Įkraunama...
Įkraunama...

Mauricijus - Indijos vandenyno perlas

Mane dar stebino cukranendriu laukai, is pradziu tokie nedidelikupsteliai buna:
user posted image

O paskui jau tokios dideles uzauga, tai pasvajojau, kad gerai butu slepyniu pazaisti, niekas nerastu ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2006 02 19, 19:48)
Nu fantastika  wub.gif  Vaizdai kaip iš rojaus  wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kazkur skaiciau, kad Mark Twain rase: "Tik apsilankes Mauricijuje Dievas sukure roju.. " mirksiukas.gif
is tiesu be galo grazu.. turiu drauga, su kuriuo susirasom per skypa, is ten, tai zodini ispudi turejau, o cia tokius vaizdus pamatyti, is vis fantastiska! 4u.gif
Atsakyti
Ir pabaigai mano mylimiausias viesbutis, kur niekas uz kiekviena atlikta paslauga nepraso arbatpinigiu, kur teritorija tokia didele, kad jauties vienas, nors viesbutis pilnas, kur tiesiog gera sugrizti.

user posted image
Papildyta:
Ir pacia nostalgija apeme, beziurinejant nuotraukas, vel noriu atgal i si roju ir pasinerti i si vandenyna ax.gif

user posted image
Atsakyti
Cia dar vis kelios nuotraukytes is viesbucio:
user posted image

O cia musu kambariukas:

user posted image
Atsakyti
O cia Shandrani viesbutis is toliau:

user posted image

Musu restoranas, jo deka prisiauginom po keleta kilogramu, nes maistas, o ypac desertai nerealus
user posted image
Atsakyti
Svelniai, tavo reportazas tiesiog nuostabus! Mes planuojame savo povestuvine kelione i Mauriciju birzelio pradzioj ir, tiesa pasakius, dabar blaskomes, koki viesbuti pasirinkti. Todel, jei galetum atsakyti i keleta klausimeliu, buciau labai labai dekinga. Domina ne tik pati sala, jos grozis, pazintis su vietine kultura, bet ir galimybe aktyviau praleisti laisvalaiki – buriavimas (windsurfing). Man, kaip pradedanciajai, uztektu ir elementariu salygu, bet mano brangiausiajam reikia profesionaliu.... Viesbutis Shandrani, kiek teko skaityti, yra gana palankioje buriavimui vietoje (atsižvelgiant i vyraujancia vejo krypti), ko negaleciau pasakyti apie „Trou aux Biches“. Gal teko susidurti su Shandrani viebucio siulomom paslaugom buriavimui, ar bent jau matyti profesionaliai buriuojanciu? Beje, gal ka zinai apie viešbuti „Heritage Golf & Spa resort”?
Atsakyti
Six

Jei galite, pakeiskite keliones data, nes birzelio menesi bus salta ( Mauricijuje bus ziema ) ,nepamatysite viso zydincios gamtos grozio ir negalesite pasinaudoti visais malonumais, ypac vandenyno ( butu gaila, vis tik nemazi pinigai, ypac jei norite buriuoti ) mes buvome rugpjuti, tai sukande dantis lindome i vandeni, be to daznai lijo, ir vakarais reikedavo siltu megztiniu, beje net nardyti negalejome ilgai, nes po puses valandos visas kunas drebedavo ir prasydavos isupamas i ranksluoscius )
Shandrani siulo buriavimo paslaugas, nes maciau zmones plaukiojancius, man net atrodo, si paslauga nemokama ( kaip ir pasiplaukiojimas vandens dviraciu, kanojomis ar laiveliu )
Kadangi as visai neburiuoju, tai nieko negaliu pasakyti ar geros salygos Shandrani viesbutyje, nieko nenusimanau siame sporte.

O apie Heritage Golf viesbuti nieko negirdejau
Atsakyti
Svelniai,

Aciu uz zinute. Gaila, bet datu nelabai iseis pakeisti. Be to buriuotojai siek tiek keista liaudis, kuo stipresnis vejas, tuo jiems geriau smile.gif Net winsurferiams skirtame puslapyje rasoma, kad geriausias laikas buriuoti mauricijuje - nuo birzelio iki rugsejo... t.y. ziema. O ir salto vandens nebijo, nes beveik visada lenda i vandeni su hidro kostiumais, taigi dekui, kad ispejai - reikes ir man pasiimti, kad nesustirciau rolleyes.gif
Atsakyti
Kristuska13,

Narde su visa iranga mano vyras, as tik su vamzdeliu plaukiojau.
Bet pasakysiu, kad tas povandeninis grozis baigia sunykti.
Kai buvom pries 6 metus, va tada tai prisiziurejom nuostabiu vaizdu. Ivairiu spalvu koralu kolonijos, o jau zuvu grozis bigsmile.gif

Uztat dabar tai matosi, kad po mazu viskas nyksta. Zuvu tematem viena kita, o jau koralai bespalviai tape.
Gaila labai, kad nyksta toks grozis, niekas jo nesaugo.

Beje, nardem tose pat vietose, skirtumas akivaizdus buvo.
Atsakyti
Jeigu jums patiko šitas pasakojimas, tai galite už jį prabalsuoti štai čia 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labai informatyvus ir vaizdingas pasakojimas, tikrai suviliojo bigsmile.gif nors buvau girdejusi is vienu kolegu ne kokius atsiliepimus apie Mauriciju, bet dabar nuomone kardinaliai pakeiciau cool.gif
man iskilo vienas klausimas ziurint i vegaturo kainyna, gal kas pades suprasti - kodel jaunikio kambarys gaunasi apie 2500 lt brangiau g.gif g.gif
Atsakyti
sveiki
as irgiplanuoju saut i Mauriciju, tik per uzsienio operatorius, paskutines minutes pasiulymu galima rast uz 2000 Euru dviem zmonem. geras tinklapis yra www.lastminute.com reikia nusigaut iki Londono patiems, bet, manau siais laikais tai ne beda blink.gif su LT agenturom stikrai neskrisciau, nes gaunas daugiau kaip dvigubai brangiau
Atsakyti