Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, romantinių knygų mylėtojams

QUOTE(mikki @ 2011 04 26, 14:14)
man nuo vaikystes pati paciausia istorija Grazuole ir Pabaisa.Disnejaus filmuka mintinai mokejau ir po siai dienai manau kad jis fantastiskas  biggrin.gif tai va ir filmas/knyga uzkabino.Knyga jau susiveikiau,nors teks palaukti kol gausiu.I filma kito men vidury bus galima zygiuoti.Iki to laiko tikiuosi paskaityti knyga biggrin.gif

O mano mylimiausias - tai rusiškas filmas "Alenkij cvetochek (Аленький цветочек)" thumbup.gif Tokia šilta pasaka, irgi kažkas panašaus į Gražuolę ir pabaisą bigsmile.gif

Pažiūrėjau "Beasty" treilerį, tai atrodo nieko - būtų įdomu pažiūrėti. Ačiū už rekomendaciją 4u.gif

Užmačiau, kad bus išleista N. Roberts knyga "Kerėtoja" - Šilko serijoje. Gal žinote, koks būtų jos angliškas pavadinimas - pasiieškočiau atsiliepimų.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2011 04 26, 14:22)
O mano mylimiausias - tai rusiškas filmas "Alenkij cvetochek (Аленький цветочек)" thumbup.gif  Tokia šilta pasaka, irgi kažkas panašaus į Gražuolę ir pabaisą  bigsmile.gif

Pažiūrėjau "Beasty" treilerį, tai atrodo nieko - būtų įdomu pažiūrėti. Ačiū už rekomendaciją  4u.gif

Užmačiau, kad bus išleista N. Roberts knyga "Kerėtoja" - Šilko serijoje. Gal žinote, koks būtų jos angliškas pavadinimas - pasiieškočiau atsiliepimų....  ax.gif

gal ši knyga

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2011 04 26, 09:30)

Dabar siaubingai noriu perskaityti Alex Flinnn "Pabaisa".Pamaciau filmo anonsa kine,o vakar knygyne pamaciau ir knyga.Si paaugliam siaip jau,bet speju kad man patiks.Ieskau pirkti knygos  biggrin.gif

gal galima smulkiau apie ką ši knyga? g.gif gal dar ir man jos prireiks hihihi.gif
aš ir užsisakiau naujus romaniukus, tai laukiu dabar bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2011 04 26, 22:54)
gal galima smulkiau apie ką ši knyga? g.gif  gal dar ir man jos prireiks hihihi.gif
aš ir užsisakiau naujus romaniukus, tai laukiu dabar  bigsmile.gif

cia apie knyga
cia filmas
As kazkodel manau kad bus idomu biggrin.gif
Atsakyti
O man kažkaip arba knygą geriau skaityti arba tik filmą žiūrėti blush2.gif Nes kai pradedi lyginti, tai taip viskas netinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2011 04 27, 17:42)
O man kažkaip arba knygą geriau skaityti arba tik filmą žiūrėti  blush2.gif Nes kai pradedi lyginti, tai taip viskas netinka  doh.gif

man tas pats doh.gif perskaitai knyga ir įsisvajoji apie gerą filmą, deja deja dažniausiai jį taip iškraipo, kad net baisu doh.gif Pavyzdžiui keliautojo laiku žmona žiūrėjau filmą man labai patiko, knygą bijau skaityt dabar lentynoj dulka, bijau įspūdį susigadint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2011 04 27, 19:37)
Pavyzdžiui keliautojo laiku žmona žiūrėjau filmą man labai patiko, knygą bijau skaityt dabar lentynoj dulka, bijau įspūdį susigadint biggrin.gif

O man atvirkščiai su ta knyga. Bijau filmą žiūrėt biggrin.gif Bijau, kad nebūtų taip, kaip su Karalienės seserimi. Knyga labai patiko, o filmas šiaip sau schmoll.gif
Atsakyti
O man nieko mastau.gif As saulelydzio sagos fane,tai pirma skaiciau knygas, tada paziurejau filmus, kiek jau buvo isleista.dabar laukiu 4dalies ir nesuku galvos jei kazkas ne taip.Nors iskraipyta mazai,bet tiesiog daug ko nera filmuose.O pvz intymesnes scenos filme geriau pavaizduotos nei knygoj blush2.gif na buciniu ir pan.
Tai zadu pirma paskaityti knyga,o paskui filma butinai paziureti.Kadangi jau maciau treilerius tai skaitant ir veidus matysiu biggrin.gif

Laukiu siuntinio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 04 27, 19:58)
O man atvirkščiai su ta knyga. Bijau filmą žiūrėt biggrin.gif Bijau, kad nebūtų taip, kaip su Karalienės seserimi. Knyga labai patiko, o filmas šiaip sau  schmoll.gif

O aš ir skaičiau, ir žiūrėjau tongue.gif

Filmas lieka filmu. Nei vienas filmas (kiek žiūrėjau) nebuvo tox geras kaip knyga tongue.gif Na, nebet, "Kuždesių sala". Pirma žiūrėjau filmą, o knygą skaičiau tik dėl to, kad tikėjausi jog labiau paaiškės "kas... kaip...".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coxe: 28 balandžio 2011 - 08:01
Niekas nieko neskaitot g.gif bigsmile.gif
perskaičiau iš Džerodųū serijos romaną apie Melisą...tai toks saldus saldus, apie tobulą vyrą biggrin.gif tikėjausi,kad bus įdomesnis unsure.gif dabar lauksiu apie Bleiką ir jo sekretorę, turėtų būti įdomus, bent jau kiek minėjo jį kituose romanuose. Dar įdomus turėtų būti apie Trevorą mergišių biggrin.gif jei rašytojos nesugadins su svao banalybėmis visko ir nenusaldins per daug:oh man patiko,kad Eliotų ir Aštonų knygose buvo surašyta visa chronologija kas kur su kuo knygų pradžiose,o vat Džerodų serijoje šiot pasigedau cool.gif
Atsakyti
nu as gavau siuntinuka,bet kai paskaiciau anotacijas-beveik visi apie nestumus ir vaikus nesantuokinius blink.gif jos cia susitare raso ir vercia???kelias perskaiciau-nu nzn,nieko ypatingo kol kas.Nors bent jau "Svelnus paliepimas" vyras ne kuilys hihihi.gif Ne viskas apie ana gala sukasi.Nors uz tiek aciu biggrin.gif

Ziuresim kaip toliau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2011 05 02, 20:33)
jos cia susitare raso ir vercia???

Gal čia partijomis išleidžia? lotuliukas.gif Viena partija - apie nesantuokinius vaikus, kita - apie tironus vyrus ir jiem paklustančias moteris, trečia - apie po daug metų vėl sutiktą meilę ir t.t. lotuliukas.gif
Atsakyti