Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXIX tema

Jo, bet svarbiausia, kad pas mus viskas bangom: savaite kelios demeles, po to isnyksta , apie 2 sav ramu, tada vel islenda ir laikosi kokia sav. O tada vel viskas is pradziu doh.gif ... Nors nieko nenuimam, nieko nekeiciam unsure.gif .... Ir taip nuo rugsejo, o per vasara buvo idealios odos, o ir valge viska, ka pastverdavo (turim savo darza ir soda).
Atsakyti
sveikos. isbandem ir mes pagaliau aveeno kremuka. kol kas tik Aveeno Eczema Therapy Moisturizing, dar turim ir ruda. Odele pasidare svelnesne ir raudonumai ne tokie siurkstus. Taigi kas prarado vilti ieskant tinkanciu kremuku ir aliejuku, pabandykit.
Atsakyti
QUOTE(kicia @ 2011 01 07, 12:28)
Jo, bet svarbiausia, kad pas mus viskas bangom: savaite kelios demeles, po to isnyksta , apie 2 sav ramu, tada vel islenda ir laikosi kokia sav. O tada vel viskas is pradziu doh.gif ... Nors nieko nenuimam, nieko nekeiciam unsure.gif .... Ir taip nuo rugsejo, o per vasara buvo idealios odos, o ir valge viska, ka pastverdavo (turim savo darza ir soda).

Panasiai yra man paciai, tik pas mane berimas atsiranda, tai isnyksta, buvau su mazuoju del alergijos pas homeopate, ta uzklausiau ir del saves- liepe mesti lauk visus skalbimo miltelius ar tai butu Ariel,ar Persil sensitive, ar netgi Neutral ier nenaudoti jokiu skalbiniu minkstikliu, o liemenele (berimas ant krutu), skalbti ukisku muilu. Kaip ji aiskino, tai oda buna rami, kol organizmas nesukaupia viso to brudo nuo skalbikliu, o paskui islenda i pavirsiu. Pabandykite ismesti skalbiklius. Gal muilo drozles ar kokie muilo riesutai galetu pakeisti juos?
Atsakyti
QUOTE(Dalia Dalia Dalia @ 2011 01 05, 21:59)
as pradzioje irgi dariau ta pacia klaida- prausiau 1 karta per sav.
AD atveju tai visiskai klaidinga, nes
1. nuolat tepant kremasi kazkokia dalis nesusigeria i oda ir tai yra palanki terpe dulkems ir visokioms bakterijoms ir t.t;
2. pati turiu sausa oda ir bandziau maudytis kas antra diena, tai man kojos ziauriai sudziuvo ir jokie kremai nesudrekina tada.
Taigi, mano patirtis sako, kad reikia ir butina maudyti kasdien.
Del muilo pritariu - jokio arba koki nors naturalu su kuo maziau ingridientu. Juodasis muilas yra labai sarminis, tai man atrodo, kad juo reiktu tik koki karta per sav. prausti, nes sarmai sausina oda. Mes naudojam retai muila, juodojo nesu isbandzius, gal kas nors kitas siuo klausimu pasisakys.

Na, mes savaji nuo gimimo prausdavome gana retai (nors pediatres rekomendacijomis tai turejo buti jei ne kiekviena, tai bent jau kas antra diena. Mano nuomone buvo tokia, kad kudikis nelabai susiterlioja, kad reiketu ji prausti kasdien, o paskui teplioti aliejais, kad oda neissausetu g.gif ). Kol kas prausimasis karta i savaite padeties neblogina, tai manau, kad eksperimentu nesiimsiu sioje vietoje.
Vakar buvome pas homeopate vel, tai si dar karta pasake prausti kuo reciau, net kas dvi savaites galima. Juk uzpakaliuka, veiduka ir taip kasdien po vandeniu nuprausiam.
Juodasis muilas musu nealergizuoja, o kadangi naudojam karta per savaite, tai kol kas nepastebejau, kad labai ir dziovintu oda. Is tiesu, tai cia prisiskaiciau visko, tai kazkokiu eksperimentu ir bijau imtis, kol padetis, kaip manau, tampa kontroliuojama.
Papildyta:
QUOTE(kicia @ 2011 01 07, 12:28)

Tiesa, dar prisiminiau kaip buvo man paciai, kai prasidejo alergija: dare alergenu miksa, nerado jokiu alergiju, o perstinciios demes buvo ant ranku keturiose vietose; Geriau Aarius, tepliojau Volfo ir kitokiais tepalais, net kazkuriuos hormoninius teko pirkti- niekas nepadejo,- toks vaizdas, kad dar ir blogiau daresi- demes tik tamsejo, oda vis labiau ragejo tose vietose; kol neisvaziavau i komandiruote ir kelias dienas nepagyvenau viesbutyje, o apranga buvo palaidine be rankoviu. Is karto bukle pagerejo ir supratau, kad tai buvo skalbimo milteliai (Ariel'i tuomet buvai pakeitusi i Tide). Grizusi namo nusipirkau Neutral ir baigesi mano bedos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kicia @ 2011 01 07, 13:28)

GAliu tik palaikyti jums kompaniją-pas mus panašiai.
Atsakyti
QUOTE(Dalia Dalia Dalia @ 2011 01 06, 15:03)
ieskau Jurates.

nezinau niko, tik zinau, kad buvo Vokietijos klinikoje ir jiems buvo pablogejimas pradejus vartoti vaistus.
Mums taip pat pablogejo. Manau butu naudinga pasidalinti patirtimi.

Kaip nesmagu girdėt unsure.gif Tikiuosi, kad jum tik laikinas pablogėjimas. Nors mes dar konkrečių žygių važiavimui į ten nesiėmėm, bet ateity rimtai planavau išbandyt mažiukui tą metodą. Panašu, kad jis bus alergiškiausias iš šeimos. Ir man sužinojimas apie tą metodą buvo kaip raminamieji.

QUOTE(ausru @ 2011 01 06, 20:25)
Matet per TV3 laida apie skiepus?  unsure.gif

Mačiau. Visą tą info jau anksčiau buvau susigraibius, kai mąsčiau dėl saviškių skiepijimo.

QUOTE(Osport @ 2011 01 07, 11:44)
sveikos. isbandem ir mes pagaliau aveeno kremuka. kol kas tik Aveeno Eczema Therapy Moisturizing, dar turim ir ruda. Odele pasidare svelnesne ir raudonumai ne tokie siurkstus. Taigi kas prarado vilti ieskant tinkanciu kremuku ir aliejuku, pabandykit.

Pas mus Aveenas dabar keliauja smile.gif Kai išbandysim, pasidalinsiu patirtim.
Atsakyti
Jei kam reikia galeciau perleisti Aveeno skin relief moisturizing cream. Praimtas, bet tik pora kartu teptas. Kadangi niezejimo nera tai ir netepu, uztenka mums ir Aveeno Intense relief repair cream.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo koveria: 07 sausio 2011 - 18:19
QUOTE(EglVa @ 2011 01 07, 13:04)
Panasiai yra man paciai, tik pas mane berimas atsiranda, tai isnyksta, buvau su mazuoju del alergijos pas homeopate, ta uzklausiau ir del saves- liepe mesti lauk visus skalbimo miltelius ar tai butu Ariel,ar Persil sensitive, ar netgi Neutral ier nenaudoti jokiu skalbiniu minkstikliu, o liemenele (berimas ant krutu), skalbti ukisku muilu. Kaip ji aiskino, tai oda buna rami, kol organizmas nesukaupia viso to brudo nuo skalbikliu, o paskui islenda i pavirsiu. Pabandykite ismesti skalbiklius. Gal muilo drozles ar kokie muilo riesutai galetu pakeisti juos?

Kai alergologei pasakiau kad naudoju bobas arba neutral, tai sake kad jie geri ir nereik keist rolleyes.gif Bet nusprendziau bent kelis kartus tik vandeniu praplaut ir ziuret ar yra kokiu pokyciu ax.gif
QUOTE(Singė @ 2011 01 07, 16:37)
GAliu tik palaikyti jums kompaniją-pas mus panašiai.

friends.gif
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2011 01 07, 16:47)
Kaip nesmagu girdėt  unsure.gif Tikiuosi, kad jum tik laikinas pablogėjimas. Nors mes dar konkrečių žygių važiavimui į ten nesiėmėm, bet ateity rimtai planavau išbandyt mažiukui tą metodą. Panašu, kad jis bus alergiškiausias iš šeimos. Ir man sužinojimas apie tą metodą buvo kaip raminamieji.

Kiefas minejo, kad 40% pacientu pradejus vartoti vaistus buna laikinas pablogejimas.
Kitas niuansas yra dar tas, kad vaistus gali gaminti etanolio arba pieno rugsties pagrindu. Kad alergizuotu etanolis dar neteko girdeti, o pieno rugstis alergizuoti tikrai gali. Musu pediatre mums patare nerizikuoti, ir gamintis etanolio pagrindu, bet as visvien surizikavau - matysim ar nepasigailesiu. Kiek zinau tiek Jurates, tiek Dalios vaikuciu vaistai pieno rugsties pagrindu. Taivat, mamos, kurios vaziuojate ar ketinate vaziuoti, jeigu jusu vaikams netinka pvz Gefilus Plus gerosios bakterijos su pieno rugstimi, tai nerizikuokit ir vaistus gamintis jos pagrindu.
Atsakyti
Patarkit, surisau kad mums siaubingi pablogejimai prasideda kai dygsta dantukas. va pries kaledas buvo sloga ir isbertas baisiausiai... isdygo kruminis...dabar vel staigiai sloga prasidejo, nors nebuvo visisko pagerejimo bet ejo link to ir vel blogai.. nakti nemiega, verkia, nervuotas, visas isbertas... pasirodo apacioj dantis dygsta...gal pas ka nors panasios bedos.. ka darot? unsure.gif
Atsakyti
DEL KIEF'O gydymo-Vokieciu klinikos

As suprantu, kad visos mamos nori rasti ta stebuklinga buda, kaip isgydyti savo vaikucius. Kai kas gal net per daug optimistiskai i tai ziuri ir tai persiduoda kitiems.
Deja, reikia ziureti blaiviai ir neprarasti sveikos nuovokos. Kol kas Lietuvoje dar niekas nepasveiko, o pagerejimas, kam buvo, buvo nepastovus ir dar neaisku, kaip bus po dar keliu menesiu.
Musu atveju tikrai pieno rugstis neturi nieko bendro su pablogejimu pradejus vartoti vaistus. Esu isitikinusi. Na, musu atveju bent kazkokia reakcija yra.
Skaiciau apie ta klinika vokieciu forumuose ir patikekit neradau ne vieno parasymo, kad kazkas pasveiko, buvo tik tokie, kuriems palengvejo, bet apie pasveikima buvo tik akivaizdziai reklaminiai pasisakymai.
Na, isvadas darykite pacios.

Beje, bendravimas su klinika yra labai sudetingas - parasiau ketvirtadieni apie musu pablogejima ir atsakymo negavau...
Atsakyti
DEXERYL emoliantas be slapalo ir purskalas SKIN CAP labai efektyviai padejo laikinai nuimti baisuji AD simptoma-niezuli ir odos paraudima, serpetojima. Tik turekit omeny-Skincapas negydo alergijos ir AD, bet nuima isorinius simptomus. Reikia nedaug, pabandymui imkite maza kieki. Papurskem is viso 3 kartus. Jau daugiau kaip savaite vaikas lyg neatopikas butu(nesikaso!nerausta). Is pradziu buvo baisu del tokio staigaus pagerejimo-puolem skaityti straipsniu ar tai ne hormonas-galu gale atrodo, kad vis del to ne. Sia priemone mums patare naudoti seimos drauge, kurios vaikutis jau pagijes nuo AD ir 4laipsnio dizbakteriozes.
http://www.skincap.ru/
http://www.vaistai.l...a/Skin-cap.html
Atsakyti