Įkraunama...
Įkraunama...

Slidinėjimas Tatruose ir Sudetuose

QUOTE(Miramax @ 2012 08 21, 07:40)

QUOTE(jokubaite @ 2012 08 21, 07:48)
Kai Lenkijoj važiavom į Morske Oko pravažiavom Bukovina Tatrzanska miestelį. Paskui po jį pasivaikščiojom baseine jėgas atgavę. Man labai patiko ir pasigailėjau, kad ne jame apsistoję buvom. Kiek supratau ten slidininkam prtadinukam yra ko veikt.  Bukovina.

Atsakyti
..jau pradedu pamažu planuotis kelionę į Čekiją sausio mėn... wub.gif

O gal kas su vaikais planuojat paslidinet Cekijoje?ieskom saviskiams kompanijos,bet sudetinga rasti...

Kažkaip, apmirusi temukė unsure.gif

Pažiūrėjau - Čekijoje skiregion.cz keturių asmenų šeimai (2 suaugę, 2 vaikai) 6 dienų skipas, įskaičiuojant ir naktinį slidinėjimą, kaina 1411 lt. Į tai įeina PENKI skirtingi slidinėjimo kurortėliai Krakonošų ir Jizersky kalnuose, kurių kiekvieną sudaro keletas nedidelių centriukų (nuo vieno iki aštuonių centriukų, kiekvienas centriukas turi po kelias skirtingas trasas). Bendras trasų ilgis - kiek virš 40 km. Visai viliojanti perspektyva, sakyčiau rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki,
kad nebutu labai apmirusi tema, tai pasisakysiu, kad treti metai vaziuojam i Chekija i Splinder Mlyn http://www.spindleruv-mlyn.com/en/ ir i pati geriausia viesbuti http://erlebachovabouda.cz/. thumbup.gif
Atsakyti
Kurį mėnesį važiuojate?
Ar daug Splinderyje žmonių ant trasų? Kiek kainuoja viešbutis?
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2012 10 06, 18:36)
Kurį mėnesį važiuojate?
Ar daug Splinderyje žmonių ant trasų? Kiek kainuoja viešbutis?

Vaziuojam sventiniu laikotarpiu, tai kainos kaip vasari, pernai sausio viduryje buvom, tai zmoniu labai normaliai, nereikejo ilgai prie keltuvu laukti. trasose zmones pasiskirsto, tai niekam niekas nekliuvo. o viesbuti mes pigiausia varianta renkames-nakvojam pensiono tipo kambariuose(namukuose Martin arba David), o pusrychiai ir vakariene viesbutyje, tai sausi dviem ~1200lt., vasari tukstanchiu brangiau. Bet maistas ir vieta - fantastika! Trechia karta vazhiuojam ir kitos vietos apsistoti net neieskom wink.gif
Vakarais vaikams, suaugusiems diskotekos vyksta, savininkai pastoviai vaiksto klausineja ar viskas gerai, zodziu tikrai verta demesio thumbup.gif
Atsakyti
Kaip su maitinimu, tai nebrangu thumbup.gif
Būtų įdomu kokiai dienelei į Splinderį palėkt pažiūrėt - slidinėsim nelabai toli nuo jo. O koks ten mėlynų trasų pasirinkimas?

Sau užsakinėjam apartamentus, t.y., butuką su virtuvėle, keturiems kaina apie 1000 lt/savaitei, be maitinimo. Sprendžiant pagal foto atrodo jaukus..

Jei kas ieškot pigaus tvarkingo varianto, tai galiu rekomenduoti, keturiems savaitei kainuotų apie 829 lt. Iki artimiausių trasų apie 700 m. Turiu ir nuotraukų, jei kam bus aktualu. Gyvenom ten paeitą žiemą ir svarstėm vėl ten pat, bet iki "mūsų" trasų apie 5 km, taigi, nusprendėm šįsyk ieškotis ko nors arčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 07 spalio 2012 - 13:31
Norėčiau pasiteirauti, ar važiuojant į kalnus gruodžio pabaigoje (sutikt Naujus metus ir paslidinėt) tokiu laikotarpiu slidinėjimas/kambarių nuoma brangiau kainuoja negu įprastai? Ir žmonių tikriausiai būna daugiau? Ar nebūtinai? Esu 'žalia' slidinėjimo reikaluose, tai būsiu dėkinga už pagalbą smile.gif Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(joan @ 2012 10 25, 11:57)
Norėčiau pasiteirauti, ar važiuojant į kalnus gruodžio pabaigoje (sutikt Naujus metus ir paslidinėt) tokiu laikotarpiu slidinėjimas/kambarių nuoma brangiau kainuoja negu įprastai? Ir žmonių tikriausiai būna daugiau?

Taip, būtent šis laikotarpis pats brangiausias 4u.gif Ski pasai tai nemanau, kad kainuoja brangiau, bet apgyvendinimas - ženkliai.
Atsakyti
Labą vakarą 4u.gif

Gal esate kas nors gyvenę SNP viešbutyje, Jasnoje?
Norėčiau "gyvų" atsiliepimų ax.gif

Atsakyti
įmeskit viešbučio nuorodą, aš kažkokiam prie trasų esu buvus, pavadinimo neatsimenu, kažkas panašiai iš raidžių
Atsakyti
QUOTE(rita1969 @ 2012 10 27, 19:18)
įmeskit viešbučio nuorodą, aš kažkokiam prie trasų esu buvus, pavadinimo neatsimenu, kažkas panašiai iš raidžių

šis:
http://www.liptour.s...ina-hotels.html

norim apsistoti kuo arčiau trasų ax.gif
Atsakyti
taip šitame buvom prieš tris metus, jis prie pat trasos, galima iš jo tiesiai iščiuožti, vidutinio lygio viešbutukas, mes buvom su paaugliais vaikais tai jiems labai maistas nepatiko, o šiaip jei važiuojate neišrankūs tai viskas okei, nes čia gar ir kaina prieinama. O anksčiau esame buvę grand hotel ir prie pat trasų, bet ten jau ir lygis viešbučio kitas ir kaina žinoma didesnė.
Atsakyti