlau rinktis pagal išvaizdą, o markę ir modelį. smile.gif
Atsakyti
sveikos, planuoju rinktis masiniuka, norisi, kad butu gan paprasta prieziura, kiek zinau, Skoda Oktavia visi labai giria. dar apie Passata mastau ir Jetta. dairysciausi nuo 2010m kazkur. ka manot?
norisi, kad nebutu brangus remontas, nes nei as, nei vyras, nesame specai sioje srityje, tad kol nepradeda kazkas akivaizdziai darytis, vaziuojame, arba kol visai nesustoja biggrin.gif
gal zinot kuris modelis butu maziau inoringas?
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 14, 20:36)
Na, ir kokia tai buvo mašina? smile.gif Ne konkrečią mašiną siūlau rinktis pagal išvaizdą, o markę ir modelį.  smile.gif

Saab 95 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 01 14, 20:38)
Man pasirinkimas buvo nesunkus, nes žinojau ko norių ir ieškojau tik tos markės ir modelio. Perskaityti šimtai skelbimų, gyvai apžiūrėtos devynios tokios mašinos ir po pusės metų paieškos įsigijau tai ko norėjau. Septinti metai važinėju ir vis dar patenkintas, išlipu, pažiūriu... gražu. smile.gif
Atsakyti
Ieškočiau pirmos nedidelės, miesto mašinytės - kokie pasiūlymai? 4u.gif
Gal Toyota Yaris modelius galėtumėte pakomentuoti?

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2013 05 28, 21:18)
o iš likusių imčiau Yarį - turiu Yariuką septinti metai, jokių bėdų, gražios formos  rolleyes.gif

Kokį yariuką turite?
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 01 14, 17:23)
Randu tik su benzinu, o domina dyzelis..

Mazda 5 dyzelis

Is naujesne
Atsakyti
Moonte, dėkui - tiik ieškom automato, aš mechaninės nenoriu wink.gif Perfiltravom duagybę variantų, pažirūėjom gyvai dvi mašinas, šiandien dar užsukom į Renault saloną, simpatiška ta Grand Scenic, bet..vistik linsktam prie Ford S-max, ji talpiausia , patogiausia (nors ir brangiausia ir neekonomiškiausia doh.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2014 01 15, 17:27)
Ieškočiau  pirmos nedidelės, miesto mašinytės - kokie pasiūlymai? 4u.gif

Atsakyti
Sveiki,

gal yra čia žinančių modelį, kurio ieškau..

Man prie širdies mažos mašinos, dabar turėjau toyota corola, dvidurę 1997. tikrai mažytė, bet viską matau, visur telpu. tas man labai tiko. bet dabar šeimoje trys vaikai, reikia tokios, kad bent vežimas į bagažinę tilptų. vežimas ilgesnis nei paprastas, nes dvynukų. gal yra tokių ne universalų ir ne autobusų, kurios būtų pakankamai talpios? man siūlo toyota corola verso, bet gi didoka...

biudžetas 10 000 - 16 000 norėčiau tilpt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nenusivylusi: 19 sausio 2014 - 15:03
QUOTE(flight @ 2014 01 15, 21:44)
Moonte, dėkui - tiik ieškom automato, aš mechaninės nenoriu  wink.gif Perfiltravom duagybę variantų, pažirūėjom gyvai dvi mašinas, šiandien dar užsukom į Renault saloną, simpatiška ta Grand Scenic, bet..vistik linsktam prie Ford S-max, ji talpiausia , patogiausia (nors ir brangiausia ir neekonomiškiausia doh.gif ).

geras pasirinkimas ...tokia vazineju ,ir ner ka lygint su citrajonais ir pizonais smile.gif turejau visokiais motorais masinas , bet niekada jau nesirinkciau dyzelio,gerai kol gerai ..benzinas -dujos geriausias varijantas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trintuks: 20 sausio 2014 - 15:46
Victorious, apie maždaug kelių metų mašiną galvojate? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 22 sausio 2014 - 14:24
QUOTE(Victorious @ 2014 01 17, 17:34)

as issirinkau Toyto Aygo. Pati vadinu dviraciu tik ant galvos nelis biggrin.gif mano biudzetas buvo gana ribotas, norejau tilpti i 10 000. Pasiseke kad turejau giminiu kurie veza is DE tai 2007 metu masiniuka, siek tiek pazestu kebulu man parveza uz 1600 euru. Planuoju su padangom, kebulo tvarkymu, signalizacija tilpt i 2000 euru. smile.gif yaris gerai bet brangesnis o sita ir ekonomiskesne. 5l mieste, 4 trasoj smile.gif
Atsakyti