Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvūnų auginimo ir laikymo Klaipėdoje taisyklės

QUOTE(žostautė @ 2011 01 02, 12:09)
Manau pirma kreiptis į LKD ir paprašyti parengtos taisyklių redakcijos su argumentais, tos, kuri buvo pateikta ir "praėjo" Vilniuje. Tada kreiptis į savivaldybės skyrių, kuris tas taisykles rengia

Bet cia kaip ir visur veikia "zmogiskasis faktorius" - jei ten dirba tokie sunu nemyletojai, kaip siandien nauja tema uzvedusi moteris, taip speju gali s...a i zme trint, nieko neis "pramust" doh.gif ..? Belieka pavydeti vilnieciams verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2011 01 02, 12:56)
Bet cia kaip ir visur veikia "zmogiskasis faktorius" - jei ten dirba tokie sunu nemyletojai, kaip siandien nauja tema uzvedusi moteris, taip speju gali s...a i zme trint, nieko neis "pramust"  doh.gif ..? Belieka pavydeti vilnieciams  verysad.gif

Na aš čia tik spėju, bet dėdėms su pilkais kostiumais reikia pateikti viską laaaabai tvarkingai ir argumentuotai, pageidautina, kad pasiūlymai būtų suformuluoti profesionalaus teisininko... Įdomu kaip ten Klaipėdoje tie pasiūlymai buvo suformuluoti ir kaip pateikti, grase, gal galėtumėt įdėti tuos pasiūlymus, būtų labai įdomu.
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2011 01 02, 11:09)
Manau pirma kreiptis į LKD ir paprašyti parengtos taisyklių redakcijos su argumentais, tos, kuri buvo pateikta ir "praėjo" Vilniuje. Tada kreiptis į savivaldybės skyrių, kuris tas taisykles rengia - blogai, kad jau priimtos naujos, reikėtų į svarstymą su tokiais pasiūlymais eit, na bet jei nei klubas, nei gyvūnų globos organizacijos nebuvo kviestos ar informuotos apie tokį svarstymą... Manau turėtų būti lengviau, nei buvo Vilniuje, sakysit, va ten veikia, ir pas mus veiktų. Klausimas, kaip su dresuotojais, bet čia irgi LKD pasakys, kaip ten ką įmanoma sutarti  mirksiukas.gif

Ar pavieniam asmeniui/-ims tai įmanoma? Kaip viskas Vilniuje vyko? Kaip "prieiti" iki to socializacijos testo g.gif
Atsakyti
Sveiki, tema paseno, tačiau norėčiau padiskutuoti.
Taisyklės namie auginamiems gyvūnams yra, šeimininkai privalo jų laikytis, kitaip gręsia bausmės.

Tačiau kas yra kalbama apie benamius, beglobius gyvūnus????
Jau teko girdėti, kad žmogus, neapsikentęs naktinių kačių giedojimo, pašovė katinuką. Jį nubaudė. Tačiau tų katinų tikrai tiek priviso, kad nėra nei kur kojos pastatyti. Gyvenam daugiabutyje, gretimoje laiptinėje (aišku lauke) katė atsivedė kačiukų. Jie paaugo, pakankamai meilūs ir nieko nuostabaus, kad vaikai nori juos paliesti, paglostyti. Tačiau tos gerosios tetulė, didinančios benamių kačių populiaciją baigia išprotėti, puola vaikus, vaikai jau nebeturi teisės net pro tą pusę praeiti. Prieš mėnesį atbėgo pas mane skųstis, atseit mano vaikas nori PAVOGTI!!!! katinėlį doh.gif . Kokia gali būti vagystė niekieno daikto/gyvūno.Mes labai mylim gyvūnus, turime šunį ir 2 žiurkėnus ir to katinėlio niekas nenorėjo paimti. Šiandien vėl skambutis į duris, vaikas atidaro, bobutė įpuolė į butą ir pradėjo šaukti "atiduok katiną". Teko įsiterpti man ir gan gerokai apsižodžiavome. Aš jai pasakiau nori prižiūrėti, tai neškis namo ir augink juos ten.
O tokių bobulyčių yra vos ne kiekviename name, pernai mano mergaitę net sumušė, nes ji ėjo pro šalį, o ten tipo "katinų zona".
Mylėkim gyvūnus, nu bet atsiprašau, jei vaikai kiemuose jau vietos net praeiti neturės, tai reikia kažką daryti.
Įdomi jūsų nuomonė. Pasisakykite
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelijabalta1: 02 rugpjūčio 2011 - 19:07
...klausimas su ansnukiu privaloma viešuose vietose... tai ir daugiabučių kiemuose? ir kaip suprast pagal šuns eksterjerą?
vidutinio dydžio šuniui irgi reikia?
QUOTE(lelijabalta1 @ 2011 08 02, 20:02)
O tokių bobulyčių yra vos ne kiekviename name, pernai mano mergaitę net sumušė, nes ji ėjo pro šalį, o ten tipo "katinų zona".
Mylėkim gyvūnus, nu bet atsiprašau, jei vaikai kiemuose jau vietos net praeiti neturės, tai reikia kažką daryti.
Įdomi jūsų nuomonė. Pasisakykite

Pas mus ne viena tokia bobulytė. Kitos lyg ir ne visai su protu susipykusios, ale... šeria katinus prie pat tako, aišku net ir su visai trumpu pavadžiu vedamas šuo "prisismaguriauja", paskui šaukia kodėl leidžia šunims ėst (nu ne visi gi taip išdresiruoti, kad eitu ir nereaguotų į ėdalą). Čia dar puse velnio... bet kai ima pro langus mėtyt neva katėms sušvinkusias žuvis, vištos kaulus ir dar mažiau tinkamus ėsti dalykus, darosi kraupu... Be to katinai po langais "prikvepina", o į rūsius nebeįmanoma įeiti kiek blusų doh.gif . Aš esu prieš visišką laukinių kačių išgyvendinimą, visgi jos turėtų būti sanitarės. Bet ką daryti?

Atsakyti