Galvoju ir as apie nestandartines vestuves, bet ziuriu temuke jau apmirus..
Persakaiciau visa tema, tai irgi pasidare idomu kaip su tuo debesuotumu..
nes norisi zydro dangaus o ne tik kad butu silta..
Dar labai didelis klausimas del fotografo kuris kyla vaziuojant i bet kuria sala teketi:
kaip surast gera vietini fotografa?
Bent jau aix2011 rekomenduoto
http://www.natejude....page=article006
perziurejau nuotraukas ir galiu pasakyt kad baisu..
idejos sablonines, visiskai jokio retusavimo..
kas kad gamta grazi, to neuztenka norint geru graziu nestandartiniu nuotrauku,
ypatingai vestuvems.
Sveikos, merginos,
Tos, kurios uzsisakinejote atskirai skrydzius ir viesbucius, ar pacios tiesiogiai derinote su viesbuciu del vestuviu datos, laiko ir visu kitu reiklau ar radot vietinius vedybu planuotojus?
Pries keleta dienu nusiunciau uzklausimus i kelis viesbucius, tai kol kas tyla ramybe.
Ar ilgai teko laukti atsakymo?
Kol kas neblogu pasiulymu radau per agenturas, bet rugpjucio menesiui, bijau, kad su popierizmu taip greit nesusitvarkysim. Kiek laiko jums uztruko paruosti dokumentus ir ar reikia ko nors apart standartiniu?
Norimes ir mes kitokiu vestuviu, renkames tarp Karibu, Meksikos, Sri Lankos ir Mauricijaus
Tos, kurios uzsisakinejote atskirai skrydzius ir viesbucius, ar pacios tiesiogiai derinote su viesbuciu del vestuviu datos, laiko ir visu kitu reiklau ar radot vietinius vedybu planuotojus?
Pries keleta dienu nusiunciau uzklausimus i kelis viesbucius, tai kol kas tyla ramybe.
Kol kas neblogu pasiulymu radau per agenturas, bet rugpjucio menesiui, bijau, kad su popierizmu taip greit nesusitvarkysim. Kiek laiko jums uztruko paruosti dokumentus ir ar reikia ko nors apart standartiniu?
Norimes ir mes kitokiu vestuviu, renkames tarp Karibu, Meksikos, Sri Lankos ir Mauricijaus
Ne, jokiu, bet viduriam vaistu BUTINa tureti
Vaistu reik isidet kaip ir keliaujant bet kur i europa! Del visa ko 
Bet realiai jei viesbutis normalus, tas maistas ten tikrai geras. Aisku gal antroj savaitej ju visur dedamas safranas ir karis kiek isivalgo - nes ir sriuboj, ir mesoj, ir ryziuose.... Bet cia jau ismandrejimas ir isponejimas
Mes ejom uzkirtom hamburgeriu i papludimio bara ir buvo gerai del ivairoves 
Keliaudami po sala mes net surizikavom vietinej kavinej sustot - kur valgem kelis patiekalus. Ten man rodos nustatyta kaina ir buvo 3 patiekalai gerimas ir desertas. Nu vienas toks tikrai keistas buvo, kaip aiskino kazkokie lapai ju ten virti.... Bet valge salia vietiniai keli, tai ir mes pabandem. Ir viskas buvo super, jokiu blogumu nepasigavom
Bet realiai jei viesbutis normalus, tas maistas ten tikrai geras. Aisku gal antroj savaitej ju visur dedamas safranas ir karis kiek isivalgo - nes ir sriuboj, ir mesoj, ir ryziuose.... Bet cia jau ismandrejimas ir isponejimas
Keliaudami po sala mes net surizikavom vietinej kavinej sustot - kur valgem kelis patiekalus. Ten man rodos nustatyta kaina ir buvo 3 patiekalai gerimas ir desertas. Nu vienas toks tikrai keistas buvo, kaip aiskino kazkokie lapai ju ten virti.... Bet valge salia vietiniai keli, tai ir mes pabandem. Ir viskas buvo super, jokiu blogumu nepasigavom
QUOTE(xxxsaulyte @ 2013 09 25, 22:45)
O keliaujant i Mauriciju vizos nereikia?
Papildyta:
QUOTE(Bella Donna @ 2013 06 19, 14:31)
Sveikos, merginos,
Ar ilgai teko laukti atsakymo?
Kadangi as pati uzsisakiau keliones skrydzio bilietus, tai paciai teko issirinkti hoteli, kuriame noreciau vestuviu. Issirinkusi hoteli pradejau visus klausimus derinti su sio viesbucio vestuviu koordinatore. Ne tik del paciu vestuviu, bet ir del viesbucio kainos pasirinktai trukmei. Nes kainos skiriasi priklausomai ar siaip poilsiauji ar tau povestuvine kelione.
QUOTE(agnera_jewellery @ 2013 09 27, 06:12)
Vaistu reik isidet kaip ir keliaujant bet kur i europa! Del visa ko 
Mes ejom uzkirtom hamburgeriu i papludimio bara ir buvo gerai del ivairoves 
tai jums tada tikrai pasisekė. Mes irgi turėjom super viešbutį, puikų maistą ir aptarnavimą, o kokia 5-tą dieną abime mums buvo ne kas kelias dienas... tai gadino nuotaiką, nes vaistų neturėjom pasiėmę...
as asm esu nusitaciusi pries bet kokius vaistus,todel man i galva nesautu vaziuoti atostogu su vaistais.Man rodos maisto ir pilvo problema yra daugumai aktuali nes zmones tiesiog neteisingai renkasi maista.As esu tos nuomuones kad sveikiausias maistas toje salyje yra toks kuri valgo didzioji dalis salies gyventoju;imkime maurciju kur nera nei mesos, nei karviu nei suriu nei labai daug kt maisto produktu kurie mums europieciams yra eiliniai ir tai ka mes valgom kasdiena ir net nesusimastom kad jo kazkur tai galbut ir nera;taigi ten yra begales kt maisto mums visai nezinomo bet jis yra vietinis sviezias ir tinkantis tam klimatui ir tam sezonui ,labai daug vaisiu, zuvies ir vietiniu darzoviu kurias vietiniai valgo jau simtus metu...taigi mauricijuje buvau n kartu ir labai megstu valgyti ir ragauti vietinius patiekalus vietiniuose kioskuose...taip sakant megstu gyventi kt per atostogas, negyventi hotelyje kur viskas sterilizuota,kur mane maitina saldyta mesa atvesta is pietu afrikos ar australijos,ar prancuzisku suriu atvestu is fr, ar lasisa is norvegijos, ir tt;
Renkamės ir mes pamažu viešbutį ir taip sunku... Norisi gražaus paplūdymio, gražios viešbučio aplinkos.
Kolkas favoritas Dinarobin viešbutis.
Gal patyrusios patartų į ką atkreipti dėmesį ir ko geriau nesirinkti?
Kolkas favoritas Dinarobin viešbutis.
Gal patyrusios patartų į ką atkreipti dėmesį ir ko geriau nesirinkti?
apie veisbucius manau geriausiai skaityti atsiliepimus....