Įkraunama...
Įkraunama...

Slidinėjimas Alpėse

va ką tik perskaičiau žurnale kelionių (lietuviškame), kaip viena pora pradėjo slidinėti jau sulaukę 70-ies !!! Ir toliau kasmet važinėja smile.gif

Kad išmokti, būtina imti instruktorių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2012 01 15, 16:22)
va ką tik perskaičiau žurnale kelionių (lietuviškame), kaip viena pora pradėjo slidinėti jau sulaukę 70-ies !!! Ir toliau kasmet važinėja smile.gif

Kad išmokti, būtina imti instruktorių  4u.gif

Nebūtina. Pirmą kartą užtenka, jei draugai slididinėjantys jau ne pirmą kartą pagelbėja.
Atsakyti
Na, aš ėmiau isntruktorių kokius tris kartus, man dar ne septyniasdešimt, ir vis tiek kantuot nemoku, džiaugiuosi bent tiek, kad pamažu išeinu iš pusiauplūgio į paralelines blush2.gif Plius, netaisyklinga pečių padėtis (iki šiol sunku susigaudyt, kokia ji iš tiesų turėtų būti darant posūkius).
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2012 01 15, 19:54)
Na, aš ėmiau isntruktorių kokius tris kartus, man dar ne septyniasdešimt, ir vis tiek kantuot nemoku, džiaugiuosi bent tiek, kad pamažu išeinu iš  pusiauplūgio  į paralelines  blush2.gif Plius, netaisyklinga pečių padėtis  (iki šiol sunku susigaudyt, kokia ji iš tiesų turėtų būti darant posūkius).

kad kas paaiškintų, kas tas yra kantuoti ax.gif , tai sužinočiau -moku aš tai ar ne hihihi.gif
Atsakyti
Nata, pvz:

http://www.youtube.c...h?v=71289ISvtQk
Atsakyti
na gal VILIMUTE jau sugrįžus iš Valgardenos, nesulaukiu įspūdžių, kaip oras, kaip su sniegu
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2012 01 15, 22:29)

nu kai ne ilga trasa, kai nelabai įsibėgėju, tai pasirodo, kad moku blush2.gif

vaikiška varžybų trasele važinėjau, kai buvo neužimta hihihi.gif
Atsakyti
as jau cia 4u.gif

viskas super duper wub.gif oras nuostabus,saule visas dienas buvo,viena gal pirma lyg apsiniuake buvo...trasos superines,tiesa,penktadieni i marmoliada vyrai nepateko,nes ten vejas buvo,o kitur visur ramu...i rmes viena diena i seceda nepapuolem,bet varem tada i siusi slidinet...zodziu,jei kur uzdaro,tai kitos trasos veikia...beje pazystami isgle buvo,tai neslidineo,nes sniego iki metro,tai nezinau ka as daryciau tokiu atveju doh.gif kiti kiek zinau atkele kelione,nes galvojo kad lis...zodziu mes pataikem labai geru laiku...nestresuokit,varykit... mirksiukas.gif
Atsakyti
dėkui už įspūdžius, o ski pasą kokį pirkot ir kiek mokėjot, gal dar kokių pramogų radote, kur bovote išvykę iš kalnų
Atsakyti
QUOTE(vilimute @ 2012 01 16, 11:52)
nestresuokit,varykit... mirksiukas.gif

už pusvalandžio jau išvažiuojam thumbup.gif
tiesa, paskutines dvi dienas prognozės žada, kad gausiai snigs, bet tikiuosi, kad neišsipildys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rita1969 @ 2012 01 16, 13:40)
dėkui už įspūdžius, o ski pasą kokį pirkot ir kiek mokėjot, gal dar kokių pramogų  radote, kur bovote išvykę iš kalnų

ski pirkom visam regionui,dolomiti berods ,212 mokejom,merginai 96 gimimo kainavo 149...eidavom i baseina,kuris nemokamai,o siaip daugiau niekur,kad ne vieni varem,su draugu daug,tai vakarais turedavom uzsiemimo rolleyes.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 01 16, 14:36)
už pusvalandžio jau išvažiuojam thumbup.gif
tiesa, paskutines dvi dienas prognozės žada, kad gausiai snigs, bet tikiuosi, kad neišsipildys smile.gif

ir mum zadejo mirksiukas.gif ir lietu,ir sniega....
svarbu nusiteikit,kad bus super,taip ir bus thumbup.gif
Atsakyti
Vilimute o jūs kuriam miestely gyvenot, nors aš ten buvus, bet dabar dar priminkit iš kurio miestelio ta trasa saceda, gaila kad jums nepasisekė su marmelada, mes kai buvome prieš tai vyrai atsigaut negalėjo kaip jiems pasisekė
Atsakyti