QUOTE(juodaake25+ @ 2011 01 12, 10:54)
Nieks niekur neaptingo!
Jei ir neprieinu prie pianino nes turiu globojama kaciuka tai bent paimu natas ir bandau "skaityt" smegenuose
As nezinau as gal blondine patamsinta...man reikia viska aiskiai suprast kad ir su kvintom kad ir su mazorais/minorais, tokia jau esu kad man kartais skamba linksmai tai kas kazkam skamba liudnai ir atvirksciai, ne del tingejimo, tiesiog turbut jums kaip profesionalems sunku su tokiomis kaip as
Tada suvokiu kad nieko nesuprantu ir nieko nedarau, nes geda klaust to pacio per ta pati..geda atimt is zmoniu laisva laika nes nesuprantu to kas yra paaiskinta, velniskai sunkiai sekasi grot TEISINGAI pirstai rieciasi atgal (mociute sakydavo tu kaip aristokrate net valgant tavo pirstas maziukas atsikises) turiu save kontroliuot kad pirstai butu "uzriesti" nes jei tik atsipalaiduoju jie atsiriecia i virsu.
Suprantu kad nuorodu pridejau ir viska tik noriu pabrezt kad vistik as pradedancioji ir negaliu taip greit susigaudyt tame kas jums mergytes yra jau kaip kvepavimas, zinau kad tai juodas darbas, tik matyt man reikia tai isisavint kitaip.
Nezinau su kuo palygint..kad ir su mokymusi vaiksciot..gi atrodo nu va atsistoji ir einu, bet jei zmogus tik mokosi to jis nesupras..
Aciu jums nuosirdus kad aukojate savo laika cia, kad mokote. tik matyt cia man sunkiai daeina
ot pripyliau a..
As per stipriai uzsispyrus ir zinau kad kazkada mano sis postas kels man sypsena
juodaake, prasau, neisizeiskit ir nepriimkit asmeniskai. As nepykstu visiskai. Bet va kokia situacija: volpe jau kelis kartus yra parasiusi: dabar namu darbas toks, dabar toks, parasykit tai ir tai.... ir jokio atsakymo, absoliuciai jokio. Ne vieno, tegu ir nepilno, tegu klaidingo...

tai kaip ziureti mums, prirasiusioms tiek teorijos ir nesulaukiancioms atsakymo.. manau, vienintele logiska isvada tada ir ateina, kad tingi gilintis, nepriseda, neskiria tam laiko... is pirmo zvilgsnio pasirodo per sudetinga, ir tuo ir baigiasi.... na patikekit, tikrai nera taip sunku, kaip atrodo. Niekas nepraso gaudytis greitai - viskas Jusu pasirinktu, Jums priimtinu tempu. Bet kazkoks tempas, kazkokia pazanga turi buti. Nes kitaip bus stovejimas vietoj. Nors kazka pabandykit, padarykit, suskaiciuokit ir cia parasykit
Del girdejimo - aisku, malonu, kai is klausos zmogus atpazista dermes, intervalus.. to irgi mokomasi, tai ateina su praktika. Tiesiog atsimeni, kad sitas, kuris skamba sitaip, vadinasi sitaip, o tas, kur skamba taip, vadinasi taip.... atsimeni pati skambesi ir tai, kaip tai vadinasi

Bet tos teorijos, ka sitoj temoj desteme, paremtos ne girdejimu, o paprastu skaiciavimu, gryna logika. Matematikos muzikoje yra gana daug

skaiciuojam pustonius, gamos laipsnius, zenklus.... Paskaiciuoji, zinai, ka spausti ir kaip tai vadinasi. Paspaudi, t.y. pagroji - ir suzinai, kaip tai skamba. Nuo pavadinimo eiti prie skambejimo - irgi geras budas mokytis muzikos. Nes mokyti einant nuo skambejimo, viska rasant internetiniame forume - gerokai sudetingiau
taip kad sekmes skaiciuojant