Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 3

QUOTE(aciai @ 2011 01 03, 12:11)
tai ju visur reikia, kasininkiu tu. Skambinau i maxima personalo skiriu, pasake bet kokiom pareigom ima tik su patirtim. Praejo tie laikai kai vilniuj galima buvo i bet kokia parde isidarbint be patirties, ir kasininke, ir pardaveja-konsultante.
Papildyta:

Labutis  4u.gif  Tu cia dar tik atsikelei ar jau is mokyklos grizai?
Bet paziurejau pro langa, musu gimnazija nedirba, atostogos turbut dar  g.gif

tik atsikeliau atostogos... geriau i mokykla noreciau
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 01 03, 12:18)
Aciai, o tu neskambink, nuvaryk su cw i pilaites maxima. Neuzmirsk pamineti,kad teko susidurti su kasos aparatu, padejai kokiam dedei,kai buwai studente.
Einu praustis,vaikas leido.
Drauge tur veliau ateit

tai man ir vaziuot nereikia, musu rajone kazkuri parde iesko kasininkes, maciau skelbima. bet man netinka 12val per para dirbt, visu pirma ner kam vaiko tiek ziuret, o antra del stuburo ir neleis tiek darbe sedet/stovet, ir negaleciau. As cia su jumis va paplepu valanda, ir nugara pradeda skaudet sad.gif Nesakysiu gi ten, palaukit, einu puse valandos pabraidysiu po sale lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzenete @ 2011 01 03, 12:30)
Aš labai tikiuosi, kad greitai viskas keisis, ir nereikės patiems žemintis, o jau mūsų ieškos.

Aš niekad neperku teleloto, nesiseka loterijose man. tai kalėdų proga paėmiau kelis bėlėtus sakau tėčiui bus, ale paskui 2 iš jų palikau vyrui dovanų  biggrin.gif Ir abiejuose kažkas buvo. Reikia kitiems pirkti, bet ne sau smile.gif

as irgi neperku, kai nesiseka tai ir pinigu neleidziu, gaila, ir taip ju truksta. bet cia galvojau, o gal... Sventes, pasisekt turi gi kazkada. Bet bet bet...
Papildyta:
QUOTE(leracka @ 2011 01 03, 12:32)
tik atsikeliau atostogos... geriau i mokykla noreciau

kaip nuotaikos?
Atsakyti
Siandien bandau daryti iskrovos diena, nu taip apsileidau,sakes lotuliukas.gif doh.gif

Bet uz tai valgyti noriu kaip vilkas......
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 01 03, 12:34)
tai man ir vaziuot nereikia, musu rajone kazkuri parde iesko kasininkes, maciau skelbima. bet man netinka 12val per para dirbt, visu pirma ner kam vaiko tiek ziuret, o antra del stuburo ir neleis tiek darbe sedet/stovet, ir negaleciau. As cia su jumis va paplepu valanda, ir nugara pradeda skaudet sad.gif Nesakysiu gi ten, palaukit, einu puse valandos pabraidysiu po sale  lotuliukas.gif
Papildyta:

as irgi neperku, kai nesiseka tai ir pinigu neleidziu, gaila, ir taip ju truksta. bet cia galvojau, o gal... Sventes, pasisekt turi gi kazkada. Bet bet bet...
Papildyta:

kaip nuotaikos?

jei tiesa sakant sudi.... verysad.gif
netruriu net kaip isireiksti
Atsakyti
QUOTE(Mergaite12 @ 2011 01 03, 11:36)
Siandien bandau daryti iskrovos diena, nu taip apsileidau,sakes lotuliukas.gif  doh.gif

o man tokie dalykai nepadeda.. as turiu po biski mazinti.. tada reguliariai valgyt kelis kartus per diena.. tik taip krenta svoris, o iskrovos diena mane padaro pikta, nelaiminga biggrin.gif

Aciai, suprantu tavo sveikatos problemas, bet man jau kartais pasirodo, kad tu daugiau ieskai pateisinamu priezasciu, nei darai kazka nono.gif labai atsiprasau, jei neteisingai supratau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaite12 @ 2011 01 03, 12:36)
Siandien bandau daryti iskrovos diena, nu taip apsileidau,sakes lotuliukas.gif  doh.gif

Sakiau ir as leisiu savo organizmui pailseti po sventinio stalo,bet kur tau, kai jau nuo pacio ryto zarna zarna ryja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 03, 11:39)
o man tokie dalykai nepadeda.. as turiu po biski mazinti.. tada reguliariai valgyt kelis kartus per diena.. tik taip krenta svoris, o iskrovos diena mane padaro pikta, nelaiminga biggrin.gif

As jau nuo vakar mintyse pasisakiau,kad laikysiuosi siandien, ir ryte buvau jau pikta ir nelaiminga, o dar pms:)))))Vien zodziu puokste visa.Bet jeigu issilaikysiu siandien, bus super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 03, 12:39)
Aciai, suprantu tavo sveikatos problemas, bet man jau kartais pasirodo, kad tu daugiau ieskai pateisinamu priezasciu, nei darai kazka nono.gif labai atsiprasau, jei neteisingai supratau 4u.gif

gaila, kad susidare toks ispudis, bet dirbti 12val tikrai negaliu per para negaliu. Bet niekam gyvenime neirodinejau savo tiesos, ir visiem palieku ju nuomone 4u.gif
Buvo laikai, kai bandziau visiem kazka irodyt, bet is to nieko gero neisejo. Tad...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aciai: 03 sausio 2011 - 11:46
QUOTE(aciai @ 2011 01 03, 11:45)
gaila, kad susidare toks ispudis, bet dirbti 12val tikrai negaliu per para negaliu. Bet  niekam gyvenime neirodinejau savo tiesos, ir visiem palieku ju nuomone  4u.gif
Buvo laikai, kai bandziau visiem kazka irodyt, bet is to nieko gero neisejo. Tad...

na sakau, gal ir as klaidingai susidariau 4u.gif

beje, man idomu, o kokia tavo specialybe, as tai savo pasakiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Draugiška: 03 sausio 2011 - 11:50
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 03, 12:48)
na sakau, gal ir as klaidingai susidariau 4u.gif

beje, man idomu, o kokia tavo specialybe, as tai savo pasakiau smile.gif

as jau rasiau ne karta, bet... turiu vadybos ir verslo administarvimo bakalaura. Bet neziuriu, kad diplome parasytu, siunciu ir i pardavejas, kad tik isisdarbint.
Papildyta:
leracka ko tyli?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aciai: 03 sausio 2011 - 11:54
siandiena as stebetoja, ziauriai ner nuotaikos....
Atsakyti
QUOTE(leracka @ 2011 01 03, 12:56)
siandiena as stebetoja, ziauriai ner nuotaikos....

tai papasakok ka nors, gal palengves 4u.gif
Atsakyti