Leracka, malonu . Dzenete, vaikas leidos, pas teva yra, bet jis nenorejo, kad verciau. Tai pries antra gimtadieni druskininkuose pradure. Grizom, vyras sake isverti, sakau, kaip versiu, kad jau 3sav.su auskaru,baigia uzgyti, tai taip ir palikom . Nors praverta buvo gal tik 5 dienos.
atvaziuosi i Vilniu savaitgali, nueisim kavos/arbatos pagert, taip ir paminesim po to pas mane ko stipresnio, sekmadieni issiusim namo
Jolirta visada sutinka, tai ir ji prisijungs, ane Jolirta ?
atvaziuosi i Vilniu savaitgali, nueisim kavos/arbatos pagert, taip ir paminesim po to pas mane ko stipresnio, sekmadieni issiusim namo
Jolirta visada sutinka, tai ir ji prisijungs, ane Jolirta ?
Pasiguosiu Pabuvo anyta 15min. atvaziavus, o garsiakalbe ji nesveikai. Ir man jau priepuolis, ausys jautrios kiap nesvietas, net klaviatura per garsiai tarska. Sirdis atrodo per gerkle isisoks,ir drebulys jama ir asaros. Pries kokius du menesius taip stipriai buvo. o velnias jis stirpeja. gera einu prigult
Pasiguosiu Pabuvo anyta 15min. atvaziavus, o garsiakalbe ji nesveikai. Ir man jau priepuolis, ausys jautrios kiap nesvietas, net klaviatura per garsiai tarska. Sirdis atrodo per gerkle isisoks,ir drebulys jama ir asaros. Pries kokius du menesius taip stipriai buvo. o velnias jis stirpeja. gera einu prigult
ir kaip tu drysti ?
Aciai,jei finansai leis, visada pasirasau, reik nuo neigiamu minciu nusipurtyti !
Leracka su miegmaisiu priimsim , nes mes be baldu.
Dzenete, jetau leipstu nuo neformalu, o jei koses dar turi tai alpstu
ir kaip tu drysti ?
Aciai,jei finansai leis, visada pasirasau, reik nuo neigiamu minciu nusipurtyti !
ir kaip tu drysti ?