Įkraunama...
Įkraunama...

Lubos

QUOTE(čelsė @ 2012 04 15, 13:46)
Gal galite apytikliai kainas nurodyti  4u.gif sakykim, paprastas keturkapis kambarys ir baltos blizgios lubos  4u.gif

Pagal plota skaiciuojasi + sviestuvai. Bet kuriai firmai paskambinus preliminariai paskaiciuos. mirksiukas.gif
Atsakyti
Musu vaiku kambario lubos blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Fainai,as kaip tik ieskau ideju vaiko kambariui lubom su nuolydziu ax.gif O ten i tuos mazesnius kvadratukus dar imontuota ledine juostele?
Mes greiciausiai darysim svetainej itepiamas lubas, truputi blizgiu,truputi paprastu,vien blizgiu man nesinori schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grelita: 29 balandžio 2012 - 16:34
QUOTE(Grelita @ 2012 04 29, 17:33)
Fainai,as kaip tik ieskau ideju vaiko kambariui lubom su nuolydziu  ax.gif O ten i tuos mazesnius kvadratukus dar imontuota ledine juostele?
Mes greiciausiai darysim svetainej itepiamas lubas, truputi blizgiu,truputi paprastu,vien blizgiu man nesinori  schmoll.gif

Taip dejom ledines juosteles - ir esu jomis super patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Kas darėtės lubas, gal galėtų man parašyti į AŽ kiek kainavo kv m. su ar be apšvietimo? Nes žiūriu, kad čia visai neblogas dalykas.. ax.gif
Atsakyti

QUOTE(auksinemergaite @ 2012 04 13, 17:16)
Itempiamos lubos tikrai pasakiskas dalykas. Mano vyras pradejo dirbti su jomis pries metus laiko. Pirmiausia pabandeme susideti viename kambaryje sau pabandymui. Pamaciusi rezultata, susidejome visuose kambariuose. Nors svetaineje buvo nesenai darytos lubos gipso plokstemis, bet laikui einant jos sutrukinejo. Sias lubas sudejo per pusdieni. Greitas ir tikrai nuostabus rezultatas. Kas ruosiasi deti sias lubas, rekomenduoju blizgias rinktis, vakare uzdegus sviesa pasakiskas atspindys nuo sviestuvu.  mirksiukas.gif

labas,na mes apie jas jau galvojame, bet tai kaip suprantu jau negalima deti tuos šviestuvus kur turi?kazkoki kitoki ten montuojasi, ar kaip?nes mes turime naujus sviestuvus kuriuos norėtume dėti ten kur bus tos naujosl ubos g.gif
Papildyta:
QUOTE(micra @ 2012 03 21, 22:40)
Na, del ilgaamziskumo dar neaisku, as pasidariau tokias lubas dviejuose kambariuose tik pries du metus, bet kol kas atrodo kaip visiskai naujos, nei kiek nesigailiu schmoll.gif .

o kaip jas valot? ax.gif
Atsakyti
Mes irgi apsisprendem ,kad norim itempiamu lubu gal kuri daretes gal rekuomenduotumet kokia firma,
Atsakyti
QUOTE(Juoduke` @ 2012 05 02, 10:13)
Kas darėtės lubas, gal galėtų man parašyti į AŽ kiek kainavo kv m. su ar be apšvietimo? Nes žiūriu, kad čia visai neblogas dalykas.. ax.gif

sveikos, domina ir mane lubu kaina. pvz lubos 23kv, tai kas daretes kaina mazdaug kokia gaunasi? jei cia lb asmeniskas klausimas, gal i az? 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti