Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 3

vyk lauk ta depresija box.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 03, 15:21)
man jau reiktu kokio prasviesejimo.. lovoj tebeguliu, islipu, kavos issiverdu, nu dar biski virtuve apsitvarkiau, skalbinius uzstaciau ir vel i lova. maniau megausiuosi ir ilsesiuosi, o kaskokia depresija bestija puola prie manes.. unsure.gif

Pamegink nosi i lauka iskisti, tikrai labai liuks oras ir mintys prasvieseja ir nuotaika pasitaiso. Tureciau dabar koki plasmasini "pasikniuka" tai su mielu noru kur nors nuo kalniuko dar paciuozciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 03, 15:21)
maniau megausiuosi ir ilsesiuosi, o kaskokia depresija bestija puola prie manes.. unsure.gif

negalima lovoj tiek gulet 4u.gif Bent jau as negaliu, pripratau gal, atsikeliu, susitvarkau greitai, pagaminu valgyt, tik tada prie kompo (na tiesa ijungiu iskart atsikelus porai minuciu blush2.gif ) ir visi kiti darbai. O siaip lovoj gulet negaliu. ir savaitgalaiis vras: pagulek, kur leki? Na negaliu be veiklos as, pastoviai kazka turiu daryt. va ir dabar, viena akim vaika ziuriu, kita cia skaitau, viena ausim telika klausausi, kita - ka ten vaikas sneka, krikziazodzius sprendziu, ir darbao skelbimus paziuriu.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kruvinoji_meri @ 2011 01 03, 14:25)
vyk lauk ta depresija  box.gif

bandau smile.gif pasibanguoja cia man taip..
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 01 03, 15:26)
negalima lovoj tiek gulet  4u.gif  Bent jau as negaliu, pripratau gal, atsikeliu, susitvarkau greitai, pagaminu valgyt, tik tada prie kompo (na tiesa ijungiu iskart atsikelus porai minuciu  blush2.gif  ) ir visi kiti darbai. O siaip lovoj gulet negaliu. ir savaitgalaiis vras: pagulek, kur leki? Na negaliu be veiklos as, pastoviai kazka turiu daryt. va ir dabar, viena akim vaika ziuriu, kita cia skaitau, viena ausim telika klausausi, kita - ka ten vaikas sneka, krikziazodzius sprendziu, ir darbao skelbimus paziuriu....  ax.gif

Cia kaip mano vyras pasakytu "tik moterys gali simta darbu vienu metu daryti" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 01 03, 14:26)
negalima lovoj tiek gulet  4u.gif  Bent jau as negaliu, pripratau gal, atsikeliu, susitvarkau greitai, pagaminu valgyt, tik tada prie kompo (na tiesa ijungiu iskart atsikelus porai minuciu  blush2.gif  ) ir visi kiti darbai. O siaip lovoj gulet negaliu. ir savaitgalaiis vras: pagulek, kur leki? Na negaliu be veiklos as, pastoviai kazka turiu daryt. va ir dabar, viena akim vaika ziuriu, kita cia skaitau, viena ausim telika klausausi, kita - ka ten vaikas sneka, krikziazodzius sprendziu, ir darbao skelbimus paziuriu....  ax.gif

tai man gerai, kad kompa i lova atsitempiu, tada ir sunkau dar islipti tongue.gif ir tu neliptum, garantuoju, kai taip pripranti, tada sunku buna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Smakis @ 2011 01 03, 15:28)
Cia kaip mano vyras pasakytu "tik moterys gali simta darbu vienu metu daryti"  lotuliukas.gif

tai as vyrui kartais sakau, tu taip pabandyk. Jis: nemoku, tu viena tokia pas mus viska darai vienu metu, o as jeigu valgau, vadinasi valgau ir negirdziu ka man sakai. Jeigu Sneku su tavim, vadinasi negaliu valgyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smakis @ 2011 01 03, 14:26)
Pamegink nosi i lauka iskisti, tikrai labai liuks oras ir mintys prasvieseja ir nuotaika pasitaiso. Tureciau dabar koki plasmasini "pasikniuka" tai su mielu noru kur nors nuo kalniuko dar paciuozciau  lotuliukas.gif

reiks jau listi i kokia parduotuve, bent duonos nusipirkti ax.gif
o to pasikniuko ir as noreciau, visi su seima kur paciuozinet, gal savaitgali bus neblogi orai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 03, 15:28)
tai man gerai, kad kompa i lova atsitempiu, tada ir sunkau dar islipti tongue.gif ir tu neliptum, garantuoju, kai taip pripranti, tada sunku buna blush2.gif

butu sveikas stuburas gal ir nelipciau kas ten zino. O dabar net filmo negaliu guledama lovoj paziuret. Puse filmo guliu, kita puse ant kedes krentu arba ant grindu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 01 03, 14:29)
tai as vyrui kartais sakau, tu taip pabandyk. Jis: nemoku, tu viena tokia pas mus viska darai vienu metu, o as jeigu valgau, vadinasi valgau ir negirdziu ka man sakai. Jeigu Sneku su tavim, vadinasi negaliu valgyt  lotuliukas.gif

va cia tai geras lotuliukas.gif
mno vyras tai valgyt negali be tv doh.gif mane nervija, tada nebendraja su manim, o as megstu valgyt ir kalbetis lotuliukas.gif man tv nereikia, as jo diena net nejungiu, kol negrizta vyras is darbo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 03, 15:30)
gal savaitgali bus neblogi orai g.gif

atodreki zada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 01 03, 15:19)
Ar gera tamsta mokytoja esate?  lotuliukas.gif  jau kaip nemėgau nei anglų kalbos, nei mokytojos.

Tikiuosi,kad gera..bent jau stengiuosi. ir mokykloj vertina ax.gif
Atsakyti