Šiaip manau, kad reiktų nepainioti dviejų terminų - kremai su spalva veidai ne visai tas pats, kas kremai, suteikiantys atspalvį ar įdegio efektą. Kremai su spalva šiuo atveju yra tarp kremo ir krempudros, t.y. kur kas lengvesnis dalykas, tepamas ant veido maskuoti randelius, spuogelius, spalvos nelygumus ir pan, bet ne suteikti veidui atspalvį. Mano tonuojančio kremo spalva yra kuo artimesnė natūraliai odos spalvai, o dar šiek tiek ir kaklą patepu - tam, kad MASKUOTŲ, kad išvengčiau kaukės efekto. Jei nėra būtinybės, stengiuosi nenaudoti.
O kremai, suteikiantys atspalvį - visai kitas reikalas, juos priskirčiau prie dirbtinio įdegio kremų atmainos.
Žinoma, čia požiūrio klausimas, bet aš šioje temoje neieškau info, ką daryt, kad veidas įgautų spalvą. Aš ieškau info apie kuo mažiau pastebimus, kuo geriau slepiančius defektus ir kuo geriau išsilaikančius dienos bėgyje kremukus. Jei norėčiau ieškoti, kaip patamsinti veidą, eičiau į įdegio kremų ar pan temą...
Nesupykit, niekam asmeniškai neskirta

Tiesiog mano veidukas problemiškas, ir avon priemonių nerizikuosiu tept, kol kas dar nei vienas jų kremas mano veidui netiko.