Sveiki, tema paseno, tačiau norėčiau padiskutuoti.
Taisyklės namie auginamiems gyvūnams yra, šeimininkai privalo jų laikytis, kitaip gręsia bausmės.
Tačiau kas yra kalbama apie benamius, beglobius gyvūnus????
Jau teko girdėti, kad žmogus, neapsikentęs naktinių kačių giedojimo, pašovė katinuką. Jį nubaudė. Tačiau tų katinų tikrai tiek priviso, kad nėra nei kur kojos pastatyti. Gyvenam daugiabutyje, gretimoje laiptinėje (aišku lauke) katė atsivedė kačiukų. Jie paaugo, pakankamai meilūs ir nieko nuostabaus, kad vaikai nori juos paliesti, paglostyti. Tačiau tos gerosios tetulė, didinančios benamių kačių populiaciją baigia išprotėti, puola vaikus, vaikai jau nebeturi teisės net pro tą pusę praeiti. Prieš mėnesį atbėgo pas mane skųstis, atseit mano vaikas nori PAVOGTI!!!! katinėlį

. Kokia gali būti vagystė niekieno daikto/gyvūno.Mes labai mylim gyvūnus, turime šunį ir 2 žiurkėnus ir to katinėlio niekas nenorėjo paimti. Šiandien vėl skambutis į duris, vaikas atidaro, bobutė įpuolė į butą ir pradėjo šaukti "atiduok katiną". Teko įsiterpti man ir gan gerokai apsižodžiavome. Aš jai pasakiau nori prižiūrėti, tai neškis namo ir augink juos ten.
O tokių bobulyčių yra vos ne kiekviename name, pernai mano mergaitę net sumušė, nes ji ėjo pro šalį, o ten tipo "katinų zona".
Mylėkim gyvūnus, nu bet atsiprašau, jei vaikai kiemuose jau vietos net praeiti neturės, tai reikia kažką daryti.
Įdomi jūsų nuomonė. Pasisakykite