Įkraunama...
Įkraunama...

Slidinėjimas Alpėse

QUOTE(zuzla @ 2011 11 02, 17:10)
na o mes jau nusipirkom ryanair bilietus, sausį skrendam į Bergamo, ten nuomojames mašiną ir traukiam į Alpe di Siusi smile.gif tik mašinų nuomos punkto taip niekas ir negali rekomenduoti mastau.gif

Yra daug puslapiu, tik beveik visi italiskai:

http://www.iautonole.../Italia/Bergamo

I google paieska reikia ivesti autonoleggio (nuoma italiskai smile.gif ir miesta. As kazkada per si puslapi nuomavausi is Veronos oro uosto ir vaziavau slidineti i Val di Fassa, tai labai neblogha kaina pasiule uz Fiat.
Papildyta:
QUOTE(luzere @ 2011 10 27, 11:40)
Dekui, angliskam variante nera prideta  Kaprun, reiskia galioja abiejuose.
O del kainos tai cia vos ne pigiausi, nes kiek ziurejau Italijos keleta kurortu, gerokai daugiau-pvz. 1 suauges ir du vaikai (12,14metu) 6dienoms Val Gardena kaina skiriasi ~150 euru! O siaip tai aisku, ziauriai brangu...

Pernai galiojo, mes gyvenom ir slidinejom Zell an See, o viena diena buvom kaprune su tais paciais pass'ais. Jei gerai pamenu, savaitei kainavo 220 euru.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 11 03, 16:30)
gerai, kad mūsų skrydžiai pirmadieniais biggrin.gif
na tiek bagažo tikrai pliusas smile.gif o kokie jūsų skrydžių laikai? sausio vidury wizzair į Bergamą atskraidina 20:35, tai jei iki vietos dar kokias 3 val važiuot, o jei dar tenka paklysti, tai kelintą vietoj būnama mastau.gif o į Vilnių grįžtama 00:25 blink.gif su ryanair'u daug patogiau smile.gif
ačiū smile.gif

del velumo nesijaudinam,jau isbandyta smile.gif, tikrinau ir ryanair tai paziuresiu kas geriau gausis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kerija @ 2011 11 03, 18:10)
O nekyla problema su viežbučio ar apartamentų nuoma nuo pirmadienio? Mes kažkaip visada nuo šeštadienio iki šeštadienio g.gif

Su viesbuciais jokiu problemu, su apartamentais reik tartis individualiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kerija @ 2011 11 03, 17:10)
O nekyla problema su viežbučio ar apartamentų nuoma nuo pirmadienio? Mes kažkaip visada nuo šeštadienio iki šeštadienio g.gif

tikrai ne smile.gif jau parašiau aukščiau, kad gal iš 10 išsiųstų laiškų su nurodytomis datomis, gavau tris atsakymus su geromis sąlygomis ir kainomis. ir tai, aš žiūrėjau tik per Alpe di Siusi puslapį, o jei "giliau" pasirausčiau, manau, tikrai galėčiau rasti ir daugiau pasiūlymų

QUOTE(gile363 @ 2011 11 03, 17:35)
Yra daug puslapiu, tik beveik visi italiskai:

http://www.iautonole.../Italia/Bergamo

I google paieska reikia ivesti autonoleggio (nuoma italiskai smile.gif ir miesta. As kazkada per si puslapi nuomavausi is Veronos oro uosto ir vaziavau slidineti i Val di Fassa, tai labai neblogha kaina pasiule uz Fiat.

supratau, žiūrėsim, ačiū smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 03 lapkričio 2011 - 17:55
O aš vargau, kol apartamentus Livigno radau... doh.gif nes mums gaunasi 31-12-2011 iki 07-01-2012.... užimta, kainos nemažos tuo metu... bet gavom... už 980 Euro

Gal kam prireiks nuorodos:

http://www.livignoti...ivigno-a-z.html

http://www.livigno-appartamenti.com/ - šis man geriausias buvo... thumbup.gif

Mes su mašina važiuojam, bet Vokietijos stosim nakvoti... rolleyes.gif

Atsakyti
Sveiki smile.gif

Nusprendėm su šeimyna nuvažiuot paslidinėti į Austrują, kurortas Ischgl gruodžio 25-31 dienomis. Bet susidūrėme su nedideliu sunkumu. Nepavyksta susirasti prieinamo kainos atžvilgiu būstą. Norėčiau paklaust, galbūt yra jau išmėginusių šį kurortą? smile.gif ir liko kažkokie kontaktai smile.gif (vokiečių ir anglų kalbos yra žinomos). Galbūt yra planuojančių važiuoti čia pat? smile.gif
Atsakyti
Kas iesko apgyvendinimo Austrijoje, Zillertal slenyje, labai puikiai pagelbeja turizmo centras www.zillertal.at

Parasiau jiems uzklausima (info@zillertal.at) su reikiama data ir pageidaujamu apgyvendinimu. Jie atsiunte emaila, kad mano uzklausimas patalpintas 48 valandoms i ju rezervacine online sistema, kur mano pageidavimas yra matomas tiesiogiai apartamentu nuomotojams. Per ta laika nuomotojai siunte pasiulymus tiesiogiai man + turizmo centras taip pat atsiunte 10 pasiulymu. Tad per 48 val gavau is viso apie 20 apgyvendinimo pasiulymu, is kuriu issirinkom tikrai puiku varianta uz gera kaina thumbup.gif

Nezinau, ar pagelbeja jie su kitomis vietovemis.
Papildyta:
QUOTE(uriuk @ 2011 11 05, 23:46)
Sveiki smile.gif

Nusprendėm su šeimyna nuvažiuot paslidinėti į Austrują, kurortas Ischgl gruodžio 25-31 dienomis. Bet susidūrėme su nedideliu sunkumu. Nepavyksta susirasti prieinamo kainos atžvilgiu būstą. Norėčiau paklaust, galbūt yra jau išmėginusių šį kurortą?  smile.gif ir liko kažkokie kontaktai smile.gif (vokiečių ir anglų kalbos yra žinomos). Galbūt yra planuojančių važiuoti čia pat? smile.gif

Mano nurodytame turizmo centre mes susiradom apgyvendinima 12.24-12.31, tik Zillertal slenyje, Finkenberg'e.
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2011 11 06, 22:36)
Kas iesko apgyvendinimo Austrijoje, Zillertal slenyje, labai puikiai pagelbeja turizmo centras www.zillertal.at 

Parasiau jiems uzklausima (info@zillertal.at) su reikiama data ir pageidaujamu apgyvendinimu. Jie atsiunte emaila, kad mano uzklausimas patalpintas 48 valandoms i ju rezervacine online sistema, kur mano pageidavimas yra matomas tiesiogiai apartamentu nuomotojams.  Per ta laika nuomotojai siunte pasiulymus tiesiogiai man + turizmo centras taip pat atsiunte 10 pasiulymu. Tad per 48 val gavau is viso apie 20 apgyvendinimo pasiulymu, is kuriu issirinkom tikrai puiku varianta uz gera kaina  thumbup.gif

Čia tai bent gėris bigsmile.gif Reiks įsidėmėt ateičiai.
Atsakyti
QUOTE(uriuk @ 2011 11 06, 00:46)
Sveiki smile.gif

Nusprendėm su šeimyna nuvažiuot paslidinėti į Austrują, kurortas Ischgl gruodžio 25-31 dienomis. Bet susidūrėme su nedideliu sunkumu. Nepavyksta susirasti prieinamo kainos atžvilgiu būstą. Norėčiau paklaust, galbūt yra jau išmėginusių šį kurortą?  smile.gif ir liko kažkokie kontaktai smile.gif (vokiečių ir anglų kalbos yra žinomos). Galbūt yra planuojančių važiuoti čia pat? smile.gif

Man buvo sunku tokiu laikotarpiu susirasti, tai nenuomoja tarpušvenčiu, tai kainos didelės, bet... radom po ilgų ieškojimų... rolleyes.gif

QUOTE(Lamer @ 2011 11 07, 16:51)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamer @ 2011 11 07, 15:51)

O pasibaigus toms 48 val dar gavau toki apibendrinanti emaila: i jusu uzklausima turejo atsakyti sie nuomotojai - ir isvardinta kas tokie, kartu su nuorodomis ir kainomis i ju puslapius. Nu tikrai medalis austrams drinks_cheers.gif

Taigi 12.24-12.31 dvieju miegamuju+svetaine+virtuve+vonia+dusas+2 wc apartamentai salia trasu ir lektuvu mums atsiejo 660 eur (keturiems zmonems, iskaitant turizmo mokesti ir final cleaning).
Atsakyti
Sveiki 4u.gif nusprendem su draugu vasiuoti slidineti i Italija Livingo. Bet gaunasi taip, kad galime tik kova arba balandi. Nusrendeme vaziuoti per agentura. Balandzio 13 d butu isvykimas, na ten ieina ski pasas, del to labaiu linkstame prie sios datos... todel norejau pasiteirauti, kurios zino, kaip butu tokiu metu su sniegu? Ar pakankamai jo? Ar geriau vis delto pasilikti prie kovo menesio. Aciu isanksto uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrie @ 2011 11 07, 21:19)
Nusrendeme vaziuoti per agentura. Balandzio 13 d butu isvykimas, na ten ieina ski pasas, del to labaiu linkstame prie sios datos...

įeina skipasas... jei neklystu livigno nuo balandžio 14 skipasas nemokamas
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 11 07, 22:25)
įeina skipasas... jei neklystu livigno nuo balandžio 14 skipasas nemokamas

taip taip, todel manau visai gal ir nieko butu..o gal zinote kaip balandi ten su sniegu? 4u.gif
Atsakyti